Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Çok iyi çekmeyen yerde 4g açıktı çoğunlukla, kendi kullanımım açısından söyleyecek olursam normal değerler. Kablosuz ağ açık olsa daha uzun süreyi elde edebilirdim. Bu arada miuiprodaki gibi durup dururken kapanıp açılma olayı olmadı escobar hocam emeğinize sağlık on numara rom olmuş yine
Portre modu bende de çalışıyor,napalım yani bizdemi suç.Hem kendi kamerasında ön arka kamerada,hem de google camerasında ön arka kamerada.Epic Romun Miui 9 versiyonunu üzerine wipe data yapmadan kurmuştum Miui 10 u.Telefonumun Mi Max2 olduğundan da şüphem yok...Yalnız klavyede yazılar kesik kesik ilerliyor,seri değil.Xperia klavye kullanıyorum.Gboarda klavyede gayet seri ve takılmasız.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Portre modunun çalışma durumu belgeli-delilli olsun diyerek ekran kaydediciyle video kaydettim ama paylaşmak istediğimde mp4 uzantısı, izin verilen bir uzantı olmadığı uyarısından dolayı dosyayı ekleyemedim.Zipledim kabul edildi.Kastedilen Portre modu budur heralde.Doğru anlamışımdır inşallah.Bizim mevzusunu ettiğimiz konu bu değil denirse peşinen pardon demiş olayım.İyi bayramlar herkese.
Portre modu bende de çalışıyor,napalım yani bizdemi suç.Hem kendi kamerasında ön arka kamerada,hem de google camerasında ön arka kamerada.Epic Romun Miui 9 versiyonunu üzerine wipe data yapmadan kurmuştum Miui 10 u.Telefonumun Mi Max2 olduğundan da şüphem yok...Yalnız klavyede yazılar kesik kesik ilerliyor,seri değil.Xperia klavye kullanıyorum.Gboarda klavyede gayet seri ve takılmasız.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Portre modunun çalışma durumu belgeli-delilli olsun diyerek ekran kaydediciyle video kaydettim ama paylaşmak istediğimde mp4 uzantısı, izin verilen bir uzantı olmadığı uyarısından dolayı dosyayı ekleyemedim.Zipledim kabul edildi.Kastedilen Portre modu budur heralde.Doğru anlamışımdır inşallah.Bizim mevzusunu ettiğimiz konu bu değil denirse peşinen pardon demiş olayım.İyi bayramlar herkese.
Portre modu çalışmıyor sizde de.
Rom batarya olarak mükemmel, Xperia klavyede sorun var donarak yazıyor. Bunun dışındaki sorunları üst mesajımda yazmıştım.
Rom için emeği geçenlere tekrar teşekkürler ama biraz daha modlanmasi ve ince ayar yapilmasj lazım.
Herkese iyi bayramlar.