Rom MIMAX2_Epic_Miui10_8.8.16_Global

mustafaarda

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mustafa Arda
Cihazım
Mi Max 2
Meslek
Memur
Konular
1
Arkadaşımızın mesaj içeriğinde ekli dosyalar kısmında önizleme olarak aynen görünmekte,tıklandığında resim halen görünmekte.Bence paylaşımdaki ana ekranlı ekler komple kaldırılsa ve hiç görünmese kardeşimizin kendisi de buna kızmayacaktır.Zaten paylaşımından pişman olmuş ve hemen duvar kağıdını münasip birşeyle değiştirmiştir tahminimce...
(Yanlış anlaşılmasın buradaki mevzu güzelim foruma erotik ve gayri ahlaki şeyleri dahil etmeyelim.Buna ihtiyacımız olduğunda her türlü yerden bulup temin edebiliyoruz zaten.Burada olmasın o tür şeyler.Herkes kendi forumunu önünü temiz tutarsa,değil mi yani?...)

harunserefli

miui ayrıcalıktır:)
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
harun
Cihazım
mi5s
Meslek
MODALİFE
Konular
38
Arkadaşımızın mesaj içeriğinde ekli dosyalar kısmında önizleme olarak aynen görünmekte,tıklandığında resim halen görünmekte.Bence paylaşımdaki ana ekranlı ekler komple kaldırılsa ve hiç görünmese kardeşimizin kendisi de buna kızmayacaktır.Zaten paylaşımından pişman olmuş ve hemen duvar kağıdını münasip birşeyle değiştirmiştir tahminimce...
(Yanlış anlaşılmasın buradaki mevzu güzelim foruma erotik ve gayri ahlaki şeyleri dahil etmeyelim.Buna ihtiyacımız olduğunda her türlü yerden bulup temin edebiliyoruz zaten.Burada olmasın o tür şeyler.Herkes kendi forumunu önünü temiz tutarsa,değil mi yani?...)
Tapatalk bu aralar çok bozdu düzenlemeyi yaptım sonra baktım ki resim yine orada tekrar düzenleme yapıldı

MI 5s Global Beta 8.8.23

Escobar1945

Epicrom MIUI Developer&Android Rom Developer
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi note4X
Meslek
Gıda sekt. Yön
Konular
52
Aynen katılıyorum diyoruz zaten mesajlar Uygun içerikli olsun diye art niyet aramıyorum dikkatli olmakta fayda var iyi forumlar dilerim...

EpicRom Developer Team

nanelimon2048

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Nazmi TIĞLI
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Denizci
Konular
38
Arkadaşlar ekran süresi çok az benim. Global romda 9 saat falan aliyordum. Diğer tüm romlardan daha az ekran süresi alıyorum. Nedeni ne olabilir? Sadece datayi restore etsem de temiz kurulum da yapsam bi çare bulamadim. Ayarlardan tüm sensörler bluetooth gps döndürme vs. de kapalı bir türlü anlamadim. Mi max ımda daha fazla ekran süresi aliyordum.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
297
Arkadaşlar ekran süresi çok az benim. Global romda 9 saat falan aliyordum. Diğer tüm romlardan daha az ekran süresi alıyorum. Nedeni ne olabilir? Sadece datayi restore etsem de temiz kurulum da yapsam bi çare bulamadim. Ayarlardan tüm sensörler bluetooth gps döndürme vs. de kapalı bir türlü anlamadim. Mi max ımda daha fazla ekran süresi aliyordum.
O zaman yine global e dönmekte yarar var sizin için

Gesendet von meinem Mi Max 2 mit Tapatalk

tupcuremzi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Alperen
Cihazım
Mi Max 2
Meslek
Öğrenci
Konular
8

Hocam mobil ağ sinyaliniz çok düşük görünüyor, o da telefonun şarjının daha hızlı azalmasına sebep olur. Daha iyi çeken yerde de bir deneyin başka roma dönmeden önce isterseniz.

nanelimon2048

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Nazmi TIĞLI
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Denizci
Konular
38
Hocam mobil ağ sinyali bu kadar etkilemez diye düşünüyorum :(
Hocam mobil ağ sinyaliniz çok düşük görünüyor, o da telefonun şarjının daha hızlı azalmasına sebep olur. Daha iyi çeken yerde de bir deneyin başka roma dönmeden önce isterseniz.

tupcuremzi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Alperen
Cihazım
Mi Max 2
Meslek
Öğrenci
Konular
8
Hocam mobil ağ sinyali bu kadar etkilemez diye düşünüyorum :(
Kesin sebebi budur diyemem elbette ama iki gün önce bayram nedeniyle kırsal alana gittim orda iyi çekmiyordu sizin durumunuz gibi, wifi'a bağlı olan haline göre yarı yarıya fark ediyordu nerdeyse bende. %30lara düştüğünde 5.5 saat ekran sürem vardı normalde 8.5-9 saati buluyorken :) Tabii benim kullanımımla sizinki arasında da fark var ben oyun oynamam hiç telefonda sadece whatsapp, instagram ve youtube kullanırım :)

Üst Alt