Soru miroom indirirken kaldırılan tik hangisi?

• Konbuyu başlatan kylt
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 21
  • Görüntüleme 926

kylt

*_*
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Koray
Cihazım
Lavender
Meslek
not yet
Konular
103
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Masik 9.4
Telefon Modeli
RN7
Bootloader Kilidi
Açık
arkadaşlar mirooma geçiş yapıcam ama birisi bana miroom yüklerken ziple alakalı bir tiki kaldırmam gerektiğini söylemişti o hangi tik?

kylt

*_*
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Koray
Cihazım
Lavender
Meslek
not yet
Konular
103
Oyla:

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
inşallah aynı hatayı vermez yumdum gözü kaydırdım bakalım neler olacak :))
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam ilk defa miroom indi çok şaşkınım :D rom installedikten sonra ana menüde wipe yapmayı unuttum yine :D
Sıkıntı olursa tekrar format data ve wipe yaparak kurabilirsiniz

Oyla:

kylt

*_*
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Koray
Cihazım
Lavender
Meslek
not yet
Konular
103
Sıkıntı olursa tekrar format data ve wipe yaparak kurabilirsiniz
hocam ben masik indirirkende miroom indirikende aynı şey oldu hata mı bilmiyorum fakat geri gelip reboot system dediğimde cihaz açılıyor malum romun logosu geliyor sonra kapanıyor bir daha açılıp yazılım açılıyor eu kurarken yoktu böyle bir şey hata mı yoksa normal mi

Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
hocam videonun tamamını izletmek yerine keşke format data yes reboot recovery ve 4 wipe sorusuna evet ya da hayır cevabı verseniz

20 gün önce de cevap verilmiş ama her rom yüklemesinde nasıl olacak diye sorulmaz ki ?

Videoda anlatılan veya yazılan format data/yes reboot recovery + 4 wipe her rom kurulumunda tavsiye edilen yöntem. Videoyu görsel olarak görün diye verdim ama görüyorum ki fayda etmemiş...

Son düzenleme:
Oyla:

kylt

*_*
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Koray
Cihazım
Lavender
Meslek
not yet
Konular
103
20 gün önce de cevap verilmiş ama her rom yüklemesinde nasıl olacak diye sorulmaz ki ?

Videoda anlatılan veya yazılan format data/yes reboot recovery + 4 wipe her rom kurulumunda tavsiye edilen yöntem. Videoyu görsel olarak görün diye verdim ama görüyorum ki fayda etmemiş...
Siz herhalde işi gücü birakip insanların açtığı konuları takip ediyorsunuz orada hiç bilmeden sormuşum ayrıca rom nasıl atılır biliyorum fakat ilk defa rom değişikliği yaptığım için farklı bir işlem olabilir diye sordum sizi bu neden rahatsız etti anlamadım yazacağınız bir evet veya hayır fakat her konuda eski konuları buraya yapıştırıyorsunuz cevap vermeyin veya es geçin size zorla bana cevap verin demiyorum ben bana yazacagin bir cevap uzattikca uzatmissin yani ne diyimheadbang~~:@

Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Siz herhalde işi gücü birakip insanların açtığı konuları takip ediyorsunuz orada hiç bilmeden sormuşum ayrıca rom nasıl atılır biliyorum fakat ilk defa rom değişikliği yaptığım için farklı bir işlem olabilir diye sordum sizi bu neden rahatsız etti anlamadım yazacağınız bir evet veya hayır fakat her konuda eski konuları buraya yapıştırıyorsunuz cevap vermeyin veya es geçin size zorla bana cevap verin demiyorum ben bana yazacagin bir cevap uzattikca uzatmissin yani ne diyimheadbang~~:@

Hem suçlu hem güçlü dedikleri bu olmalı...

İyi forumlar...

Oyla:

Muradovs

MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Bar Şefi
Konular
275

Stoya hocama katılıyorum her rom konusunda zaten anlatımı var. Wipe yapmaktan kafanız karışıyorsa ben size yazdım format data yes reboot recovery sonra rom'u kuracaksanız bu kadar basit yani illa wipe yapmanıza gerek yok.

Oyla:
Üst Alt