- Adım
- Enes Furkan
- Cihazım
- Xiaomi Note3
- Konular
- 3
belkide bu güncellemeyle yavaş şarjda düzeltilmiştir. şuanda yeni güncellemeyi indirdim tekrardan sıfırdan kuruyorum
hocam magisk link atar mısınızBir kaç mesaj önce belirtildi. Mi 8 ve bir kaç cihaza verilen yazılımlarda hata vardı. Sıfırdan kurulum yaptığın zaman kurulum ekranında hata veriyordu vs.
Magisk yükleyemedim bende o yüzden güncellemeyi silip yeniden yüklediler. Güncellemeyi tekrar yapmanızı tavsiye ederim
Önemli olarak performans artışı var.Mi8 global 10.3.1 kullanıcısıyım,eu beta da ne gibi farklılıklar var mi8 de konu başlığına da baktım farklı kullanıcıların farklı cihazlara yorumları var fakat mi 8 için bişey göremedim.Bilen yazabilir mi acaba ?
MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
twrp üzerinden kuruyorum hocamhocam magisk link atar mısınız
Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
twrp üzerinden kuruyorum hocamhocam magisk link atar mısınız
Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Benim redmi note 5A cihazdada aynısı oldu , guncellemeyi indir dedimCuma günü siteden indirip attım 9.4.11 sürümünü sorunsuz kullanıyordum fakat bugün 9.4.11 güncellemesi var diyor yine ve indirmek istesem indirecek, neden anlamadım
MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mi 8 için 9.4.11 var en sonMi 8 için olan 9.4.12'nin linkini bulamayan bir tek ben miyim ?
Görseydiniz ne olacaktı kiEn çok üzüldüğüm noktalardan biri o kadar bekledim ama Mi 6 için Android Pie ROM göremedim...
Forumu takibe devam hocam. Pie gelince ben sizin için paylaşım yaparım.En çok üzüldüğüm noktalardan biri o kadar bekledim ama Mi 6 için Android Pie ROM göremedim...