Rom MIUI 10 EU Stable Rom / Beta Rom 9.8.29/9.9.3/9.9.6 Güncellemesi Ve Değişiklikler (Linkler Eklendi)

aokcbs

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
onur
Cihazım
note 3
Konular
8
img. uzantılı twrp dosyasını telefon hafızasına atın.
Twrp menüsünde Yükle bölümünden İmaj yükleyi seçin.
Bölüm olarak recovery işaretleyin.
Daha sonra yüklemeyi yapın...
Jet gibisiniz gerçekten çok teşekkür ederim hallettim güncelleme kuruluyor şu anda :)

marcodivaio9

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Mi5 Pro
Meslek
IT
Konular
5
Merhabalar
Mi5 telefonuma 8.8.16 sonra 8.8.23 güncellemesini yükledim. 8.8.23 yükledikten sonra Whatsapp açmaya çalıştığımda pil ve performans uygulaması başlatılamıyor diye garip hata veriyor. Sadece Whatsapp ta bu şekilde. Birde Xiaominin kendi Güvenlik uygulaması pil ve performans olmuş. sizce ne yapabilirim. 8.8.16 ya dönsem telefon rollback olur mu. Yardımlarınızı beliyorum. Telefonu kullanılamaz hale getirmeyim :(

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Merhabalar
Mi5 telefonuma 8.8.16 sonra 8.8.23 güncellemesini yükledim. 8.8.23 yükledikten sonra Whatsapp açmaya çalıştığımda pil ve performans uygulaması başlatılamıyor diye garip hata veriyor. Sadece Whatsapp ta bu şekilde. Birde Xiaominin kendi Güvenlik uygulaması pil ve performans olmuş. sizce ne yapabilirim. 8.8.16 ya dönsem telefon rollback olur mu. Yardımlarınızı beliyorum. Telefonu kullanılamaz hale getirmeyim :(
İpucu - Anti-Rollback Olan Cihazlar

marcodivaio9

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Mi5 Pro
Meslek
IT
Konular
5
Teşekküler hocam. Mi5 te sorun yok görünüyor. :) deniyorum

suatsari

Süper Üye
Onursal Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Suat
Cihazım
Mi Note 3
Konular
16
Merhabalar
Temiz kurulum yapın sorununuz düzelecektir.

ETGq

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
emre
Cihazım
xiaomi mi 8
Konular
1
Merhaba ben mi8'de 8.8.9 üzerine ota üzerinden güncelleme paketi seç diyerek 8.8.24 kurdum şuan telefonda hafif kasma var wipe yapsam düzelir mi ve telefonun verileri silinmeden bu sorunu halledebilir miyim?

Üst Alt