İnceleme MIUI 10 - 8.12.27 Global Beta Güncelleme Değişiklikleri (Yayınlandı - Linkler Eklendi)

mstfksap

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
mustı
Cihazım
s3
Konular
15
Tuhaf uygulamalar yükleniyor fakat kaldırılabilir . Rusya olmasının bir sakıncası olacağını sanmıyorum ama Kıbrıs ve Azerbaycan ı da deneyebilirisin ...
Hocam sende de ufak tefek salak hatalar oluyor mu? Mesela klasöre giriyorum 5 sn bekletiyor bazen. Yatay modda oyun oynarken çıktıktan sonra hangi uygulamaya girersem yatay modda açılıyor. Tek tük saçma hatalar var bunun gibi.

Redmi 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mehmet Çakmaktaşı

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi max 2
Konular
4
Hocam sende de ufak tefek salak hatalar oluyor mu? Mesela klasöre giriyorum 5 sn bekletiyor bazen. Yatay modda oyun oynarken çıktıktan sonra hangi uygulamaya girersem yatay modda açılıyor. Tek tük saçma hatalar var bunun gibi.

Bu hatalar değil de gerçi oyun oynadım ztn telefonu yeni aldım ve birisine hediye edeceğim için pek kurcalamadım ama ön kamera portre modunda hata veriyor uzun süre bekliyorsun o ekranda sonra düzeliyor ... Bide ağir çekim modunda telefon ekrana görüntü verme konusunda sıkıntı yaşıyor (içinde bulunduğumuz an ı ağır çekimde yemiş gibi gösteriyor )

mstfksap

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
mustı
Cihazım
s3
Konular
15
Bu hatalar değil de gerçi oyun oynadım ztn telefonu yeni aldım ve birisine hediye edeceğim için pek kurcalamadım ama ön kamera portre modunda hata veriyor uzun süre bekliyorsun o ekranda sonra düzeliyor ... Bide ağir çekim modunda telefon ekrana görüntü verme konusunda sıkıntı yaşıyor (içinde bulunduğumuz an ı ağır çekimde yemiş gibi gösteriyor )
Ağır çekim bana da saçma geldi. Bir de oyun performansı nasıl ben daha ağır oyunlar oynamadım çok ısınır diye korkuyorum. Bir de senn garanti evofone mu

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Hocam benim ekran surem çok düşük ve ağır çekim modum calismiyor
Normal kullanım ve wifi ile 10-11 saat ekran süresi alıyorum şeytan kulağına mavzer... :) Tespit ettiğim her hangi bir sorun yok çok şükür.

ismuta

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Mi 8
Konular
1
Normal kullanım ve wifi ile 10-11 saat ekran süresi alıyorum şeytan kulağına mavzer... :) Tespit ettiğim her hangi bir sorun yok çok şükür.

Yarı süreniz kadar ekran görüntüsü alıyorum normal kullanım. Yalnızca sabah ve akşam serviste 20şer dakika film izliyorum MX Player'da. Nasıl becerdiniz onu sır filan değilse paylaşabilir misiniz?

mstfksap

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
mustı
Cihazım
s3
Konular
15
Yarı süreniz kadar ekran görüntüsü alıyorum normal kullanım. Yalnızca sabah ve akşam serviste 20şer dakika film izliyorum MX Player'da. Nasıl becerdiniz onu sır filan değilse paylaşabilir misiniz?
Ben telefonu yeni aldım 1 hafta oldu belki o yüzden olabilir

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Telefonum Redmi Note 4X öncelikle onu belirteyim... Film, video, oyun yok, konum, bluetooth kapalı, face-twit-inst. var, takip ettiğim üç dört forum var, günlük haberleri takip ederim, bankacılık işlemleri, mail vs. olayları var...

Tarayıcıdan kullanma imkanı olan uygulamaları indirip kurmam, hepsini tarayıcıdan hallederim, bana göre gereksiz şeyleri telefona kurmam, telefonumu kendime göre temiz kullanır, temiz tutarım. Bu şekilde wifi ile 10-11 saat ekran süresi alıyorum...

Ayrıca; şöyle de bi test konusu mevcut;

İnceleme - Redmi Note 4X (Mido) Wifi-3G-4G ile Batarya Performansı

Üst Alt