Rom MIMAX2_Epic_Miui10_8.8.16_Global

Haritaci41

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ÖZEN
Cihazım
Mi max 2
Konular
4
Benim mi Max 2 de ne root ne room hiç biri yok. Bl kilidi açıldı. Mesaj falan gelmedi m geçen 15 gün önce kaydı yapmıştım. Şimdi girdiğimde tlf dan baktım direkt fassfoot download sayfası na görebiliyorum. Demek ki açıldı kilidini ?

Sorum şu ; yukarda dedigim gibi durumu ele alınca.
Ben bu room u indirip fastfoot ile direkt room lasam olur mu acaba ? İlk kez deneyeceğim room işini başka bir şey yapmam gerekiyor mu acaba?

sitede room root yükleme videoları na bakıp yapacağım direkt .

Bu arada elinize sağlık tabi ki de demeden olmaz m :)

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
297
Benim mi Max 2 de ne root ne room hiç biri yok. Bl kilidi açıldı. Mesaj falan gelmedi m geçen 15 gün önce kaydı yapmıştım. Şimdi girdiğimde tlf dan baktım direkt fassfoot download sayfası na görebiliyorum. Demek ki açıldı kilidini ?

Sorum şu ; yukarda dedigim gibi durumu ele alınca.
Ben bu room u indirip fastfoot ile direkt room lasam olur mu acaba ? İlk kez deneyeceğim room işini başka bir şey yapmam gerekiyor mu acaba?

sitede room root yükleme videoları na bakıp yapacağım direkt .

Bu arada elinize sağlık tabi ki de demeden olmaz m :)
Hayır kilidi sizin açmanız lazım, 15 gün dolunca yapılması gereken işlemleri yapın sonra bu romu yükleme aşamasına geçersiniz

DIYARBAKIR

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Diyar bekir
Cihazım
13 ULTRA
Konular
13
Indirme yaparken telefon kasıyor.
Şuan bu mesajı yazarkende dona dona yazıyor.
Biraz mod eklenmesini bekleyeceğim. 9.2.1 candır.
Edit: batarya performansi guzel
Marketten trma ekleseniz bile tam anlamıyla uygulanmıyor miui10dan dolayı

Son düzenleme:

Haritaci41

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ÖZEN
Cihazım
Mi max 2
Konular
4
Hayır kilidi sizin açmanız lazım, 15 gün dolunca yapılması gereken işlemleri yapın sonra bu romu yükleme aşamasına geçersiniz
Peki ben şimdi fasfoot programını indirip hemen açabilir miyim bekleme yapmadan yanş bugün yükleme yapabilir miyim ki room u?

Çünkü sizin Rehber - Mi Max 2 BL Kilidi Açma + Twrp + Root + Global ve Xiaomi .EU Rom Yükleme bu konuda ki bl kilidi ama linkine girdiğimde 15 gün nce başvuru yaptığım için kayıt işlemi silik download işlemi renkli gözüküyor yani direkt fastfoot programını yükleyin ve kilidinizi açın diyor.

kısaca benim demek istediğim bu kilit açmayı falan şuan bugn yapıp roomu da bugün yükleyebilir miyim? :D çünkü blkilit başvurum falan onayı geçmiş galiba direkt linkte indirme mensü geldiğine göre?

eren15935

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Oneplus 10 pro
Konular
11
Oncelikle rom için teşekkürler.

Benim bir sorunum var. Yardimci olursaniz sevinirim.
Twrp ile yedek aliyorum. 3 sefer falan başıma geldi. Geri yukleme tamamlanıyor. Sifre soruyor bu arada. Telefon acilis sifresi. Her zamanki sifremi giriyorum. Ancak kesinlikle kabul etmiyor. Cok nalet birsey ki sifre kurtarma secenegi de yok. Neden boyle oluyor acaba? Bilgisi olan?

Escobar1945

Epicrom MIUI Developer&Android Rom Developer
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi note4X
Meslek
Gıda sekt. Yön
Konular
52

Twrp ile yedek aliyorum. 3 sefer falan başıma geldi. Geri yukleme tamamlanıyor. Sifre soruyor bu arada. Telefon acilis sifresi. Her zamanki sifremi giriyorum. Ancak kesinlikle kabul etmiyor. Cok nalet birsey ki sifre kurtarma secenegi de yok. Neden boyle oluyor acaba? Bilgisi olan?
Twrp ile yedek alırken kilit ekranı ve parmak izini silin...

EpicRom Developer Team

TaNGo

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih Emre
Cihazım
Redmi Pro
Konular
10

Yada Twrp dosya yöneticisinden Data/System içindeki Gatekeeper dosyalarını silin yeniden başlatın şifre sormayacaktır.

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

cohci52

Destek Ekibi
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hüseyin
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Güvenlik
Konular
209
Twrp. Advanced. File Manager. Data. System altında 2 tane gatekepeer key var sil onları reboot yapınca şifre istemeyecek yeniden girersin.Yazım hatası yapmış olabilirim sorry

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

eren15935

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Oneplus 10 pro
Konular
11
Twrp ile yedek alırken kilit ekranı ve parmak izini silin...

EpicRom Developer Team

Bazen sorun cikmazken bazen dedigim sorunu veriyor hocam. Aklima gelmiyor o an sifreyi iptal edip yedeklemek. Daha dikkatli olayim birdahaki sefere. Kafa ucup gidiyor arada. Bazen titanyum backup ile yedek aliyorum sonra sd karta tasimayi unutup komple formatliyorum. Veya romu indiriyorum ama tasimayi unutuyorum ayni sekilde. Flaslayinca da oylece kalakaliyorum :D

Üst Alt