- Adım
- Bahadır
- Cihazım
- Mi6
- Konular
- 0
Sonunda gerçekten Miui10 Oreo'da tam anlamıyla çalışan bir Dolby atmos bulabildim. ilk kullandığım Dolby'in tadını malesef hiçbirinde bulamamıştım. Bulduklarım da düzgün çalışmıyordu. Sonra aşağıdaki kendi bulduğum eski yöntemle yani busybox ve selinux flashlayarak çalıştırabildim. Oda beni memnun etmedi. Sesler çok tiz geliyordu bana. Telefon haparlörüyle kısık sesle birşey dinleyemiyordum en kısık ses bile yükseliyordu kendi kendine.
Dolby Atmos-Axon7-Oreo yu da Twrp den flashlıyoruz. Magiskten de flashlanıyor ama ben twrpyi tercih ederim. Hepsi bu kadar.
ViPER4androidFX de kullanmak isterseniz ilk önce Audio Modification Library kurup yeniden başlatıp ardından ViPER4androidFX kurulumu yapın
Güncelleme 12.10.2018:
Yine sorunsuz çalışan başka bir Dolby atmos modülü ektedir
Not: Başka herhangi bir ses modülü varsa hepsini kaldırıyoruz. Eğer başka bir program için kullanmıyorsanız aşağıdaki yöntem için yüklediğimiz Busybox for android NDK ve Magisk Selinux Manageri de kaldırıyoruz.
Cihaz olurda açılış ekranında kalırsa Twrp Kullanarak Magisk Modülü kaldırma konusunu inceleyebilir veyaLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirdosyasını twrp den flashlayıp Magisk'i kaldırabilirsiniz.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Öncelikle Magisk Reposundan;
1- Busybox For Android NDK
2- Magisk SELinux Manager
Modlarını sırasıyla her birinde yeniden başlatarak kurulumunu yapın
Sonra yine Modüllerden
3- Dolby Atmos(One plus X) i kurmayı deneyin
4- Çalışmazsa One plus x dosyasını magiskten kaldırıp yeniden başlatıp, Tekrar Twrp ye dönün ve Bu dosyayı twrp den flaşhlayın
Cihaz olurda açılış ekranında kalırsa Twrp Kullanarak Magisk Modülü kaldırma veyaLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirdosyasını twrp den flashlayıp Magiski kaldırabilirsiniz
Bunları yaptıktan sonra Viper4android FX uygulamasını da Magisk reposundan indirip kurabilirsiniz. Eğer Viper veya Dolby ikisi aynı anda çalışmaz ise Magisk Reposundanki Audio Modification Library flashlayın.
Viper4 için PURE hocamın paylaştığı hazır ses profillerini isterseniz ekteki doyayayı zipten çıkarıp telefonunuzdaki "ViPER4Android" dosyası ile değiştirin
Viper universal her cihaza uyumludur kurHocam merhaba, daha önce bu konudan Dolby Atmos kurmuştum şahsen memnundum ama daha öncelerden hep viper4 e alışık olduğumdan bir de onu eklemek istedim ama atmos kuruluyken diye mi oldu bilmiyorum önce Audio Modification Library TWRP den kurdum ve telefon bir daha açılmadı. 3-4 saat format işleriyle uğraştım şimdi herşey silindi telefondan.. Neyde yanlışlık yaptım bilmiyorum ama bir daha aynı sıkıntıyı yaşamamak için acaba Viper4 note 6 pro için uyumlu mu değildir öyleyse boşuna uğraşmak istemiyorum da.. Hangi kaynağa baksam hep note 5 pro için çıkıyor.. Eğer Note 6 pro için yoksa tekrar atmosu kurucam mecburen.. Yardım ederseniz sevinirim. Bu arada Android 8.1 miui 10.2.2 yüklü
Saygılar,
Hocam bazı cihazlarla uyumlu olabiliyor. Ama format atmanıza üzüldüm. Altta kırmızı ile yazdığım yöntemleri deneyebilirdiniz. Neyse geçmiş olsun. Dolby bana göre Viper iyidir. Çünkü Viper de çok mod var ve sürekli denemekten şarkıyı dinleyemez hale geliyorum. Bence Dolby oluyorsa başka birşeye ihtiyaç yokHocam merhaba, daha önce bu konudan Dolby Atmos kurmuştum şahsen memnundum ama daha öncelerden hep viper4 e alışık olduğumdan bir de onu eklemek istedim ama atmos kuruluyken diye mi oldu bilmiyorum önce Audio Modification Library TWRP den kurdum ve telefon bir daha açılmadı. 3-4 saat format işleriyle uğraştım şimdi herşey silindi telefondan.. Neyde yanlışlık yaptım bilmiyorum ama bir daha aynı sıkıntıyı yaşamamak için acaba Viper4 note 6 pro için uyumlu mu değildir öyleyse boşuna uğraşmak istemiyorum da.. Hangi kaynağa baksam hep note 5 pro için çıkıyor.. Eğer Note 6 pro için yoksa tekrar atmosu kurucam mecburen.. Yardım ederseniz sevinirim. Bu arada Android 8.1 miui 10.2.2 yüklü
Saygılar,