Sohbet Millenicom mu? Netspeed mi?

ChamYapragi

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Başlangıç
Cihazım
Mi 6
Konular
3
Netspeed diyorum baska da bisi demiyorum. Vodafone dan gectim kac ay oldu sifir ariza hattimin destekledigi hizi da dusmeden verdiler. Kibarlar cozume odakli ve hizlilar umarim boyle devam ederler...

serkan_esk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Sagit
Konular
9
Netspeed kullaniyorum millenicomu bilemem kesinlikle oneririm. Ayrica sunu belirtmem lazim turk telekom alt yapisini kullaniyor farketmez diyenlere kurulum asamasinda sıkıntı cikardi turk telekom, turk telekomu kapiya diktiler resmen

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yarenersonmez

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaren
Cihazım
Xiaomi Mi A1
Konular
23
Aylık 65 tlye AKNsiz, 100 Mbit, taahhütsüz, 1000 dakika her yöne sabit telefon dakikası, olan ya da bunlardan daha iyi olan bir operatör var mı arkadaşlar?

sergenyvs

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Srgnn
Cihazım
Mi5s
Konular
2
En iyisi Turk Telekom 4 yıldır kullanıyorum 4-5 kere kesinti yaşadım oda gün içinde çözüldü.Türk Telekomdan başka kullanmam

mystico

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mesut
Cihazım
Xiaomi mi5s
Meslek
Fizyoterapist
Konular
15
Aylık 65 tlye AKNsiz, 100 Mbit, taahhütsüz, 1000 dakika her yöne sabit telefon dakikası, olan ya da bunlardan daha iyi olan bir operatör var mı arkadaşlar?
100 megabiti kendi altyapısında iseniz veriyor hocam ki türkiye nin çok sınırlı bir bölgesinde vardır. Bende türknet kullandım ancak bir sorun olduğunda karşınızda bir muhatap bulamamanız türknetin en büyük dezavantajı. Netspeed in ise fiyat tarifesi gerçekten makul. 75 megabit 76 TL ki hattınız destekliyorsa bahane yok hemen veriyorlar. Türknet te ise 35 megabite 65 TL veriyorsunuz. Gördüğünüz gibi netspeed hem fiyat açısından hem kurumsallık açısından daha iyi bir firma kanımca.

Tortue

Software Developer.
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
Xiaomi 11 5G
Meslek
Full Stack Dev.
Konular
134
En iyisi Turk Telekom 4 yıldır kullanıyorum 4-5 kere kesinti yaşadım oda gün içinde çözüldü.Türk Telekomdan başka kullanmam
Allah belasını versin o firmanın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

100 megabiti kendi altyapısında iseniz veriyor hocam ki türkiye nin çok sınırlı bir bölgesinde vardır. Bende türknet kullandım ancak bir sorun olduğunda karşınızda bir muhatap bulamamanız türknetin en büyük dezavantajı. Netspeed in ise fiyat tarifesi gerçekten makul. 75 megabit 76 TL ki hattınız destekliyorsa bahane yok hemen veriyorlar. Türknet te ise 35 megabite 65 TL veriyorsunuz. Gördüğünüz gibi netspeed hem fiyat açısından hem kurumsallık açısından daha iyi bir firma kanımca.
Turknete geçicektim, müşteri hizmetleri - tüketici arasında iletişim sorunu olduğunu bir çok kişi defalarca olumsuz yönde konuştuğu için yapıcak bir şey yok diyip Turk Telekom'a devam ediyorum hatta şuanda hız sorunu yaşıyorum :@

mystico

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mesut
Cihazım
Xiaomi mi5s
Meslek
Fizyoterapist
Konular
15
Allah belasını versin o firmanın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Turknete geçicektim, müşteri hizmetleri - tüketici arasında iletişim sorunu olduğunu bir çok kişi defalarca olumsuz yönde konuştuğu için yapıcak bir şey yok diyip Turk Telekom'a devam ediyorum hatta şuanda hız sorunu yaşıyorum :@
Türk Telekom bu ülkenin kanunlarla destekli soygun yapan tek şirketidir. Ben ömrü hayatımda bu kadar rezil bir firma daha görmedim muhtemelen de görmicem. Kullanmayın kullandırtmayın.

WereBear

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Pocophone F1
Meslek
Öğrenci
Konular
10
Daha bugün Netspeed kullanmaya başladım. Hiper Ekstra 35 paketini aldım. Speedtest sonuçlarına göre 0-7ms ping 28-30 mbps arası indirme hızı 2.6-2.7 mbps arası yükleme hızı alıyorum. İlk izlenim açısından gayet olumlu yani :) Türk Telekom'da 16 mbps indirme 1 mbps upload olan pakete 66 TL ödüyordum ki bana 8-10 mbps arası indirme 0.30-0.60 mbps arası yükleme hızı veriyorlardı. Sözleşmemin bitmesine yakın Türk Telekom'u aradım ve aynı paketi ne kadara alabileceğimi sordum. 85 TL dediler bende Netspeed'e geçiş yaptım. Netspeed 35 mbps indirme 4 mbps yükleme olan paketi 66 TL'ye veriyor.

lucarth

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
lucarth
Cihazım
xiaomi 13
Konular
13
arkadaslar kablonetten netspeed e gecsem netmaster cbw 383z4 modemle 16 mpbs adsl alabilirmiyim

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yeniacemi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Abuzer
Cihazım
Not 9
Konular
0
Tabi bütün bunlar 2019 yılında kaldı. 2020 de şapka düştü kel göründü.
Müşteri hizmetlerinde tek bir bayanın çalıştığı, bulunduğu binada tabelası bile olmayan, Btk ya göre bir iss bile olmayan sözüm ona firma. Yeni abone almamak için fırıldak bile çeviriyorlar. Uzak durun.

Üst Alt