- Adım
- Yasin
- Cihazım
- Redmi note 6 pr
- Konular
- 9
yardımınız ve uğraşınız için çok teşekkür ederim hocam global rom atınca twrp gitmiş hocamÇıkartın...
yardımınız ve uğraşınız için çok teşekkür ederim hocam global rom atınca twrp gitmiş hocamÇıkartın...
Eu romlar twrp üzerinden yüklenir uzantısı zip olurmerhaba hocam ben mi 10 ultra aldım.Mifirm.net'ten eu rom indirdim fakat uzantısı tgz şeklinde değil ve Miflash yüklediğimde bu hatayı veriyor couldn't find flash script . indirme yeri burasıLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektediryardımcı olursanız çok sevinirim
Yanlış rom indirmişsiniz. Sizin indirdiğiniz recovery rom ve bu rom TWRP ile yüklenir.merhaba hocam ben mi 10 ultra aldım.Mifirm.net'ten eu rom indirdim fakat uzantısı tgz şeklinde değil ve Miflash yüklediğimde bu hatayı veriyor couldn't find flash script . indirme yeri burasıLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektediryardımcı olursanız çok sevinirim
Yanlış rom indirmişsiniz. Sizin indirdiğiniz recovery rom ve bu rom TWRP ile yüklenir.
Ayrıca orada EU yazdığına bakmayın EEA rom o. xiaomi.eu romları custom romdur yani resmi romlar değil.
merhaba hocam tam olarak dediğiniz şey brick oldu boatloder kapalı yanlış rom yüklü NV hatası alıyorum unlock yapamıyorum usb debbuga ulaşamadığım twrp yükleyemiyorum rom atamadım mi flaş sürekli bir hata veriyor yardımlarımızı bekliyorumHer şeyden önce alt kısımda "clean and lock" seçmişsiniz. Bu seçenek bootloader kilidinizi kapatır ve bir sorun yaşamanız halinde cihazınız brick olur.
Kullandığınız Mi Flash sürümünü tavsiye etmiyorum. Buradan indireceğiniz 64 bit mi flash kullanın ve "wipe all" seçeneğini işaretleyin.
Rom klasörünüzden de bir ekran görüntüsü paylaşabilirseniz onu da kontrol edelim?
bu arada cihaz redmi note 8 model M1908C3JImerhaba hocam tam olarak dediğiniz şey brick oldu boatloder kapalı yanlış rom yüklü NV hatası alıyorum unlock yapamıyorum usb debbuga ulaşamadığım twrp yükleyemiyorum rom atamadım mi flaş sürekli bir hata veriyor yardımlarımızı bekliyorum
merhaba hocam tam olarak dediğiniz şey brick oldu boatloder kapalı yanlış rom yüklü NV hatası alıyorum unlock yapamıyorum usb debbuga ulaşamadığım twrp yükleyemiyorum rom atamadım mi flaş sürekli bir hata veriyor yardımlarımızı bekliyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bu arada cihaz redmi note 8 model M1908C3JI
aynen kilidi ben açmadımrom yüklerken dalgınlığıma geldi kapttım yanlış romdon dolayı nv data corrupted hatası alıyorumEğer bootloader kilidini daha önce kendiniz açtıysanız öncelikle bootloader kilidinizi tekrar açın ve sonrasında tekrar mi flash ile rom yükleyin.
Eğer kendiniz açmadıysanız (veya aldığınız hata nv data corrupted hatası ise) Zenex gibi bir profesyonelden ücretli yardım almanız gerekebilir.
Geçmiş olsun... Bu durumda sizin yapabileceğiniz pek bir şey yok. Yetkili hesap kullanılması gerekli gibi görünüyor. Söylediğim gibi Zenex ile iletişime geçebilirsiniz.aynen kilidi ben açmadımrom yüklerken dalgınlığıma geldi kapttım yanlış romdon dolayı nv data corrupted hatası alıyorum
teşekkür ederim zenex hocamıza yazdımGeçmiş olsun... Bu durumda sizin yapabileceğiniz pek bir şey yok. Yetkili hesap kullanılması gerekli gibi görünüyor. Söylediğim gibi Zenex ile iletişime geçebilirsiniz.