Android sürümü sıkıntı yaratabiliyor hocam.. Mesela Android 6 da Chrome Dev uygulaması 32 MB, Android 10 da, 10 MB. Bu gibi durumlar sıkıntı yapabilir.Miui 8.1 de aldığım yedekleri liquid remix 9 a yükledim Bi kaç uygulamada hata verdi sadece ama %97 sini yükledi yedeğin ve hepsi çalıştı.
yedek aldım geri flashladım i migrate helper dan geri kurmaya çalıştım hata aldım.Sonra format data yaptım tekrar yedek yüklemeye çalıştım, bu seferde noting to restore hatası aldım. 3 adet yedek flash dosyası oluşturmuştu sırasıyla hepsini flaşladım.Merhaba arkadaşlar böyle bir hata alıyorum nedir sorun acaba,yedek var dizinde ama yüklemiyor ne yaptıysam olmadı herşey yolunda gdiyordu devamlı kullandığım bir uygulama dün birkaç rom denerken bu hatayı aldım.Şuan hala hata alıyorum düzelmedi.
Hocam cvp için teşekkür ederim. peki swift backup mu migrate backup mı? Ve sizce neden cevaplarsan çok teşekkür ederimMigrate galerideki resimleri yedeklemiyor hocam.
çözüm bulabildiniz mi ?aynı sorun bende de varyedek aldım geri flashladım i migrate helper dan geri kurmaya çalıştım hata aldım.Sonra format data yaptım tekrar yedek yüklemeye çalıştım, bu seferde noting to restore hatası aldım. 3 adet yedek flash dosyası oluşturmuştu sırasıyla hepsini flaşladım.
2. olarak ilk part dosyasını flaşladım yine olmadı. Titanium backup miui da bazen çalışmıyor favori yedekleme programım oydu görevini yerine getirebilse bu daha seri yedek alıyor.
Yok hocam yok. Çözüm bulamadım, programa güvenip başka yedekte almamıştım. Titanium backupta ilk kurulumda çalışıyordu sonra çalışmadı o da patladı. Rom değiştirecek pc ye aktarmaklada uğraşmak istemiyorum.çözüm bulabildiniz mi ?aynı sorun bende de var