- Adım
- Serkan
- Cihazım
- Mi Note 10
- Konular
- 0
Hocam Dolby aslında güzel beğendim hem de çok sade ama gel gör ki viperden alıştığım kısık seste bile derin bass verme ayarlarını çok aradım alışınca basslar eksik geldi sırf o yüzden denemek istedim. Ayrıca kırmızılı bölümü okudum ancak " ViPER4androidFX de kullanmak isterseniz ilk önce Audio Modification Library kurup yeniden başlatıp ardından ViPER4androidFX kurulumu yapın" cümlesini tam anlayamamıştım. Şimdi hiç bir ses eklentisi modülü falan yok direk viper kurmak istesem hangi yöntemi kullanmam gerekir, busybox - selinux falan gerekir mi onlar bu konuda olmadığı için soruyorum. Sadece viper4 anlatımı olan bir konu bulamadım bir türlü..
Merhaba, bunla ilgili bir konu var mı hocam, bende 8.1 Miui 10.2.2 yüklü.. Uyumlu bir viper4 varsa paylaşırsan sevinirim
Merhaba, bunla ilgili bir konu var mı hocam, bende 8.1 Miui 10.2.2 yüklü.. Uyumlu bir viper4 varsa paylaşırsan sevinirim
Hocam bazı cihazlarla uyumlu olabiliyor. Ama format atmanıza üzüldüm. Altta kırmızı ile yazdığım yöntemleri deneyebilirdiniz. Neyse geçmiş olsun. Dolby bana göre Viper iyidir. Çünkü Viper de çok mod var ve sürekli denemekten şarkıyı dinleyemez hale geliyorum. Bence Dolby oluyorsa başka birşeye ihtiyaç yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Viper universal her cihaza uyumludur kur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Viper universal her cihaza uyumludur kur