- Adım
- Tuğrul
- Cihazım
- Mi 5
- Konular
- 13
MS ile miuipro romlar arasında ki fark nedir arkadaşlar
MiuiSU da en son Türkçe yoktu. Sonradan eklenmiş o zaman... MiuiMS de bu hafta başladı Türkçe 'ye...Ben 7.11.9 u denedim RMNpro için TR var.
evet miuipro romun sadeleştirlimiş hali. ancak sitesinden istediğin farklı app ler indirip kurabiliyorsunuz.
ПОПУЛЯРНЫЕ ФАЙЛЫ bu başlğığn altından
Источник материала:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
miui.ms deneyip yazarım son halini
[doublepost=1510555201,1510555100][/doublepost]arkadaşlar birde miuipro da uygulamadan recoya geçiş hala sorunlu. Link2SD de çalışmıyor aynı şekilde.
Bir çözüm buldunuz mu? kombinasyonda korkmaya başladım artık butonlar uçacak diye
üstad "uygulamadan recoya geçiş " hakkında bir çözüm bulabildiniz mi?MiuiSU da en son Türkçe yoktu. Sonradan eklenmiş o zaman... MiuiMS de bu hafta başladı Türkçe 'ye...
bir üst mesaja bakıver ustamMS rom da Türkçe deneyen oldu mu yada pro da hata var mı Türkçe dil de kısmı yerlerde ben yüklediğim de vardı sanki bi kaç yer de
MiuiSU da en son Türkçe yoktu. Sonradan eklenmiş o zaman... MiuiMS de bu hafta başladı Türkçe 'ye...
Hocam o zaman Miui MS içinde bir konu açılırsa çok memnun oluruz. Sayenizde TR dil eklenmemiş Miui Romu kalmayacak dünyada
Skorpi hocamı da etiketliyorum o da görsün bu mesajımı
yok be kardeşim bende onlardan ne öğrenirsem kârdır diyorum.
Durmak yok yola devam Mi Türkiye ustaları çalışıyoooor.