Yardım Migortan Alınan Xiaomi Türkiye Garantili Redmi Note 8 Pro nun Garantisi???

Yüksel Erdem

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yüksel Erdem
Cihazım
Redmi Note 8Pro
Konular
17
Merhaba,
01.12.2019 tarihinde migrostan xiaomi türkiye garantili ibaresini gördüğüm gönül rahatlığı ile aldığım redmi note 8 pro ile ilgili olarak kafamda sorun işaretleri oluştu.

Bildiğim kadarı ile "Türkiye Garantili" ibaresi resmi distiribütör ile aynı anlamda yani yetkili servis garantisi altında demekti.

Migrosta bazı cihaz kutularında "Ritzy" "Delta" gibi ibareler yer alıyor bunlar itlahalatçı firma garantili anlamına geliyor diye biliyorum. Yani kişi isterse o cihazı isterse diğer cihazı alsın tercih sebebi.

Benim aldığım Türkiye Garantili yazan kutulu cihazı aldım.(resim ekledim) Garanti belgesinin üzerinde de xiaomi türkiye garantili yazıyor, içinde migros kaşe imza var.

Şimdi mi sitesinde yetkili servis olarak "Genpa, Evofone ve Ouno" yazmakta. Migors Türkiye Garantili Cihaz satarak beni ve bir çok kişiyi kandırdı mı? Yoksa muhattabımız kim bilemiyorum.? Konu hakkında bilgisi olanların aydınlatmasını rica ediyorum.
saygılar.

Ekli dosyalar

• kutu.jpg
    kutu.jpg
    32,5 KB · Görüntüleme: 29
  • Untitled.png
    Untitled.png
    122,6 KB · Görüntüleme: 27

pendroz

Kardan Adam
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi Note 4x
Konular
250
Merhaba,
01.12.2019 tarihinde migrostan xiaomi türkiye garantili ibaresini gördüğüm gönül rahatlığı ile aldığım redmi note 8 pro ile ilgili olarak kafamda sorun işaretleri oluştu.

Bildiğim kadarı ile "Türkiye Garantili" ibaresi resmi distiribütör ile aynı anlamda yani yetkili servis garantisi altında demekti.

Migrosta bazı cihaz kutularında "Ritzy" "Delta" gibi ibareler yer alıyor bunlar itlahalatçı firma garantili anlamına geliyor diye biliyorum. Yani kişi isterse o cihazı isterse diğer cihazı alsın tercih sebebi.

Benim aldığım Türkiye Garantili yazan kutulu cihazı aldım.(resim ekledim) Garanti belgesinin üzerinde de xiaomi türkiye garantili yazıyor, içinde migros kaşe imza var.

Şimdi mi sitesinde yetkili servis olarak "Genpa, Evofone ve Ouno" yazmakta. Migors Türkiye Garantili Cihaz satarak beni ve bir çok kişiyi kandırdı mı? Yoksa muhattabımız kim bilemiyorum.? Konu hakkında bilgisi olanların aydınlatmasını rica ediyorum.
saygılar.

Genpa müşteri hizmetlerini arayarak cihazın IMEI numarasını sorgulatarak Xiaomi Türkiye garantisi altında olup olmadığını öğrenebilirsiniz hocam.

Oyla:

calderon61

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ismet
Cihazım
mi 8
Konular
38
Evofone den alınan cihazlar da genpa servisinde işlem görüyor mu ? Yoksa evofone kendi servisinde mi oluyor servis işlemi

Oyla:

Yüksel Erdem

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yüksel Erdem
Cihazım
Redmi Note 8Pro
Konular
17
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Genpa müşteri hizmetlerini arayarak cihazın IMEI numarasını sorgulatarak Xiaomi Türkiye garantisi altında olup olmadığını öğrenebilirsiniz hocam.

arıyorum ama sistem den bakamıyoruz deyip burunlarından kıl aldırmıyorlar anlamadım ki :S
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evofone den alınan cihazlar da genpa servisinde işlem görüyor mu ? Yoksa evofone kendi servisinde mi oluyor servis işlemi

benimde aklımda deli sorular bunlar. ama son oluşan intibaya göre xiaomi türkiye garantili olarak satılan cihazlar (arkadaş trendyoldan almış ben migrostan, ikiside xiaomi tr garantili yazıyor kutuda ve garanti belgesinde, bu doğrulta yetkili servis garantisi altındadır diye düşünmeye başladım, yani umuyorum. ama dediğim gibi konuda bir boşluk var. xiaomi türkiyeye instagramdan durumu yazdım imei istediler bakalım ne diyecekler.

Oyla:
Üst Alt