Soru Mipro miuisu

Tugrulxioami

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tuğrul
Cihazım
Mi 5
Konular
13
MS ile miuipro romlar arasında ki fark nedir arkadaşlar

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Hocam Miui Pro yu kullaniyorum. Miui Ms i ise kullanmadim fakat Miui Pro nun sadelestirilmis hali oldugu soyleniyor. Miui Ms de suatsari hocamin soyledigine göre Miui Pro romda hata varsa, biraz daha temkinli davranip daha geç rom cikartiyormus. Miui Pro roma resmi Tr dil desteği geliyor bu haftaki romda suatsari hocamin sayesinde, Miui Ms de ise Tr dil olacak mi bilemiyorum.

Oyla:

suatsari

Süper Üye
Onursal Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Suat
Cihazım
Mi Note 3
Konular
16
Hocam konu başlığında MiuiSU yazıyor, MiuiSU Rus romu o yüzden yanlışlık olmasın...
MiuiMS romlarında bugüne kadar Türkçe dil yoktu. Ama bundan sonra xiaomi.eu dil dosyası ile Türkçe ekleyeceklerini söylediler...
MiuiMS kaliteli güzel rom dur. 900mb civarında çok hafif bir rom. Miuipro gibi özellikleri yok, sade bir rom. Ama yüz tanıma ve quick card mevcut...
Heryeri özelleştirilebilen güzel bir rom istiyorsan Miuipro, sadelikten yana iseniz MiuiMs tercih edin...

Oyla:

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Hocam konu başlığında MiuiSU yazıyor, MiuiSU Rus romu o yüzden yanlışlık olmasın...
MiuiMS romlarında bugüne kadar Türkçe dil yoktu. Ama bundan sonra xiaomi.eu dil dosyası ile Türkçe ekleyeceklerini söylediler...
MiuiMS kaliteli güzel rom dur. 900mb civarında çok hafif bir rom. Miuipro gibi özellikleri yok, sade bir rom. Ama yüz tanıma ve quick card mevcut...
Heryeri özelleştirilebilen güzel bir rom istiyorsan Miuipro, sadelikten yana iseniz MiuiMs tercih edin...

Suat hocam MiuiSu yayından kalkmadi mi, internette bakinca Smiui tarzında icerikler gördüm de ayni ekip mi acaba bu? Mi-Globe un eski adi miydi yada, çünkü eski romlarda Mi-Globe un suanki yayinladiklari Modlari paylaşıyorlarmis sanirim?

Oyla:

suatsari

Süper Üye
Onursal Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Suat
Cihazım
Mi Note 3
Konular
16
Suat hocam MiuiSu yayından kalkmadi mi, internette bakinca Smiui tarzında icerikler gördüm de ayni ekip mi acaba bu? Mi-Globe un eski adi miydi yada, çünkü eski romlarda Mi-Globe un suanki yayinladiklari Modlari paylaşıyorlarmis sanirim?
Başlık yanlış yazılmış hocam...
MiuiSU, miui Rusya romu... Oda haftalık rom yayınlıyor. Ama sormadan söyleyeyim Türkçe yok :)

Oyla:

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Başlık yanlış yazılmış hocam...
MiuiSU, miui Rusya romu... Oda haftalık rom yayınlıyor. Ama sormadan söyleyeyim Türkçe yok :)

Anladim hocam peki cok sagolun :) MiuiSu diye aratinca farkli farkli seyler cikti karsima, sanirim sebebi farkli alfabeye sahip olmamiz :)

Oyla:

Tugrulxioami

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tuğrul
Cihazım
Mi 5
Konular
13
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Miuisu nasıl bı rom denediniz mi onu da Türkçe ekler yayınlarız sıkıntı yok dil konusunda özellik bakımından nasıl

Oyla:

KaizenTR

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
.
Cihazım
.
Meslek
.
Konular
37
Miuisu nasıl bı rom denediniz mi onu da Türkçe ekler yayınlarız sıkıntı yok dil konusunda özellik bakımından nasıl
Ben 7.11.9 u denedim RMNpro için TR var.
evet miuipro romun sadeleştirlimiş hali. ancak sitesinden istediğin farklı app ler indirip kurabiliyorsunuz.
ПОПУЛЯРНЫЕ ФАЙЛЫ bu başlığının altından uygulamal mevcut
Источник материала:
miui.ms deneyip yazarım son halini
[doublepost=1510555201,1510555100][/doublepost]arkadaşlar birde miuipro da uygulamadan recoya geçiş hala sorunlu. Link2SD de çalışmıyor aynı şekilde.
Bir çözüm buldunuz mu? kombinasyonda korkmaya başladım artık butonlar uçacak diye

Oyla:
Üst Alt