Mod Miui 10 Dolby Atmos ve Viper4 Kurma( Oreo )

beker3761

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Bahadır
Cihazım
Mi6
Konular
0
"Güncelleme 12.10.2018" linkinde yer alan Dolby Atmos modülü, Mi 6 global kararlı miui 10.2'de sorunsuz çalışıyor, özellikle youtube'da yer alan 8d müzik içerikleri ile denemenizi şiddetle tavsiye ederim.
Teşekkürler ClassiCTR...

ilter88

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilter
Cihazım
MI 9 LITE 128GB
Konular
1
merhaba redmi note 6 pro kullanıyorum android 9 beta geldi bu hafta ama dolby atmos çalışmıyor birçok versiyon denedim ya bootloop oluyor yada os acilsa bile durduruldu hatasi veriyor kullanan bilgi verebilirmi acaba ayni durum sizde de gecerli mi?
Teşekkürler

Shewky

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Şevki Akdemi
Cihazım
Mi2
Konular
4
Sadece dolby ile twrp üzerinden flashladim ve problemsiz çalıştı. Mi5 eu rom 10.2.2.0 sizi tebrik etmek lazım

Son düzenleme:

xboycan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Mi Note 10
Konular
0
Hocam Note 6 Pro yu bugün kullanmaya başladım unlock, root magisk, Gcam derken bu konuyu gördüm az önce TWRP den yükledim ses çok güzel oldu, emeğine sağlık.. Daha önce viper4 hastasıydım her telefonuma kurardım, DOLBY daha az detaya sahipmiş ama beğendim .. Viper ile aynı anda çalışıyor mu ve ikisini de deneyen varsa Dolby varken Viper4 e gerek var mıdır? Ya da son sorum hangisi daha iyidir, ilk defa Xiaomi telefon kullanıyorum da :)

Dolby Atmos-Axon7-Oreo yu da Twrp den flashlıyoruz. Magiskten de flashlanıyor ama ben twrpyi tercih ederim. Hepsi bu kadar.
ViPER4androidFX de kullanmak isterseniz ilk önce Audio Modification Library kurup yeniden başlatıp ardından ViPER4androidFX kurulumu yapın

Güncelleme 12.10.2018:
Yine sorunsuz çalışan başka bir Dolby atmos modülü ektedir

Not: Başka herhangi bir ses modülü varsa hepsini kaldırıyoruz. Eğer başka bir program için kullanmıyorsanız aşağıdaki yöntem için yüklediğimiz Busybox for android NDK ve Magisk Selinux Manageri de kaldırıyoruz.
Cihaz olurda açılış ekranında kalırsa Twrp Kullanarak Magisk Modülü kaldırma konusunu inceleyebilir veya dosyasını twrp den flashlayıp Magisk'i kaldırabilirsiniz.

Enes Genç

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
Poco F1
Konular
11
Ben pocoya hem viper4androidfx ve bir ara da dolby digital plus yükledim sizce hangisi?viper da ayarlar var ama dolby de sadece bir seçenek var

xboycan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Mi Note 10
Konular
0
Hocam merhaba, daha önce bu konudan Dolby Atmos kurmuştum şahsen memnundum ama daha öncelerden hep viper4 e alışık olduğumdan bir de onu eklemek istedim ama atmos kuruluyken diye mi oldu bilmiyorum önce Audio Modification Library TWRP den kurdum ve telefon bir daha açılmadı. 3-4 saat format işleriyle uğraştım şimdi herşey silindi telefondan.. Neyde yanlışlık yaptım bilmiyorum ama bir daha aynı sıkıntıyı yaşamamak için acaba Viper4 note 6 pro için uyumlu mu değildir öyleyse boşuna uğraşmak istemiyorum da.. Hangi kaynağa baksam hep note 5 pro için çıkıyor.. Eğer Note 6 pro için yoksa tekrar atmosu kurucam mecburen.. Yardım ederseniz sevinirim. Bu arada Android 8.1 miui 10.2.2 yüklü

Saygılar,

Sonunda gerçekten Miui10 Oreo'da tam anlamıyla çalışan bir Dolby atmos bulabildim. ilk kullandığım Dolby'in tadını malesef hiçbirinde bulamamıştım. Bulduklarım da düzgün çalışmıyordu. Sonra aşağıdaki kendi bulduğum eski yöntemle yani busybox ve selinux flashlayarak çalıştırabildim. Oda beni memnun etmedi. Sesler çok tiz geliyordu bana. Telefon haparlörüyle kısık sesle birşey dinleyemiyordum en kısık ses bile yükseliyordu kendi kendine.

Dolby Atmos-Axon7-Oreo yu da Twrp den flashlıyoruz. Magiskten de flashlanıyor ama ben twrpyi tercih ederim. Hepsi bu kadar.
ViPER4androidFX de kullanmak isterseniz ilk önce Audio Modification Library kurup yeniden başlatıp ardından ViPER4androidFX kurulumu yapın

Güncelleme 12.10.2018:
Yine sorunsuz çalışan başka bir Dolby atmos modülü ektedir

Not: Başka herhangi bir ses modülü varsa hepsini kaldırıyoruz. Eğer başka bir program için kullanmıyorsanız aşağıdaki yöntem için yüklediğimiz Busybox for android NDK ve Magisk Selinux Manageri de kaldırıyoruz.
Cihaz olurda açılış ekranında kalırsa Twrp Kullanarak Magisk Modülü kaldırma konusunu inceleyebilir veya dosyasını twrp den flashlayıp Magisk'i kaldırabilirsiniz.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Öncelikle Magisk Reposundan;
1- Busybox For Android NDK
2- Magisk SELinux Manager
Modlarını sırasıyla her birinde yeniden başlatarak kurulumunu yapın
Sonra yine Modüllerden
3- Dolby Atmos(One plus X) i kurmayı deneyin
4- Çalışmazsa One plus x dosyasını magiskten kaldırıp yeniden başlatıp, Tekrar Twrp ye dönün ve Bu dosyayı twrp den flaşhlayın
Cihaz olurda açılış ekranında kalırsa Twrp Kullanarak Magisk Modülü kaldırma veya dosyasını twrp den flashlayıp Magiski kaldırabilirsiniz
Bunları yaptıktan sonra Viper4android FX uygulamasını da Magisk reposundan indirip kurabilirsiniz. Eğer Viper veya Dolby ikisi aynı anda çalışmaz ise Magisk Reposundanki Audio Modification Library flashlayın.
Viper4 için PURE hocamın paylaştığı hazır ses profillerini isterseniz ekteki doyayayı zipten çıkarıp telefonunuzdaki "ViPER4Android" dosyası ile değiştirin

Son düzenleme:

Enes Genç

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
Poco F1
Konular
11
Hocam merhaba, daha önce bu konudan Dolby Atmos kurmuştum şahsen memnundum ama daha öncelerden hep viper4 e alışık olduğumdan bir de onu eklemek istedim ama atmos kuruluyken diye mi oldu bilmiyorum önce Audio Modification Library TWRP den kurdum ve telefon bir daha açılmadı. 3-4 saat format işleriyle uğraştım şimdi herşey silindi telefondan.. Neyde yanlışlık yaptım bilmiyorum ama bir daha aynı sıkıntıyı yaşamamak için acaba Viper4 note 6 pro için uyumlu mu değildir öyleyse boşuna uğraşmak istemiyorum da.. Hangi kaynağa baksam hep note 5 pro için çıkıyor.. Eğer Note 6 pro için yoksa tekrar atmosu kurucam mecburen.. Yardım ederseniz sevinirim. Bu arada Android 8.1 miui 10.2.2 yüklü

Saygılar,
Viper universal her cihaza uyumludur kur

Amazon42

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kerim
Cihazım
Mi Max 2
Meslek
Öğrenci
Konular
27
Hocam yerimi bilmiyorum ama birşey danışmak istiyorum size benim cihazimda(Mi Max 2) ses seviyesi %60 seviyelerine geldikten sonra cızırtı olmaya başlıyor ama sesi son seviyeye aldığım zaman cızırtı az da olsa azalıyor ne yaptıysam sorunu çözemedim
Bu konu hakkında bir tavsiyeniz olur mu acaba

ClassiCTR

▂▃▅▆▇██▇▆▅▃▂
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Mi 9T [Davinci]
Konular
181

Saygılar,
Hocam bazı cihazlarla uyumlu olabiliyor. Ama format atmanıza üzüldüm. Altta kırmızı ile yazdığım yöntemleri deneyebilirdiniz. Neyse geçmiş olsun. Dolby bana göre Viper iyidir. Çünkü Viper de çok mod var ve sürekli denemekten şarkıyı dinleyemez hale geliyorum. Bence Dolby oluyorsa başka birşeye ihtiyaç yok

dorukhan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Doruk
Cihazım
Xiaomi Mi8
Meslek
Mekatronik
Konular
4
Beyler konu açmak istemiyorum kullanan bilen varsa yardımcı olursa sevinirim sıkıntım AM3D Zirene sound modu var magiskten normal yüklüyorum uygulamaya girdiğimde donuyor siliyorum önce Audio modificaton library yükleyip sonra onu yüklediğimde gene donuyor bir türlü yapamadım. Cihaz mi8 global 10.3.1 sürüm

Üst Alt