Merhaba , Adamları bende tesadüf eseri malu satış sitesi üzerinden buldum. Telefonla konuştum Elimde olan mi note 3 verip mi 8 se aldım ve sorunsuz kullanıp sıkıldıktan sonra Mi note 7 aldım bu cihazıda sorunsuz kullandım fakat pek benim hoşuma gitmedi ve son olarakda note 7 verip Mi 9T 128 Gb aldım sorunsuz bir şekilde kullanıyorum ne zaman uğrasam çay - yemek söyleyim diyip duruyorlar. Bence gayet içten ve uygun fiyata satıyorlar. İmeiler malum yolla kayıt oluyor sorunsuz kullanıyorsun ben hiç birinde sorun yaşamadım şu anda mi 9t satıp Mi note 10 alma gibi kafamda bir durum var alacağım adres belli zaten. İçiniz rahat gidip aliş veriş yapabilirsiniz. En ufak sorunumda bile yardımcı oldular. Adamlar tanımam etmem tesadüf eseri bulup abi onu alma sana gelmez diyecek kadar samimiler "note 7 için alma demesine rağmen alıp pişman oldum

" Adamlar cihazların arkadasında duruyorlar sıcak samimiler. Kesinlikle tavsiye ederim.
Tek sorum şu olacak bu güne kadar telefon alıp garanti kapsamında bir işleminizi sorunsuz halledebildiyseniz gidip garantili alın derim fakat benim gözümde bu güne kadar hiç bir zaman aldığım telefonlarda garanti kapsamı yaşamadım hep kullanıcı hatası diyerek iteleyip duruyorlar genelde. O yüzden tövbe ettim garantili telefon almayı en azından daha makul fiyatlara güzel telefon kullanabiliyorum bir şey olursa da içim acımayacak kafasındayım.
Kısacası adamlara güvenim sorunumu ilk aldığım cihazda ortadan kaldırıp ben ve çevremdekilere önerme sebebim olmuştur.