Yardım Migros mi 8 kamera lens tozu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

furkanclk97

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
Mi8
Konular
5
Migrosdan mi 8 aldim ve 4.gün arka kameranin üst lensinde toz olduğunu farkettim ve garantiye gönderdim telefonun içinin açılmayacağını söylediler 30gün altinda olduğu için. Ben iade veya değişim istedim ve beni aradıklarında telefonun kamera lensini temizlediklerini söylediler kameranin camini çıkarıp temizledik dediler böyle birşey mümkün değil ama inanmadim telefon elime ulaştığında üst lensin temizlenmemiş olup alt lensinde tozlandigini farkettim değişim veya iade istiyorum nasil bir yol izleyebilirim yardımcı olur musunuz? Telefon ritzy garantili. :(((

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Asaf04

Yârdan Uzak Aleme Daldık...
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Asaf
Cihazım
Redmi Note 6 Pr
Meslek
Öğrenci
Konular
36
Migrosdan mi 8 aldim ve 4.gün arka kameranin üst lensinde toz olduğunu farkettim ve garantiye gönderdim telefonun içinin açılmayacağını söylediler 30gün altinda olduğu için. Ben iade veya değişim istedim ve beni aradıklarında telefonun kamera lensini temizlediklerini söylediler kameranin camini çıkarıp temizledik dediler böyle birşey mümkün değil ama inanmadim telefon elime ulaştığında üst lensin temizlenmemiş olup alt lensinde tozlandigini farkettim değişim veya iade istiyorum nasil bir yol izleyebilirim yardımcı olur musunuz? Telefon ritzy garantili. :(((

Telefon 14 gün içinde mi aldınız ? 14 gün içinde iade söz konusu olur bu her türlü garanti de böyle

Eğer 14 gün geçti ise servise verin tekrardan değişim istiyorum diye bir de not düşerseniz belki değişim alırsınız

Son çare sorun hallolmaz ise tüketici hakları ama iş oraya gitmez inşallah

Oyla:

furkanclk97

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
Mi8
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Telefon 14 gün içinde mi aldınız ? 14 gün içinde iade söz konusu olur bu her türlü garanti de böyle

Eğer 14 gün geçti ise servise verin tekrardan değişim istiyorum diye bir de not düşerseniz belki değişim alırsınız

Telefonu aldim ve 4.gün garantiye gönderdim değişim veya iade olucakti ama içini açıp temizlemisler 1hafta garantide durdu 14gunu geçti zaten bu durum sonucu ama benlik bir durum yok tüm haklarimi savuncam bakalim ne olcak Ritzy pişmanlık :(

Oyla:

Mertal

Eski Mkalkan21 :)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
23

Direkt elden alışverişlerde 14 günde geri iade işlemi kesin değil.
İnternet üzeri alışverişlerde alışveriş sitesi kurallarına göre 14 gün içerisinde iade hakkı var ama telefona sim takılınca telefon ikinci el olur. Bu da geri iadeyi zorlaştırır.
Geri iade için cihazın ayıplı olması lazım yoksa öyle her önüne gelen ürünü geri iade etmek kolay değil :)
Toz ayıplı ürüne girer mi siz düşünün :)

Çözüm yolu ise; iade değil onarım hakkını kullanmak. Basit bir toz. Açıp temizleyip kapatacaklar.

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

furkanclk97

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
Mi8
Konular
5
Direkt elden alışverişlerde 14 günde geri iade işlemi kesin değil.
İnternet üzeri alışverişlerde alışveriş sitesi kurallarına göre 14 gün içerisinde iade hakkı var ama telefona sim takılınca telefon ikinci el olur. Bu da geri iadeyi zorlaştırır.
Geri iade için cihazın ayıplı olması lazım yoksa öyle her önüne gelen ürünü geri iade etmek kolay değil :)
Toz ayıplı ürüne girer mi siz düşünün :)

Çözüm yolu ise; iade değil onarım hakkını kullanmak. Basit bir toz. Açıp temizleyip kapatacaklar.

Tamam öyle ama açıp temizlediler ve hiçbir sıkıntı olmayacağını söylediler telefonun tek kamerasinda toz vardi şimdi ikisindede var ve toz gittikce çoğalıyor..

Oyla:

Mertal

Eski Mkalkan21 :)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
23
Tamam öyle ama açıp temizlediler ve hiçbir sıkıntı olmayacağını söylediler telefonun tek kamerasinda toz vardi şimdi ikisindede var ve toz gittikce çoğalıyor..

Telefonun içi açılmayacak denmesi ana kartla Vs uğraşılmayacak arka kapak çıkacak manasında söylenmiş olabilir.
Tekrar gönderin hocam. Göndermeden önce arayıp konuşun net bir şekilde sorunu ve çözümü söyleyin. Sonra yazılı olarakta cihazın yanına sorunu belirtin.

Oyla:

furkanclk97

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
Mi8
Konular
5
Telefonun içi açılmayacak denmesi ana kartla Vs uğraşılmayacak arka kapak çıkacak manasında söylenmiş olabilir.
Tekrar gönderin hocam. Göndermeden önce arayıp konuşun net bir şekilde sorunu ve çözümü söyleyin. Sonra yazılı olarakta cihazın yanına sorunu belirtin.

Tamam kardeşim birde öyle deneyim bakalim :)

Oyla:

freeman

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
tolga
Cihazım
Mi 8
Konular
0
Buyrun buda binbir hevesle aldığım 3 haftalık Mi8 in lens manzarası. Telefonları merdiven altındamı montajlıyorlar nedir 3 haftalık cihazın kamerasında bir sürü toz var. Allah bu firmaların belasını versin yeminle bıktım her birinin ayrı bir sıkıntı çıkarmasından. Cihazı alıyorsun daha keyfini çıkaramadan servis, garanti, değişim vs. işleriyle cebelleşmeye başlıyorsun.
Diyecek söz yok!

Ekli dosyalar

• PicsArt_01-25-02.10.23.jpg
    PicsArt_01-25-02.10.23.jpg
    538,1 KB · Görüntüleme: 60
  • PicsArt_01-25-02.07.41~01.jpg
    PicsArt_01-25-02.07.41~01.jpg
    237,1 KB · Görüntüleme: 60
Son düzenleme:
Oyla:

scorpion2406

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
mi 8
Konular
7
Buyrun buda binbir hevesle aldığım 3 haftalık Mi8 in lens manzarası. Telefonları merdiven altındamı montajlıyorlar nedir 3 haftalık cihazın kamerasında bir sürü toz var. Allah bu firmaların belasını versin yeminle bıktım her birinin aynı bir sıkıntı çıkarmasından. Cihazı alıyorsun daha keyfini çıkaramasan servis, garanti, değişim vs. işleriyle cebelleşmeye başlıyorsun.
Diyecek söz yok!
Bu kadar toz nasıl giriyor oraya inanamıyorum.Google da mi8 lens dust diye arattım bir sürü konu var hatta poco f1 de de varmış böyle iş olmaz bu resmen rezillik.

Kamera konumları aynı olduğundan iphone x lens dust diye arama yaptım orada da bir sürü konu açılmış kalite kontrol diye birşey yok herhalde artık firmalarda.

Son düzenleme:
Oyla:

Realahmet

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi8
Konular
6
Sorunu cozen oldumu? Nasil yaptigini paylasirsa bizde ogrenmis oluruz. Belki kasayi sokmeden sadece kamera cami cikartilip temizlenebilir. Tamir videolarini izlemek lazim

Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt