- Adım
- Muhammed
- Cihazım
- Samsung S20 FE
- Konular
- 29
Sıkıntı yok şimdilik, kamera bağlanmıyor hatası da olmadı.Eve geçince bende yüklerim yukleyince yazsana sorun var mı
Sıkıntı yok şimdilik, kamera bağlanmıyor hatası da olmadı.Eve geçince bende yüklerim yukleyince yazsana sorun var mı
Sıkıntı yok şimdilik, kamera bağlanmıyor hatası da olmadı.
Arkadaşlar MIUI 10 da mesaj bildirimleri için bildirim çubuğunda okundu kısayolu istiyorum. Size zahmet öneriler kısmında sis de bu özelliği yazar mısınız?
Stabilde olmasını istiyorum ama ben MIUI 10 global beta kullanıyorum şuan WhatsApp da okundu işaretle var normal hatta gelen mesajlarda yok. Onda da olmasını istemiştim.Bildirim çubuğunda okundu özelliği zaten bulunmakta MIUI 10 betada, siz stabilden mi bahsediyorsunuz?
Benim telefon da mi 5s. Otadan kurarken mi ekraninda takili kaldi. Her hafta guncelliyordum. Ilk defa Boyle bir sorun oldu. Istersen biraz bekleMi5s güncelleme ota yoluyla dağıtılmaya başladıGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
MI 5s Global Beta 8.8.23
En fazla tekrar rom yuklerizBenim telefon da mi 5s. Otadan kurarken mi ekraninda takili kaldi. Her hafta guncelliyordum. Ilk defa Boyle bir sorun oldu. Istersen biraz bekle
Temiz kurulum yapman gerekir önce twrp den format data girip yes yazıp tüm veriler silinir peşine telefonu PC ye bağlayıp yeni romu telefon hafizasina kopyalayıp twrp ile flaslayi bu şekilde olması lazımGuncellemeyi yaparken telefon mi yazisinda takili kaldi. Yarim saat oldu. Herhajgi bir ilerleme cubugu da cikmiyor. Ne yapmamiz lazim?