Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Benim telde mi8 arkadaşlar ama ne yaptimsa beta ya gecemedim güncelleme dogrulanmadi diyor twrp ile kurmakta istemiyorum çünkü cihaz 3 günlük ve orjinal cihazdır ustalarimdan yardım bekliyorum
Belirttiğim gibi
MIUI 9 Global Stable Rom'dasınız bü yüzden bu güncellemeyi alamazsınız.
Global Stable - Global Stable /
Global Beta - Global Beta güncellemelerini alır.
Geçiş yapmanız için Mi 5S Plus için Recovery Rom seçeneğini ile
MIUI 10 Global Beta'ya Güncelleyiciden dosyayı göstererek yükleme yapabilirsiniz.
Bilgileriniz tamamen silinecektir lütfen yedekleme alınız.
Belirttiğim gibi
MIUI 9 Global Stable Rom'dasınız bü yüzden bu güncellemeyi alamazsınız.
Global Stable - Global Stable /
Global Beta - Global Beta güncellemelerini alır.
Geçiş yapmanız için Mi 5S Plus için Recovery Rom seçeneğini ile
MIUI 10 Global Beta'ya Güncelleyiciden dosyayı göstererek yükleme yapabilirsiniz.
Bilgileriniz tamamen silinecektir lütfen yedekleme alınız.
Öncelikle cihazınız olarak görünen Mi 6X için MIUI 9-10 Global Stable/Global Beta bulunmamaktadır.
Tabi ki geçiş yapabilirsiniz TWRP üzerinden .
Verileriniz silinecektir tabi ki.
Wipe data/cache temizliklerini yapıp geçiş yaptığınızda.
TWRP üzerinden Backup menüsünden yedeklemeleri alabilirsiniz.
Brick olabilmesi için yanlış Rom/Firmware yüklemeniz ve Mi Flash üzerinde açık olan Bootloader kilidini kapatmanız gibi işlemler cihazınıza risk oluşturabilir.
Maalesef geçiş yapamazsınız.
Android 8.1 altyapısından Android 9.0 altyapısına.
Önceliğiniz paylaştığım MIUI 10 Global Beta'ya geçiş yapıp OTA üzerinden yükleme yapabilirsiniz.
Mi 8
MIUI 10 Global Beta 8.9.6
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
yani bura dan redmi 5 plus için Magisk içeren ROM vs yapıp her seferinde o şekilde güncelliyorum bu şekilde direkt güncellesem bir sorun oluşur mu? Dalvik & Cache yapıp?
yani bura dan redmi 5 plus için Magisk içeren ROM vs yapıp her seferinde o şekilde güncelliyorum bu şekilde direkt güncellesem bir sorun oluşur mu? Dalvik & Cache yapıp?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Güncelleme :
sayfasına da güncelleme gelmiş her seferinde yaptığım gibi yapacağım Hayırlı Günler
Öncelikle cihazınız olarak görünen Mi 6X için MIUI 9-10 Global Stable/Global Beta bulunmamaktadır.
Tabi ki geçiş yapabilirsiniz TWRP üzerinden .
Verileriniz silinecektir tabi ki.
Wipe data/cache temizliklerini yapıp geçiş yaptığınızda.
TWRP üzerinden Backup menüsünden yedeklemeleri alabilirsiniz.
Brick olabilmesi için yanlış Rom/Firmware yüklemeniz ve Mi Flash üzerinde açık olan Bootloader kilidini kapatmanız gibi işlemler cihazınıza risk oluşturabilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hayır size demedim.
Sizin sorunuza da yardımcı olayım.
Maalesef geçiş yapamazsınız.
Android 8.1 altyapısından Android 9.0 altyapısına.
Önceliğiniz paylaştığım MIUI 10 Global Beta'ya geçiş yapıp OTA üzerinden yükleme yapabilirsiniz.
Mi 8
MIUI 10 Global Beta 8.9.6