Rom Mit 10t pro custom rom önerisi

ahmedinzm

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ferhat
Cihazım
Redmi note 11 p
Konular
2
Merhabalar, elimde mi 10t pro var kaç gündür baya ısınmaya çalışıyor. Ne zamandır custom rom atmak istiyorum ama bir türlü stabil çalışan birini bulup deneyemedim. Sizce en iyi stabil çalışan ve pubg mobile oyununda üzmeyecek hangisi? Şimdiden çok teşekkürler

rastalgun

This is the way
Yönetici
Destek Ekibi
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
RasAlghun
Cihazım
Xiaomi 15T Pro
Konular
41
Alphadroide bir bakın isterseniz.

ahmedinzm

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ferhat
Cihazım
Redmi note 11 p
Konular
2
Alphadroide bir bakın isterseniz.
Hangi sürümü sizce daha iyi ve dün arrow os yükledim bir türlü ısınamadım. Başka bir custom rom yüklemek için tekrar mi sürümü yüklememe gerek var mı yoksa direkt twrp ile üstüne yükleyebilir miyim?

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
563
Bende tavsiye vermek isterim. Bu cihaz için neredeyse tüm custom romları denedim, AOSP romlar MIUI romları aratıyor emin olun. Oyun için en kararlı çalışan sürüm XiaomiEU 12.5.8 sürümü, daha az ısınma, daha az iş yükü, daha çok performans veriyor. Halihazırda kurulu olan rom da bu rom.

ahmedinzm

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ferhat
Cihazım
Redmi note 11 p
Konular
2
Bende tavsiye vermek isterim. Bu cihaz için neredeyse tüm custom romları denedim, AOSP romlar MIUI romları aratıyor emin olun. Oyun için en kararlı çalışan sürüm XiaomiEU 12.5.8 sürümü, daha az ısınma, daha az iş yükü, daha çok performans veriyor. Halihazırda kurulu olan rom da bu rom.
İndirme linki var mı acaba? Şu an arrow os kurulu twrp ile direkt kurulum yapabiliri me değil mi?

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
563
Direk kurulum yapamazsınız, twrp üzerinden 4 wipe ve format data yapmanız gerekiyor, sonrasında romu ve magisk yükleyin. Aman dikkat bu işlemler verilerin tamamını siler, yedek alın.

VHOLDY

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Efe
Cihazım
Redmi Note11PRO
Meslek
Developer
Konular
64

ahmedinzm

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ferhat
Cihazım
Redmi note 11 p
Konular
2
Direk kurulum yapamazsınız, twrp üzerinden 4 wipe ve format data yapmanız gerekiyor, sonrasında romu ve magisk yükleyin. Aman dikkat bu işlemler verilerin tamamını siler, yedek alın.

TWRP Üzerinden yapabilirsiniz ama verileriniz gidebilir. yedek alın
Çok teşekkür ederim. Şu an indiriyorum, verilerin gitmesi önemli değil sadece rom'u flashlamadan önce wipe data yeterli mi yoksa cache gibi şeyleri temizlemem mi gerekiyor

VHOLDY

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Efe
Cihazım
Redmi Note11PRO
Meslek
Developer
Konular
64
Çok teşekkür ederim. Şu an indiriyorum, verilerin gitmesi önemli değil sadece rom'u flashlamadan önce wipe data yeterli mi yoksa cache gibi şeyleri temizlemem mi gerekiyor
M.OZKN Yazmış bu talimatları , ama daha detaylı bilgi istiyorsanız burdan birinin yazmasını bekleyin ya da videolarını izleyin sizin için sağlıklısı neyse onu yapın Tercih sizin

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
563
Dediğim şekilde temizleyin (Önce 4 wipe /recovery modunda yeniden başlat /sonra format data /recovery modunda yeniden başlat /romu at, kurulum yap /magisk at kurulum yap /yeniden başlat) şeklinde olacak

Üst Alt