- Adım
- Zek
- Cihazım
- MI 8
- Konular
- 8
efiltem
1-Cihazınız üzerinde şu an bulunan sistem ile geçiş yapamazsınız.TWRP ve Bootloader kilidiniz açık halde geçiş yapabilirsiniz.
2- Cevabı net olarak geçiş yapamazsınız güncelleyici üzerinden.
3-Hayır geçiş yapamazsınız altyapı uyumsuzluğundan dolayı geçişiniz yapılmaz.Kullandığınız şu an ki 10.0.3.0 Global Stable yapısı Android 8.1 yapısını kullandığı için cihazınız bir üst sürüme geçiş izni veremez sadece kullandığınız Rom'da güncelleme gelirse ancak mümkün olabilir. Bootloader kilidinizi açarsanız tabi ki Mi Flash ile Fastboot Rom kurulumu yapabilirsiniz.
4-Tekrar geriye dönüş yapamazsınız sürüm düşüklüğü gerçekleşmez aynı şekilde Fastboot Rom üzerinden yapabilirsiniz. Sürüm farklılıklarından dolayı kaynaklanıyor bu sorunlar biri Android 8.1 diğeri Android 9.0.
5-Şu an resmi açıklama mevcut değil. Global beta'da kullanımları başladığına göre elbette ki en kısa sürede gelecektir diye tahmin ediyorum.
Rica ederim.
İyi Forumlar.
Tekrar merhaba. Siz üç nokta ile globalden betaya geçiş yapılamayacağını söylediniz. Ama en.miui'de bugün gördüğüm bir başlıkta recovery linki paylaşılmış ve 8.9.7 sürümüne üç nokta ile geçiş yapılabileceğini fakat tekrar global stable android 9 olmadan globale geçiş yapılamayacağını söyemişler.
Aslında benim de söylediğim buydu. Android 9 olmayan 7 eylüldeki sürüme bence bizim telefon üzerinden geçiş yapabilmemiz lazım. Çünkü ikisi de 8.1 oreo tabanlı. Yanlış mıyım?