iyileşme veya yenilik farkettinizmi ?Bir kaç saattir kullanıyorum herhangi bir sorun ile karşılaşmadım.
Mi 8 kullanıyorum bir önceki güncelleme ile arasında pek bir fark göremedim yalnız bazı yerlerde karanlık temada beyaz font kısımları gri olmuş.iyileşme veya yenilik farkettinizmi ?
cihazınız ne ?
Olmadı hocam, cihaz hiçbir şekilde açılmadı. şimdi global betadayım.Son durum nedir
Hocam bence de bi yerde hata yapıyorsunuz, aynı modelden telefonlarda açılıp sizde açılmaması gibi bir durum bence mümkün olamazOlmadı hocam, cihaz hiçbir şekilde açılmadı. şimdi global betadayım.
Bir yerde hata yapıyorum ama nerede yaptığımı bulamıyorum. farklı farklı anlatımların hepsine baktım. görünürde hata yaptığım bir yer yok. ama ne yazık ki benim telefonda eu rom açılmıyor
Bence de mümkün olamaz, arada bir deneyeceğim. elbet bir gün xiaomi eu kullanacağımHocam bence de bi yerde hata yapıyorsunuz, aynı modelden telefonlarda açılıp sizde açılmaması gibi bir durum bence mümkün olamaz
Twrp sorunsuz giriyorsunuz, 0mb sorunu varsa format data yapıp, reboot recovery yapıyorsunuz, 4 wipeyi yapıp, romu flashlayip, magisk 18.1 zip dosyasını flashlayip alttaki wipe dalvik cache çubuğunu kaydırıp reboot System yapıyorsunuz doğru mu?Bence de mümkün olamaz, arada bir deneyeceğim. elbet bir gün xiaomi eu kullanacağım
0 mb sorunu hiçbir denememde olmadı hocam. gerisi söylediğiniz gibiTwrp sorunsuz giriyorsunuz, 0mb sorunu varsa format data yapıp, reboot recovery yapıyorsunuz, 4 wipeyi yapıp, romu flashlayip, magisk 18.1 zip dosyasını flashlayip alttaki wipe dalvik cache çubuğunu kaydırıp reboot System yapıyorsunuz doğru mu?
telefona indirin zip dosyasini.daha sonra twrp açıp instal kismindan yüklüyorsunuzArkadaşlar 9.3.28 gelmiş 1.7 GB. Bunu nasıl kuruyoruz ?