İnceleme MIUI 10 - 8.12.27 Global Beta Güncelleme Değişiklikleri (Yayınlandı - Linkler Eklendi)

bolubeyi06

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
xiaomi
Cihazım
red mi note4
Konular
0
Her hafta güncelleme sonrası, telefon sıfırlanması ne kadar kolay veya mantıklı? Beta işi bana göre değil, müsait zamanda kararlıya geçmek istiyorum... :(

Betadan betaya geçerken sıfırlama yapmıyor kararlidan betaya geçerken yapiyor

Schirip

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mahmut
Cihazım
Mi 8
Konular
14
Betadan kararlıya geçiş yapmak mümkün müdür? Bir tek bu soruya yanıt bulamadım.

hmthvrn

мιυιcαɴdιr
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulhamit
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
16
Betadan kararlıya geçiş yapmak mümkün müdür? Bir tek bu soruya yanıt bulamadım.
Mümkündür. Bootlader kilidiniz açık ise MiFlash'tan kararlı sürümün fastboot romu ile geçiş yapabilirsiniz.

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Schirip

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mahmut
Cihazım
Mi 8
Konular
14
Mümkündür. Bootlader kilidiniz açık ise MiFlash'tan kararlı sürümün fastboot romu ile geçiş yapabilirsiniz.

Peki beta yüklüyken mi flash ile aynı betayı yeniden temiz yüklemeyle yüklemem mümkün müdür? BL kilidim kapalı. Telefonum Mi8 global versiyon.

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Peki beta yüklüyken mi flash ile aynı betayı yeniden temiz yüklemeyle yüklemem mümkün müdür? BL kilidim kapalı. Telefonum Mi8 global versiyon.
Aynı betayı tekrar yüklemek yerine, telefonu fabrika ayarlarına almak-sıfırlamak da aynı şey olmaz mı? (Bilmediğim için soruyorum)

Schirip

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mahmut
Cihazım
Mi 8
Konular
14
Ben de bilmiyorum :) Eğer öyle olabilirse iş daha kolay olur.

hmthvrn

мιυιcαɴdιr
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulhamit
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
16
Bootloader kilidiniz kapalıysa MiFlash ile her iki yüklemeyi de yapamazsınız. Sadece fabrika ayarlarına döndürebilirsiniz. Önerim kısa zamanda bootlader kilidi için başvuru yapın.
Rehber - Xiaomi Unlock Tool ile Bootloader Kilidini Açma

ahmetkartal

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Poco X3
Konular
7
IMEI tamiri yapılmış cihazda mi flash ile rom kurunca orjinal IMEI döner mi

Schirip

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mahmut
Cihazım
Mi 8
Konular
14
Bootloader kilidiniz kapalıysa MiFlash ile her iki yüklemeyi de yapamazsınız. Sadece fabrika ayarlarına döndürebilirsiniz. Önerim kısa zamanda bootlader kilidi için başvuru yapın.
Rehber - Xiaomi Unlock Tool ile Bootloader Kilidini Açma

BL için başvuru yaptım bekliyorum. Bir telefon beni ne kadar strese soktu bir bilseniz. 11 gün oldu alalı. İlk günler pil çom iyiydi. Miui 9 vardı. Sonra gincelleme geldi. Pili çabuk biter oldu. Bir türlü düzeltemiyorum. Bilgisayardan flash ile bir şey yapmaya korkuyorum. Araştırdığım konuları nokta atışı bulamıyorum. Bir şeyler bulur gibi oluyorum. Kafamda oturmuyor bazı şeyler. Xiaomi bizi gereksiz yere uğraştırıyor resmen. Huawei veya diğer markaları kullananlar bizim gibi macera yaşamıyor. Keşke böyle olmasaydı.

Her şeye rağmen bu forum iyiki var. Yoksa hiçbir şey bilemezdik ve öğrenemezdik.

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
BL için başvuru yaptım bekliyorum. Bir telefon beni ne kadar strese soktu bir bilseniz. 11 gün oldu alalı. İlk günler pil çom iyiydi. Miui 9 vardı. Sonra gincelleme geldi. Pili çabuk biter oldu. Bir türlü düzeltemiyorum. Bilgisayardan flash ile bir şey yapmaya korkuyorum. Araştırdığım konuları nokta atışı bulamıyorum. Bir şeyler bulur gibi oluyorum. Kafamda oturmuyor bazı şeyler. Xiaomi bizi gereksiz yere uğraştırıyor resmen. Huawei veya diğer markaları kullananlar bizim gibi macera yaşamıyor. Keşke böyle olmasaydı.

Her şeye rağmen bu forum iyiki var. Yoksa hiçbir şey bilemezdik ve öğrenemezdik.
Tamamen katılıyorum, bu markanın yaptığı en kötü şey; "güncelleme" adı altında zçp sıvaması oluyor... Haftalık olarak neyi geliştiriyorsun da, güncelleme adı altında bizim canımızı sıkıyorsun? 7 günde neyi geliştiriyorsun? (ki onu da beceremiyorsun)

Adam gibi stabil bir sitem yap, yılda bir geliştir, güncelle ama telefonun içine, piline orasına burasına etme... :?

Üst Alt