- Adım
- ibrahim
- Cihazım
- Redmi note 4
- Konular
- 3
Hangi telefon?ön kameraya derinlik efekti gelmiş google cameraya gerek kalmadı artık![]()
Hangi telefon?ön kameraya derinlik efekti gelmiş google cameraya gerek kalmadı artık![]()
Bende de öyle diyorMi 6 da senkronizasyon hatası veriyor pili tam doldurun ve ekranı kapatın diyor ama senkronizasyon yapmıyorum çözüm bulan var mı
Uzun uğraş sonucu senkronizasyon hatasını çözdüm şükür. Mi hesabı, mi cloud ve sync verilerini tamamen temizleyip cihazı fulledim teli kapatıp açtım senkronize tamam.8.7.26 güncellemesinde senkronizasyon hatası var. Ota üzerinden yükledim hatayı görünce fastboot temiz kurulum yaptım senkronizasyon bekleniyor da kalıyor cihazı tam şarj edin ve ekranı kapatın diyor bunları da yaptım nafile
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Belirttiğin verileri nasıl temizlediniz. Tarif edermisiniz. Ben de de aynı hata var.Aynı senkronizasyon hatası alıyorumUzun uğraş sonucu senkronizasyon hatasını çözdüm şükür. Mi hesabı, mi cloud ve sync verilerini tamamen temizleyip cihazı fulledim teli kapatıp açtım senkronize tamam.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.