- Adım
- neco
- Cihazım
- mi5
- Konular
- 1
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- joyeuse_global_images_V11.0.7.0.QJZMIXM_20200915.0000.00_10.0_global
- Telefon Modeli
- note 9 pro
- Bootloader Kilidi
- Açık
Merhaba, bugun bootload kilidini kırdım mi dialler apk yuklmek istediğim note 9 pro telefonumu çökerttim.
fastboot vardı şimdi o da gitti, telefon hiç açılmıyor. pc bağladıgımda sadece aygıt sesi gelmektedir. çok araştırdım ama bir çözüm bulamadım. 64bit mi flash ile denedim şimdi aşağıda eklediğim gibi bir ekran geldi ama hiçbir faaliyet yok gibi geldi bana. Doğru yoldamıyım.
Yanlışlıklar bootload kilidini kapatmış olabilir miyim kapattı isem nasıl bir yol izlemem gerekmektedir.
Nasıl bir çözüm önerirsiniz. daha iki ay kullanmadım telefonu
ekran görüntüsünde kurmaya çalıştığım rom : "joyeuse_global_images_V11.0.7.0.QJZMIXM_20200915.0000.00_10.0_global"
kullandığım sürümler aşağıdaki gibidir sabahtan beri bir çok dürüm denedim;
fastboot vardı şimdi o da gitti, telefon hiç açılmıyor. pc bağladıgımda sadece aygıt sesi gelmektedir. çok araştırdım ama bir çözüm bulamadım. 64bit mi flash ile denedim şimdi aşağıda eklediğim gibi bir ekran geldi ama hiçbir faaliyet yok gibi geldi bana. Doğru yoldamıyım.
Yanlışlıklar bootload kilidini kapatmış olabilir miyim kapattı isem nasıl bir yol izlemem gerekmektedir.
Nasıl bir çözüm önerirsiniz. daha iki ay kullanmadım telefonu
ekran görüntüsünde kurmaya çalıştığım rom : "joyeuse_global_images_V11.0.7.0.QJZMIXM_20200915.0000.00_10.0_global"
kullandığım sürümler aşağıdaki gibidir sabahtan beri bir çok dürüm denedim;
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir