İnceleme MIUI 10 - 8.11.1 Global Beta Güncelleme Değişiklikleri (Yayınlandı - Linkler Eklendi)

Hasan kayar

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan
Cihazım
Xiaomi mi5s
Konular
4
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

MIUI 8.10.11 Global Beta Güncellemesi

Açıklama
İngilizce-Türkçe Çeviri

Important Bug Fixes
( Önemli Hata Düzeltmeleri )

1-Fix - Mi Apps icon is not showing in notification panel.
( Düzeltme - Bildirim alanında uygulama simgesi görünmüyor hatası. )

2-Fix - Digital messages showed on system apps updater but there are not apps need to be updated.
( Düzeltme - Sistem güncelleme uygulamasında dijital mesajlar göstermesi ancak uygulamaların güncellenmesi gerekmiyor hatası. )

3-Fix - Mi Cloud has stopped.
( Düzeltme - Mi Cloud durdu hatası. )

4-Fix - Wrong Date Format in German Version.
( Düzeltme - Almanca sürümde yanlış tarih formatı. )

5-Fix - View SIM card space shows blank names for SIM when opened directly from settings.
( Düzeltme - Görünüm SIM kart alanı, doğrudan ayarlardan açıldığında SIM için boş adlar gösterme hatası )

Recovery Rom

Ayarlar/Telefon Hakkında/Sistem Güncelleme menüsünden sağ üst köşede bulunan 3 noktaya tıklayıp girerek Güncelleme paketini seçin seçeneğinden Dosya yöneticisi üzerinden indirdiğiniz Recovery Link'lerini göstererek güncelleme yapabilirsiniz
Ya da
TWRP üzerinden de yapabilirsiniz indirdiğiniz Recovery Link'lerinde ki bulunan dosyayı göstererek Wipe data vb. seçenekleri yaparak temiz bir kurulum ile.

Fastboot Rom

Masaüstü bilgisayar üzerinden Mi Flash 64 Bit uygulaması ile Fastboot Rom Link'lerinde ki indirdiğiniz dosyaları Masaüstüne çıkart yapıp arkasından tekrar çıkardığınız dosyaya tıklayarak tekrar çıkart işlemini yaparak Masaüstüne klasör dosya haline geldiğinde içinde İmages vs flash dosyalarının bulunduğu içerik oluşacaktır.
Sonrasında Mi Flash 64 bit ile klasörü göstererek cihazınızı Fastboot menüsünde iken bağlarak işleminizi yapabilirsiniz.

Telefonunuz üzerinde bulunan verileri mutlaka yedekleyiniz.
İşlemlerde oluşan bug vb. hataları en aza indirmek için Temiz kurulum yapınız.

MIUI 8.10.11 Global Beta Güncellemesi

Recovery Rom

Recovery Link:

Fastboot Rom Link:

Recovery Link:

Fastboot Rom Link:

Recovery Link:

Fastboot Rom Link:

Recovery Link:

Fastboot Rom Link:

Recovery Link:

Fastboot Rom Link:

Recovery Link:

Fastboot Rom Link:

Recovery Link:

Fastboot Rom Link:

Recovery Link:

Fastboot Rom Link:

Recovery Link:

Fastboot Rom Link:

Recovery Link:

Fastboot Rom Link:

Recovery Link:

Fastboot Rom Link:

Recovery Link:

Fastboot Rom Link:

Recovery Link:

Fastboot Rom Link:

Recovery Link:

Fastboot Rom Link:

Recovery Link:

Fastboot Rom Link:

Recovery Link:

Fastboot Rom Link:

Recovery Link:

Fastboot Rom Link:

Recovery Link:

Fastboot Rom Link:

Recovery Link:

Fastboot Rom Link:

Recovery Link:

Fastboot Rom Link:

Recovery Link:

Fastboot Rom Link:

Recovery Link:

Fastboot Rom Link:

Recovery Link:

Fastboot Rom Link:

Recovery Link:

Fastboot Rom Link:

Recovery Link:

Fastboot Rom Link:

Recovery Link:

Recovery Link:

Fastboot Rom Link:

Recovery Link:

Fastboot Rom Link:

-Beğenen gönülleriniz dert derman görmesin :)
Hocam mi5s plus telefonuma recoverry ile indirsem bir sıkıntı çıkar mı? Fotoğraf veya benzeri şeylerde silinme olur mu

Zwilling

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Samsung S20 FE
Konular
29
Developer rom u indirdim ama nasıl çıkarıp kuracağını bilmiyorum beklesem normal olarak güncelleme gelir mi
Gelir diye tahmin ediyorum. Developer romu zipten çıkarın. Guncelleyici'ye girin, sağ üstteki 3 noktaya tıklayın. Güncelleme paketini seç'e tıklayın, indirdiğiniz dosyayı seçin.
Bunları yapmadan önce dosyalarınızı ve tel. Numaralarınızı yedeklemeyi unutmayın.

zugo

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Oğuz
Cihazım
Mi 5s
Konular
0
Gelir diye tahmin ediyorum. Developer romu zipten çıkarın. Guncelleyici'ye girin, sağ üstteki 3 noktaya tıklayın. Güncelleme paketini seç'e tıklayın, indirdiğiniz dosyayı seçin.
Bunları yapmadan önce dosyalarınızı ve tel. Numaralarınızı yedeklemeyi unutmayın.
Nere çıkartıyorum

serdar48

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Serdar
Cihazım
Mi Note 3
Konular
6
Nere çıkartıyorum

Masaüstüne veya direk telefondaki download klasörüne ama bence sen bu işe hiç girme çünkü neyi nereye nasıl yapılacağından bir habersin! sonra yanlış bir şey yaparsın cihazı kilitlersin haberin olsun bak demedi deme.

FireLife71

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus Emre
Cihazım
Mi5 Prime
Konular
37
Hocam mi5s plus telefonuma recoverry ile indirsem bir sıkıntı çıkar mı? Fotoğraf veya benzeri şeylerde silinme olur mu

OTA üzerinden dağıtımlar oldu isterseniz Ayarlar/Yüklü Uygulamalar/Güncelleyici uygulamasının verilerini temizleyip tekrar Güncelleme olup olmadığını kontrol edebilirsiniz.

Recovery kurulum yapmanız verilerinizi kaybetmenize neden olup olmaması amacıyla yedekleme mutlaka alınız.

Hasan kayar

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan
Cihazım
Xiaomi mi5s
Konular
4
OTA üzerinden dağıtımlar oldu isterseniz Ayarlar/Yüklü Uygulamalar/Güncelleyici uygulamasının verilerini temizleyip tekrar Güncelleme olup olmadığını kontrol edebilirsiniz.

Recovery kurulum yapmanız verilerinizi kaybetmenize neden olup olmaması amacıyla yedekleme mutlaka alınız.

Dediğinizi yaptım ve güncelleme gelmemiş Otadan ne yapabilirim. Gelecek mi gelmeyecek mi bekleyeyim mı yoksa recovery ile atayım mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dediğinizi yaptım ve güncelleme gelmemiş Otadan ne yapabilirim. Gelecek mi gelmeyecek mi bekleyeyim mı yoksa recovery ile atayım mı

FireLife71

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus Emre
Cihazım
Mi5 Prime
Konular
37
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Açıkçası cihazınıza güncelleme gelmemesi durumu yoktur.
Çünkü açık olarak OTA üzerinden dağıtımlar yapıldı.
IMEI/Seri Numarası vb. kriterlere göre dağıtımlar yapılmadı.
Cihazınıza güncelleme gelmemesi için MIUI Global Stable /China Stable sürümleri kurulu olması gerekir ya da Fake Rom veya Custom Rom kurulu olması gerekir.

Cihazınız için olan Recovery Rom'u indirerek kurulum yapabilirsiniz.
Beklemenizi gerektiren bir durum yoktur.
Ayarlar/Telefon Hakkında/Sistem Güncelleme menüsünde sağ üst köşede bulunan üç noktaya tıklayarak karşınıza gelen menüde Güncelleme dosyasını seçin yazısına tıklayıp indirdiğiniz Recovery Rom dosyasını göstererek kurulumunuzu yapabilirsiniz.

machiavelli

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Machiavelli
Cihazım
Mİ6X
Konular
6
abiler benim soruyada bi el atın

MI 6X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hasan kayar

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan
Cihazım
Xiaomi mi5s
Konular
4
Açıkçası cihazınıza güncelleme gelmemesi durumu yoktur.
Çünkü açık olarak OTA üzerinden dağıtımlar yapıldı.
IMEI/Seri Numarası vb. kriterlere göre dağıtımlar yapılmadı.
Cihazınıza güncelleme gelmemesi için MIUI Global Stable /China Stable sürümleri kurulu olması gerekir ya da Fake Rom veya Custom Rom kurulu olması gerekir.

Cihazınız için olan Recovery Rom'u indirerek kurulum yapabilirsiniz.
Beklemenizi gerektiren bir durum yoktur.
Ayarlar/Telefon Hakkında/Sistem Güncelleme menüsünde sağ üst köşede bulunan üç noktaya tıklayarak karşınıza gelen menüde Güncelleme dosyasını seçin yazısına tıklayıp indirdiğiniz Recovery Rom dosyasını göstererek kurulumunuzu yapabilirsiniz.

Attığım SS de ki gibi durum reis

Ekli dosyalar

• Screenshot_2018-10-13-23-54-08-582_com.android.updater.png
    Screenshot_2018-10-13-23-54-08-582_com.android.updater.png
    104,2 KB · Görüntüleme: 51
  • Screenshot_2018-10-13-23-54-52-260_com.android.settings.png
    Screenshot_2018-10-13-23-54-52-260_com.android.settings.png
    142,5 KB · Görüntüleme: 46
Üst Alt