İpucu Miroom Stabil Şiddetle tavsiye

serhatk55

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Mi 8
Konular
16
Teşekkür ederim hocam. Peki parmak izi okuyucu ve yüz tanıma Global rom kadar kararlı mı? Ayrıca Kamera uygulaması nasıl? Bildiğimiz Romdan farklı olarak eksileri ya da artıları var mı?
Globalden farkı yok. Uzun zamandır da global kullanmıyorum. Benim en hoşuma giden özelliği akıllı ağ modu

Monalte

T͜͡c٭ Sabri Can DOĞAN
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sabri Can
Cihazım
Oneplus 8T
Konular
159
Hocam rom geçişlerinde format data yaparsınız. Telefon sıfırlanır. Custom rom kurmak istiyorsanız tavsiyemiz temiz kurulum yapmanızdır. Zip romlar twrp aracılığıyla kurulur..
Format data yes yapıp reboot recovery yapacaksıniz
Sonra romu atacaksiniz pc den telefona.
Sonra 4 wipe ( Dalvik art cache - cache - system - data) yapacaksiniz. Ana ekrana gelip attığınız romu flaslayıp sorunsuz geçersiniz.
Hocam ben rom yüklerken wipe işlemi yapmıyorum format data yapıp romu PC den atıp romu flashlıyorum wipe yapmama gerek var mı ?

hamzahakyol

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berk Hamza
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
Web Developer
Konular
2
Globalden farkı yok. Uzun zamandır da global kullanmıyorum. Benim en hoşuma giden özelliği akıllı ağ modu
Peki hocam son olarak malum telefon yurtdışı ve imei sorunu var. Bunu kurduğumda güncellemeler sonrası falan imei sıfırlanma sorunu oluyor muu? Yada imei değiştirmek aynı mı?

Monalte

T͜͡c٭ Sabri Can DOĞAN
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sabri Can
Cihazım
Oneplus 8T
Konular
159
Peki hocam son olarak malum telefon yurtdışı ve imei sorunu var. Bunu kurduğumda güncellemeler sonrası falan imei sıfırlanma sorunu oluyor muu? Yada imei değiştirmek aynı mı?
Fabrika ayarlarına döndermediğiniz sürece IMEI gitmez hocam güncellemelerde de sıkıntı yaşamazsınız

serhatk55

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Mi 8
Konular
16
Hocam IMEI işlemleri hakkında bilgim yok. Romu kurmadan önce twrp den efs yedeği alıp bilgisayara falan yedekleyin sorun çıkarsa geri yüklersiniz

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
Hocam ben rom yüklerken wipe işlemi yapmıyorum format data yapıp romu PC den atıp romu flashlıyorum wipe yapmama gerek var mı ?
Temiz kurulum için yapmanızda fayda var. Sistem üzerine sistem kuruyorsunuz wipe yapmadığınız zaman hocam.

Monalte

T͜͡c٭ Sabri Can DOĞAN
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sabri Can
Cihazım
Oneplus 8T
Konular
159
Temiz kurulum için yapmanızda fayda var. Sistem üzerine sistem kuruyorsunuz wipe yapmadığınız zaman hocam.
Bilgilendirme için teşekkür ederim hocam ben hep sadece format data yapıyordum aklımda bulunsun angel~~

Mehmetkoca70

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Redmi5 plus
Konular
1
son 1 saat kaldı kilide, ben de indirdim miroom stabil, sabırsızlıkla bekliyorum :) stok arama ve mesaj uygulamasına 1 hafta dayanmak bile zor
Redmi note 8 ze olurmu bu room

hamzahakyol

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berk Hamza
Cihazım
Mi Note 10 Pro
Meslek
Web Developer
Konular
2
Hocam IMEI işlemleri hakkında bilgim yok. Romu kurmadan önce twrp den efs yedeği alıp bilgisayara falan yedekleyin sorun çıkarsa geri yüklersiniz
Peki hocam son olarak Xiaomi.eu Multilang MIUI ROMs ile MiRoom arasındaki fark nedir? Biraz kafam karıştı da. Hangisini önerirsin?

Üst Alt