Rom Mit 10t pro custom rom önerisi

mıkrop

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
sinan
Cihazım
xıaomi pocofone
Konular
1
Merhabalar, elimde mi 10t pro var kaç gündür baya ısınmaya çalışıyor. Ne zamandır custom rom atmak istiyorum ama bir türlü stabil çalışan birini bulup deneyemedim. Sizce en iyi stabil çalışan ve pubg mobile oyununda üzmeyecek hangisi? Şimdiden çok teşekkürler
reyıs bıde sey dene taban mıui ama costum hafıflestırılmıs rom var elıt gamıng rom stabıl hızlı 120 fps kılıt komple acık kendı termalı var kendı sıstemıne uyhun d8g kernel kullanabılırsın rom gelıstırıcısınon onerdıgı kernel orjonal kernelıde kullanabılırsın hıc dehıstırmeden romm baya hafıf fazlalıklar temızlenmıs ıcınden stabıl sadece kamerada sorun vardı actıgı zaman kapanıyordu kamera onuda magısk moduluyle cozebılırsınmport kamera modulu ekleyıp kullanabılırsın dahada baska sorunla karsılasmadım elıtgaming rom hazan mırza yapmıs guzel rom hızlı stabıl ısınma sorununu kafana takma stok romlar sıstıgı ıcın ısınma yapıyor temız kurulum yap sıfır tvrp uzerınden ben daha once kullandım baya memnunum o romdan taban mıui zorluk cekmezsın saygılarımla

Üst Alt