Rom MIMAX2_Epic_Miui10_8.8.16_Global

tupcuremzi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Alperen
Cihazım
Mi Max 2
Meslek
Öğrenci
Konular
8
Portre modu; ön ve arka kamerada bende çalışıyor.

Parmak izi hızı; gayet iyi. Dokunur dokunmaz açılıyor. Hızda düşüş yok.

Tarayıcı indirme; 4-5 apk indirdim. Kasma olmadı. Yavaş indirmedi. 1.4 gb bir dosya indirdim(7 dakikada indi)

Gcam; önceki sayfalarda anlattım.

Modlar; benim için performans önemli. Özelleştirmeler değil. Olsa kullanırım. Yoksa aklıma dahi gelmez.

Batarya; henüz yorum için erken. Birkaç şarjdan sonra istatistik paylaşırım.

Tema; sınırsız dışında kullanmıyorum. Zaten sorunsuz çalışıyormuş 3. part hariç.

Ram; 2.7 boş alan gördüm.

Deep sleep; efsane ayarlanmış. Dün telefonu 3-4 kez elime aldım. 24 saatte giden batarya %5(deep sleep)

Çift bildirim sorunu yok.

Kilit ekranına bildirimler sorunsuz düşüyor.

Çağrı sesi sorunsuz.

Diğer sesler çok güzel çalışıyor. Viper4 ve Dolby harika.

Parlaklık gayet iyi.
Escobar hocam dahi kamerada portre çalışmadığını söylüyordu sizde nasıl çalıştı hocam? Telefonunuz Mi Max 2 mi? :D

takusar

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ömer
Cihazım
mi max 64gb
Konular
0
Escobar 1945 hocam kilit ekranı kısa yollarını nasıl değiştirebiliriz.Ya da Kilit ekranına ekranı kilitle kısa yolu atabilirmiyiz.

mharun

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Harun
Cihazım
Mi A3
Meslek
Medya Koordinatörü
Konular
3
Portre modu denemeden yazdım. Orada görünce çalışıyor sandım :D

Kralmış kralcıymış...

Ankara içinde isteyen herkesle buluşur telefonu test ettirebilirim. Bir tane söylediğim yanlış. Onun için özür dilerim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Escobar hocanın ismini dahi bilmiyorum. Tanımam etmem. Kullandığımı dürüstçe söylüyorum.
Temiz kuramadıysanız sizin sorununuz

Son düzenleme:

tupcuremzi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Alperen
Cihazım
Mi Max 2
Meslek
Öğrenci
Konular
8

Çok iyi çekmeyen yerde 4g açıktı çoğunlukla, kendi kullanımım açısından söyleyecek olursam normal değerler. Kablosuz ağ açık olsa daha uzun süreyi elde edebilirdim. Bu arada miuiprodaki gibi durup dururken kapanıp açılma olayı olmadı escobar hocam emeğinize sağlık on numara rom olmuş yine :D

mustafaarda

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mustafa Arda
Cihazım
Mi Max 2
Meslek
Memur
Konular
1
Portre modu bende de çalışıyor,napalım yani bizdemi suç.Hem kendi kamerasında ön arka kamerada,hem de google camerasında ön arka kamerada.Epic Romun Miui 9 versiyonunu üzerine wipe data yapmadan kurmuştum Miui 10 u.Telefonumun Mi Max2 olduğundan da şüphem yok...Yalnız klavyede yazılar kesik kesik ilerliyor,seri değil.Xperia klavye kullanıyorum.Gboarda klavyede gayet seri ve takılmasız.

Portre modunun çalışma durumu belgeli-delilli olsun diyerek ekran kaydediciyle video kaydettim ama paylaşmak istediğimde mp4 uzantısı, izin verilen bir uzantı olmadığı uyarısından dolayı dosyayı ekleyemedim.Zipledim kabul edildi.Kastedilen Portre modu budur heralde.Doğru anlamışımdır inşallah.Bizim mevzusunu ettiğimiz konu bu değil denirse peşinen pardon demiş olayım.İyi bayramlar herkese.

Ekli dosyalar

• Screenrecorder-2018-08-22-12-15-58.mp4.zip
    9,9 MB · Görüntüleme: 22
Son düzenleme:

DIYARBAKIR

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Diyar bekir
Cihazım
13 ULTRA
Konular
13
Portre modu bende de çalışıyor,napalım yani bizdemi suç.Hem kendi kamerasında ön arka kamerada,hem de google camerasında ön arka kamerada.Epic Romun Miui 9 versiyonunu üzerine wipe data yapmadan kurmuştum Miui 10 u.Telefonumun Mi Max2 olduğundan da şüphem yok...Yalnız klavyede yazılar kesik kesik ilerliyor,seri değil.Xperia klavye kullanıyorum.Gboarda klavyede gayet seri ve takılmasız.

Portre modunun çalışma durumu belgeli-delilli olsun diyerek ekran kaydediciyle video kaydettim ama paylaşmak istediğimde mp4 uzantısı, izin verilen bir uzantı olmadığı uyarısından dolayı dosyayı ekleyemedim.Zipledim kabul edildi.Kastedilen Portre modu budur heralde.Doğru anlamışımdır inşallah.Bizim mevzusunu ettiğimiz konu bu değil denirse peşinen pardon demiş olayım.İyi bayramlar herkese.

Portre modu çalışmıyor sizde de.
Rom batarya olarak mükemmel, Xperia klavyede sorun var donarak yazıyor. Bunun dışındaki sorunları üst mesajımda yazmıştım.

Rom için emeği geçenlere tekrar teşekkürler ama biraz daha modlanmasi ve ince ayar yapilmasj lazım.
Herkese iyi bayramlar.

Üst Alt