Uygun twrp ile ilgili sanırım en son stabil orange kullanıyor musunuz yada içindeki ayarlarla ilgili olabilir miArkadasin sonucunu bilmem ama bende rom atamadim telefonuma. Ve bilgisiz biriside degilim. Galaxys2 zamanindan beri rom recovery ve root isleri yaparim her telefonuma aldigim.gun. orange fox ile de attim olmadi. Twrp ile de attim olmadi. Telefon brick oldu hindistan romu attim hazirda vardi diye. Sonra tekrar v11 den v10a dusurdum magisk yukleyip boyle takiliyorum. Stock romda
Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
En guncel halleri ile deniyorum tabiki.Uygun twrp ile ilgili sanırım en son stabil orange kullanıyor musunuz yada içindeki ayarlarla ilgili olabilir mi
O zaman orange Fox ayarlarına bakınEn guncel halleri ile deniyorum tabiki.
V11deyken v10 flashlamaya calistigima ve yuklenemedigine verdim artik oyle dusundum kendimi daha fazla ugrastirmayim diye. Full format atip kurmaya calistim olmadi. Dirty flash denen sekilde direk hic bisey silmeden flashladim olmadi. Hatta ve hatta 64gblik flash bellegim silindi komple bu yolda feda ettim. Yine de olmadi. Miroom.u flashlayip ~ isaretinde kaldiginda twrpye girip dosya yoneticine baktigimda birsuru anlamsiz klasorler olusmus buldugum oluyor.
Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Format data yapın.
Sonra reboot recovery yapacaksıniz
Sonra telefona romu atın pc den
Sonra Dalvik cache - cache - system - data seçip wipe yapıp ana ekrana dönüp zip dosyasını yükleyeceksiniz hocam
İlk açılış 10 dk sürebilir
Rica ederim hocam. İyi forumlarDediklerinizi yaptım ve cihaz uyandı. Teşekkür ederim.