- Adım
- Ahmet
- Cihazım
- m8
- Konular
- 9
Ne demek hocam siz de sağolun kolay gelsinSağolun hocam muhabbetiniz için ders arasında güzel oldu
Ne demek hocam siz de sağolun kolay gelsinSağolun hocam muhabbetiniz için ders arasında güzel oldu
Guncelleyici diye ayri ,ana ekranda bi uygulama var ordan baktim ben öyle indirdim bugünkü güncellemeyiAhaha hocam ben aldığımdan beri bundayım anlamıyorum öyle işlerden yani merağım yok fazla, telefon kasmasın yeter bana
[doublepost=1516999137,1516998989][/doublepost]
Hocam valla ordan kontrol ettim
Yeni güncelleme ile o sorun yok su anKurdum hocam teşekkür ederim watsappta aynı kişiden iki bildirim gözüküyor onun haricinde bir sıkıntı görmedim şimdilikGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gelir inşallah hocamYeni güncelleme ile o sorun yok su an
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2 saatte şarj etmesi normal hocam %80 den sonra normal şarja dönüyor zarar vermemek için sıkıntı yapmayın genelde 1.5 saatte full şarj yapıyor zaten9.1.1.0 dayım 9.2 güncellemesi bana da görünmüyor. ayrıca hızlı şarj çalışmıyor artık aynı problemi yaşayan var mı?
hayır hocam normal değil. miui 8de iken %20den %100e gelmesi 60-70 dk sürüyordu. şuan %20den %100e 120 dkyı buldu gelmesi. %67de taktım sabah tam doluma 54 dk var diyordu. eskiyle kıyasladığımda normal olmadığı ortada. en memnun olduğum şey telefonun ciddi hızda şarj olmasıydı. batarya performansım da çok çok iyiydi zaten normal kullanımda 20 saati görüyordum2 saatte şarj etmesi normal hocam %80 den sonra normal şarja dönüyor zarar vermemek için sıkıntı yapmayın genelde 1.5 saatte full şarj yapıyor zaten
Mi 5S Epicrom Global Beta 8.1.18
Hocam ayrıyeten yaptığınız bir şey var mı mi5s kullanıyorım 5 saat alıyorumhayır hocam normal değil. miui 8de iken %20den %100e gelmesi 60-70 dk sürüyordu. şuan %20den %100e 120 dkyı buldu gelmesi. %67de taktım sabah tam doluma 54 dk var diyordu. eskiyle kıyasladığımda normal olmadığı ortada. en memnun olduğum şey telefonun ciddi hızda şarj olmasıydı. batarya performansım da çok çok iyiydi zaten normal kullanımda 20 saati görüyordum
Hocam ayrıyeten yaptığınız bir şey var mı mi5s kullanıyorım 5 saat alıyorum
Yok hiçbir şey yapmıyordum. Üstelik mi band 2 kullandığım için Bluetooth 24 saat aktif durumda. Günlük konuşma mesajlaşma ve basit bi sosyal medya kullanımı. O kadar. Gerçekten aşırı iyiydi batarya performansım. Miui 8 e recovery ile nasıl downgrade edebilirim bu çöpü kullanmak istemiyorum
Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi