Çözüldü Miflash rom atma işlemi bitmiyor.

Mithril0

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Atakan
Cihazım
Redmi note 9
Konular
5
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miui 14
Telefon Modeli
ishtar
Bootloader Kilidi
Açık
İlk önce time out hatası aldım daha sonrasında klasörün ismini kısaltıp c ye attıp ve miflash ın 2020.3.14.0 sürümünü indirdim. Time out hatası gitti ama bu seferde flash işlemi birtürlü bitmiyor ve hâla devam ediyor şuanda acaba ne yapmam gerekli?cihazın kablosunu sökersem bir sıkıntı olurmu?

Ekli dosyalar

• IMG_20241119_220317.jpg
    IMG_20241119_220317.jpg
    4,4 MB · Görüntüleme: 73

Mithril0

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Atakan
Cihazım
Redmi note 9
Konular
5
peki indirdiğiniz dosya uzantısı '.zip' miydi? Yoksa '.tgz' mi? Flash olmuyor zaten hocam cihazı %99 ihtimalle açamazsınız kabloyu sökmeniz bir şey ifade etmiyor.
Benim derdim cihaz açmak ile değil bana attığınız konudaki yöntem ile rom atacağım ama şuanda hâla flash atmaya çalıştığı için iptal etmek cihaza zarar verirmi onu anlamaya çalışıyorum. Eğer diyorsanızki şuan attığı flashı iptal edip alıntıladığım konudan yap onu yapacağım. Uzantı tgz idi hocam mifirm.net den indirdim.

Oyla:

rastalgun

This is the way
Yönetici
Destek Ekibi
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
RasAlghun
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
34
Benim derdim cihaz açmak ile değil bana attığınız konudaki yöntem ile rom atacağım ama şuanda hâla flash atmaya çalıştığı için iptal etmek cihaza zarar verirmi onu anlamaya çalışıyorum. Eğer diyorsanızki şuan attığı flashı iptal edip alıntıladığım konudan yap onu yapacağım. Uzantı tgz idi hocam mifirm.net den indirdim.
Her şey doğruysa bir yerde yanlışlık olmalı angel~~. Mi flash toolu kapatın zaten bir yükleme yapamıyor, cihaz fastboot modda takılı kalsın biraz da şarj olsun o sırada, zararı deneyimlediğim kadarıyla 'soft brick' olur onu da kolayca halledebilirsiniz. tekrar kurmak istediğiniz romu 'fastboot' olarak inidirin hocam. Sonrasında verdiğim linkteki gibi yapın. Hala olmuyorsa Servis Hizmeti - Xiaomi Tamir ve Servis Hizmetleri buradaki konuya da yazabilirsiniz sorunuzu.

Oyla:

Mithril0

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Atakan
Cihazım
Redmi note 9
Konular
5
Her şey doğruysa bir yerde yanlışlık olmalı angel~~. Mi flash toolu kapatın zaten bir yükleme yapamıyor, cihaz fastboot modda takılı kalsın biraz da şarj olsun o sırada, zararı deneyimlediğim kadarıyla 'soft brick' olur onu da kolayca halledebilirsiniz. tekrar kurmak istediğiniz romu 'fastboot' olarak inidirin hocam. Sonrasında verdiğim linkteki gibi yapın. Hala olmuyorsa Servis Hizmeti - Xiaomi Tamir ve Servis Hizmetleri buradaki konuya da yazabilirsiniz sorunuzu.
Hocam attığınız alıntıdaki yöntemde usb hata ayıklama açılmalı yazıyordu ama şuan cihaz açılmadığı için nasıl halledeceğim acaba yada direk Onu görmezden gelerek yüklersem sıkıntı olurmu?

Oyla:

rastalgun

This is the way
Yönetici
Destek Ekibi
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
RasAlghun
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
34
Hocam attığınız alıntıdaki yöntemde usb hata ayıklama açılmalı yazıyordu ama şuan cihaz açılmadığı için nasıl halledeceğim acaba yada direk Onu görmezden gelerek yüklersem sıkıntı olurmu?
Artık cihaz açılmadığına göre o şekilde yapın, başka bir sorunla karşılaşmazsanız kurulumu tamamlaması lazım.

Oyla:

Mithril0

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Atakan
Cihazım
Redmi note 9
Konular
5
Artık cihaz açılmadığına göre o şekilde yapın, başka bir sorunla karşılaşmazsanız kurulumu tamamlaması lazım.
teşekkrüler hocam şuan romu indiriyorum deneyip ttekrar yazacağım.

Oyla:

Mithril0

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Atakan
Cihazım
Redmi note 9
Konular
5

Ekli dosyalar

• IMG_20241119_234205.jpg
    IMG_20241119_234205.jpg
    4,9 MB · Görüntüleme: 9
Oyla:

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
Hocam missmatching image and device hatası alıyorum.
tuşlara basarak tekrar fastboot moduna alın ses azatma ve güç tuşları sonra klasör içindeki "flash_all.bat" dosyasını çalıştırın

Oyla:
Üst Alt