İnceleme MIUI 10 - 8.8.23 Global Beta Güncellemesi Değişiklikler (Yayınlandı-Linkler Eklendi)

macrinus

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Konular
13
Temiz kurulum yapman gerekir önce twrp den format data girip yes yazıp tüm veriler silinir peşine telefonu PC ye bağlayıp yeni romu telefon hafizasina kopyalayıp twrp ile flaslayi bu şekilde olması lazım
Buda olmaz ise fesboot ile yüklemeyi deneyin bunlarda olmaz ise elinizdeki romu silin tekrar indirin bu iki yolu deneyin kesin olması lazım
Teşekkür ederim. Twrp ekranına nasıl geçeceğim. Powera basılı tutunca hemen mi yazısı geliyor. Ses kısma+powera basınca fastboot yazısı gelip sonrasinda ekran tamamen kapaniyor

macrinus

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Konular
13
Miui 9 stabil kullaniyordum. Miui 10 çıktığında twrp den betayi kurdum. O günden beri de haftalık olarak ota dan guncelliyordum.

ynsyns

Mi9 SE (grus)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Mi9 SE
Konular
98
Miui 9 stabil kullaniyordum. Miui 10 çıktığında twrp den betayi kurdum. O günden beri de haftalık olarak ota dan guncelliyordum.
Hocam twrp varken bir daha asla ota yuklemeyin fsstfoot alıp twrp kurun romu tam indirip kurun

macrinus

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Konular
13
Arkadaşlar çözüm önerisi varsa ve buradan yazarsanız çok makbule geçer. Evden çıkmak gerekti. Önerilerinizi akşam uygularim

ynsyns

Mi9 SE (grus)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Mi9 SE
Konular
98
Guncelledim hatta sürekli H E yazıyor ya internet kapalı ama yazı hep duruyor

WendigoCrawL06

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Mert
Cihazım
Discovery
Konular
9
Merhalar.Forumda yeniyim.Güncellemeyi yaptım fakat uygulamalar arası geçiş özelliği telefonumda yok yandan kaydırarak.Mi 6 kullaniyorum.Konu hakkında yardımcı olabilecek var mı ?

batuhan16

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
batuhan
Cihazım
redmi 5 plus
Konular
5
miui 10 sürümü kararlı olarak hangi ayda gelir teşekkürler.

Üst Alt