Rom Miu9 Kararlı Global

eralpalbayrak

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
eralp
Cihazım
mi5s
Konular
1
Ahaha hocam ben aldığımdan beri bundayım anlamıyorum öyle işlerden yani merağım yok fazla, telefon kasmasın yeter bana
[doublepost=1516999137,1516998989][/doublepost]

Hocam valla ordan kontrol ettim
Guncelleyici diye ayri ,ana ekranda bi uygulama var ordan baktim ben öyle indirdim bugünkü güncellemeyi

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

eralpalbayrak

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
eralp
Cihazım
mi5s
Konular
1
Kurdum hocam teşekkür ederim watsappta aynı kişiden iki bildirim gözüküyor onun haricinde bir sıkıntı görmedim şimdilik
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Yeni güncelleme ile o sorun yok su an

bychaos

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Çağatay
Cihazım
Xiaomi Mi 5s
Konular
3
9.1.1.0 dayım 9.2 güncellemesi bana da görünmüyor. ayrıca hızlı şarj çalışmıyor artık aynı problemi yaşayan var mı?

XWORK

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
XWorK
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Öğrenci
Konular
15
9.1.1.0 dayım 9.2 güncellemesi bana da görünmüyor. ayrıca hızlı şarj çalışmıyor artık aynı problemi yaşayan var mı?
2 saatte şarj etmesi normal hocam %80 den sonra normal şarja dönüyor zarar vermemek için sıkıntı yapmayın genelde 1.5 saatte full şarj yapıyor zaten

Mi 5S Epicrom Global Beta 8.1.18

bychaos

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Çağatay
Cihazım
Xiaomi Mi 5s
Konular
3
2 saatte şarj etmesi normal hocam %80 den sonra normal şarja dönüyor zarar vermemek için sıkıntı yapmayın genelde 1.5 saatte full şarj yapıyor zaten

hayır hocam normal değil. miui 8de iken %20den %100e gelmesi 60-70 dk sürüyordu. şuan %20den %100e 120 dkyı buldu gelmesi. %67de taktım sabah tam doluma 54 dk var diyordu. eskiyle kıyasladığımda normal olmadığı ortada. en memnun olduğum şey telefonun ciddi hızda şarj olmasıydı. batarya performansım da çok çok iyiydi zaten normal kullanımda 20 saati görüyordum

Bilalvader

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilal
Cihazım
xiaomi mi 5s
Konular
12
hayır hocam normal değil. miui 8de iken %20den %100e gelmesi 60-70 dk sürüyordu. şuan %20den %100e 120 dkyı buldu gelmesi. %67de taktım sabah tam doluma 54 dk var diyordu. eskiyle kıyasladığımda normal olmadığı ortada. en memnun olduğum şey telefonun ciddi hızda şarj olmasıydı. batarya performansım da çok çok iyiydi zaten normal kullanımda 20 saati görüyordum
Hocam ayrıyeten yaptığınız bir şey var mı mi5s kullanıyorım 5 saat alıyorum

bychaos

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Çağatay
Cihazım
Xiaomi Mi 5s
Konular
3
Hocam ayrıyeten yaptığınız bir şey var mı mi5s kullanıyorım 5 saat alıyorum

Yok hiçbir şey yapmıyordum. Üstelik mi band 2 kullandığım için Bluetooth 24 saat aktif durumda. Günlük konuşma mesajlaşma ve basit bi sosyal medya kullanımı. O kadar. Gerçekten aşırı iyiydi batarya performansım. Miui 8 e recovery ile nasıl downgrade edebilirim bu çöpü kullanmak istemiyorum

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

XWORK

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
XWorK
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Öğrenci
Konular
15
Yok hiçbir şey yapmıyordum. Üstelik mi band 2 kullandığım için Bluetooth 24 saat aktif durumda. Günlük konuşma mesajlaşma ve basit bi sosyal medya kullanımı. O kadar. Gerçekten aşırı iyiydi batarya performansım. Miui 8 e recovery ile nasıl downgrade edebilirim bu çöpü kullanmak istemiyorum

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
buradan 8.5.3.0 mi 5s için stable romuna mi flash ile fastboot tan yükleme yapın. Bootloader kilidi açık olması lazım

Üst Alt