Çözüldü Miflash rom atma işlemi bitmiyor.

Mithril0

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Atakan
Cihazım
Redmi note 9
Konular
5
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miui 14
Telefon Modeli
ishtar
Bootloader Kilidi
Açık
İlk önce time out hatası aldım daha sonrasında klasörün ismini kısaltıp c ye attıp ve miflash ın 2020.3.14.0 sürümünü indirdim. Time out hatası gitti ama bu seferde flash işlemi birtürlü bitmiyor ve hâla devam ediyor şuanda acaba ne yapmam gerekli?cihazın kablosunu sökersem bir sıkıntı olurmu?

Ekli dosyalar

• IMG_20241119_220317.jpg
    IMG_20241119_220317.jpg
    4,4 MB · Görüntüleme: 24

Mithril0

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Atakan
Cihazım
Redmi note 9
Konular
5

Ekli dosyalar

• IMG_20241119_235538.jpg
    IMG_20241119_235538.jpg
    2,8 MB · Görüntüleme: 4
Oyla: Çözüm

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
AMD işlemci olunca fark ne oluyor hocam ve tahmininizce hatanın kaynağı çözümü ne acaba
hocam forumda buna benzer 3-5 kişinin de özelden yardım etmiştim amd pclerde böyle bir sorun var system dosyasını cmd ekranında misal 10 part a bölüyor ve yüklemeye başlıyor sonra bir parta gelince öyle bomboş bekliyor ilerleme yok sebebini bilmiyorum ama 2005 eski bir pc de dahi intel işlemcili bir cihazda bu sorun olmuyor bunu teyit edecek forumdan birinin adını da verebilirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar yardımlarınız için çok teşekkür ederim gerçekten bilgisayarı yeniden başlatmak herşeyi çözdü muhtemelen miflash da o yüzden olmadı ilginç hata teşekkürler tekrar yardımlarınız için
hayırlı olsun

Oyla:

Mithril0

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Atakan
Cihazım
Redmi note 9
Konular
5
hocam forumda buna benzer 3-5 kişinin de özelden yardım etmiştim amd pclerde böyle bir sorun var system dosyasını cmd ekranında misal 10 part a bölüyor ve yüklemeye başlıyor sonra bir parta gelince öyle bomboş bekliyor ilerleme yok sebebini bilmiyorum ama 2005 eski bir pc de dahi intel işlemcili bir cihazda bu sorun olmuyor bunu teyit edecek forumdan birinin adını da verebilirim

hayırlı olsun
teşekkürler hocam ama sanırım imeilerim tekrar uçmuş.

Oyla:

rastalgun

This is the way
Yönetici
Destek Ekibi
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
RasAlghun
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
34

hayırlı olsun
Garip, ben hem AMD hem de INTEL işlemcili cihazda miflashtool ile veya cmd ile işlem yaptığımda bu sorunlar olmuyordu bir şey etkiliyor olmalı.

Oyla:

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
Garip, ben hem AMD hem de INTEL işlemcili cihazda miflashtool ile veya cmd ile işlem yaptığımda bu sorunlar olmuyordu bir şey etkiliyor olmalı.
bana bir kaç kez denk geldi windows 10 11 administator hesapla da denedim driver değiştirdim kaldırdım vs yok hocam hiçbir çözüm bulamadım sonra başka intel işlemcili bir pc de denettirdim kullanıcıya evet oldu dedi hatta kendi yaptı ben sadece izledim

Oyla:
Üst Alt