Yardım MIUI 10.3.5 Güncelleme bildirimi

BD58

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Bayram
Cihazım
iPhone 6
Konular
2
Arkadaşlar RN7 cihazını gecen hafta aldım. Cihaza ve isletim sistemine cok yeniyim o yüzden sordugum sorunun halledilmesi cok kolay ise affola.
Güncelleme bildirimini nasıl kapatabilirim? Yukarıdan kaydırarak indirdigimiz panelde sürekli olarak Güncelleyici yüklemeye hazır diyor. Ayarlardan bildirimi kapatamadım.

sedileba

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
cengiz
Cihazım
galaxy note5
Konular
6
Arkadaşlar RN7 cihazını gecen hafta aldım. Cihaza ve isletim sistemine cok yeniyim o yüzden sordugum sorunun halledilmesi cok kolay ise affola.
Güncelleme bildirimini nasıl kapatabilirim? Yukarıdan kaydırarak indirdigimiz panelde sürekli olarak Güncelleyici yüklemeye hazır diyor. Ayarlardan bildirimi kapatamadım.
Basili tutarsan yeni bir ekran gelir ordan seçeneklerden yapabilirsin

Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

pendroz

Kardan Adam
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi Note 4x
Konular
250
Cihazın İnternet bağlantısını kesip güncelleme bildirimine tıklayın bildirim gidecektir.

Üst Alt