Rom MIMAX2_Epic_Miui10_8.8.16_Global

tupcuremzi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Alperen
Cihazım
Mi Max 2
Meslek
Öğrenci
Konular
8
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Escobar1945 hocam indirme yaparken bu şekilde kalıyor önceki mesajlarda da bahsetmiştim bir sorun var ama nasıl anlatayım bilmiyorum diye. İki mesaj üstteki arkadaşın dosyayı indirmeye çalışıyorum böyle gösteriyor. Bildirim olarak falan da göstermiyor bildirim panelinde. Miui tarayıcısındandır diye başka bir tarayıcı ile indirme yapmayı denedim onda da sonuç aynı. Ama bundan önce birkaç şey indirebilmiştim. Kararsız davranıyor telefon bir indiriyor bir indirmiyor sebebi ne olabilir? Play marketten indirmede sıkıntı yok bu arada sadece tarayıcılarda.

mustafaarda

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mustafa Arda
Cihazım
Mi Max 2
Meslek
Memur
Konular
1
Portre modu bende de "çalışmıyor" demedim ben.Tam tersine "çalışıyor" dedim.Yanlış anlamışsın Diyarbakır kardeş.Benim mimax2 de çalışıyor diyorum.Portre modundan kastınız bu değilse onu bilemem.Videodaki olaysa çalışıyor.

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
297
Portre modu çalışmıyor sizde de.
Rom batarya olarak mükemmel, Xperia klavyede sorun var donarak yazıyor. Bunun dışındaki sorunları üst mesajımda yazmıştım.

Rom için emeği geçenlere tekrar teşekkürler ama biraz daha modlanmasi ve ince ayar yapilmasj lazım.
Herkese iyi bayramlar.
Hocam siz hangi modları tercih edersiniz? Birde hangi ince ayarların yapılması gerekiyor?

Gesendet von meinem Mi Max 2 mit Tapatalk

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
297

Escobar1945 hocam indirme yaparken bu şekilde kalıyor önceki mesajlarda da bahsetmiştim bir sorun var ama nasıl anlatayım bilmiyorum diye. İki mesaj üstteki arkadaşın dosyayı indirmeye çalışıyorum böyle gösteriyor. Bildirim olarak falan da göstermiyor bildirim panelinde. Miui tarayıcısındandır diye başka bir tarayıcı ile indirme yapmayı denedim onda da sonuç aynı. Ama bundan önce birkaç şey indirebilmiştim. Kararsız davranıyor telefon bir indiriyor bir indirmiyor sebebi ne olabilir? Play marketten indirmede sıkıntı yok bu arada sadece tarayıcılarda.
Hocam temiz kurulum yaptığınıza eminsiniz değilmi?

mustafaarda

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mustafa Arda
Cihazım
Mi Max 2
Meslek
Memur
Konular
1
Tarayıcıyla romu ben de indirememiştim.Sürekli duruyordu veya çok az kb ile devam ediyordu.3G ile 4.5 G ile de denedim çok yavaş gidiyordu.Telefondan IDM+ programıyla 15-20 dakikada indirmiş ve romu öyle yüklemiştim.Denemekte fayda var.IDM+ programı çok hızlı indiriyor.Tavsiye ederim.

DIYARBAKIR

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Diyar bekir
Cihazım
13 ULTRA
Konular
13
Portre modu bende de "çalışmıyor" demedim ben.Tam tersine "çalışıyor" dedim.Yanlış anlamışsın Diyarbakır kardeş.Benim mimax2 de çalışıyor diyorum.Portre modundan kastınız bu değilse onu bilemem.Videodaki olaysa çalışıyor.
Ben siz çalışmıyor dediniz demedim, sizde çalışmıyor dedim. 'sizin mimax2' de de çalışmıyor. Portre modu on plandaki nesneyi net, arka planı flu yapar. Sizin videoda öyle birşey olmuyor yani çalışmıyor Portre modu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam siz hangi modları tercih edersiniz? Birde hangi ince ayarların yapılması gerekiyor?

1.5gün kullandım. Gördüklerimi yazayım.
İnce ayar dediğim mesela Xperia klavye dona dona yazıyordu gördüğüm ona çözüm bulunması lazım. Arama esnasında yakınlık sensörü düzgün çalışmıyor. O düzeltilebilir( Xiaomi kaynak romda sorun var, son güncelleme ile o sorun cozulmustu.)
Tarayıcıda doaya indirme sorunu bende de vardı, ben çok dosya indiriyordum aynı anda ondan sanmıştım.
Tema sorunu halledilebilir.( gerçi miui10 hala tam olarak tema uyumlu değil)

Modlar:
Çift tıklama ile ekran kapama
Saati ortaya alma.
İos animasyon modu.
Köşeleri yuvarlak yapma.
Porte modu

Şuan bu saatte aklıma gelenler bunlar. Herkesin istediği ve kullandığı modlar farklı.

Benim için en önemli mod, çift tık ekran kapama ve tema meselesi.

Bunu bana iyi niyetle mi sordunuz yoksa başka amaçla mi bilmiyorum, ben iyi niyetle cevapladım.:)

Son düzenleme:

mustafaarda

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mustafa Arda
Cihazım
Mi Max 2
Meslek
Memur
Konular
1
Ok,anladım.Her neyse,portre modu çok da ilgilendiğim bir özellik değil.Belki size çok lazımdır ama bem şimdiye kadar hiç ihtiyaç duymadım,lazım da değil.Play store da o işi yapacak programlar vardır mutlaka.Lazım olursa yüklerim.

ibrahimibo2

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ibrahim
Cihazım
e7-max 2
Konular
24
ben roma alıstim elinize sağlik

Ekli dosyalar

• Screenshot_2018-08-23-13-40-21-626_com.android.settings.png
    Screenshot_2018-08-23-13-40-21-626_com.android.settings.png
    258,3 KB · Görüntüleme: 31
Moderatör tarafında düzenlendi:

mustafaarda

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mustafa Arda
Cihazım
Mi Max 2
Meslek
Memur
Konular
1
Tamam rom çok güzel katılıyoruz amma velakin,şu Mübarek Kurban Bayramı günlerinde (şahsi düşünce inanç ve tercihinize saygı duymakla beraber) böyle taciz ve sapıklık içerikli ana ekranınızı paylaşmanızın herhangi bir lüzumu varmıydı acaba kardeş.Size özel kalsaydı ne kaybederdik...

harunserefli

miui ayrıcalıktır:)
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
harun
Cihazım
mi5s
Meslek
MODALİFE
Konular
38
Tamam rom çok güzel katılıyoruz amma velakin,şu Mübarek Kurban Bayramı günlerinde (şahsi düşünce inanç ve tercihinize saygı duymakla beraber) böyle taciz ve sapıklık içerikli ana ekranınızı paylaşmanızın herhangi bir lüzumu varmıydı acaba kardeş.Size özel kalsaydı ne kaybederdik...
Aynen size katılıyorum arkadaşın mesajını düzenledim iyi forumlar

MI 5s Global Beta 8.8.23

Üst Alt