Yardım Miband 5 Güncelleme Ve Türkçe Dil Problemi

kerimcelik1717

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
16
Arkadaşlar miband 5 bugün geldi. Mifit ile eşleşti fakat güncelleme yok diyor. İki farklı Android telefonda denedim aynı. Güncelleme yapamadığım için Türkçe değil menüler. İki arkadaşta daha var. İlk eşleştirme sonrası otomatik güncelleme almış cihazlar. Aygıt yazılım sürümleri onların değişik benimkine göre. Bazı resimler ekliyorum. Yardım rica ediyorum.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

kerimcelik1717

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
16
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çözüldü: 2 tane Android telefon ile denedim olmadı. iPhone cihaz ile eşleştirme yapınca hemen güncelleme yaptı karşılaşan olursa belki faydası olur.

Oyla:

çilekeş

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Redmi Note
Konular
87
Çözüldü: 2 tane Android telefon ile denedim olmadı. iPhone cihaz ile eşleştirme yapınca hemen güncelleme yaptı karşılaşan olursa belki faydası olur.
Eski cihazınızla tekrar eşleştirme yaptığınızda yine eski sürüme düşürecek. Mi Fit sürümünüz eski bir sürüm. 4.7.0 sürümünü yükleyin. Sabitlenmiş konulardaki resmi uygulama kütüphanesinde apk olarak bulabilirsiniz.

Oyla:

kerimcelik1717

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
16
Her iki telefonda yeni indirmiştim zaten. Versiyon kontrollerini de yaptığımda 4.7.0 olduğunu gözlemledim her iki telefonda. Hatta bir iki saat bekledim. Olmadı.

Oyla:

sadboi17

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ibrahim
Cihazım
huawei p20 lite
Konular
0
aynı sorun bende de var, iphone bir telefon ile eşlesem düzelir mi ? çok canım sıkıldı.. global versiyon kullanıyorum

Oyla:

KayraBey

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kayra
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Meslek
Bil.Tek.
Konular
7
Redmi Note 8 Pro kullanıyorum. Oğluma Mi band 5 aldım. Bataryayı doldurdum. MiFit'i telefona kurdum. Bağlar bağlamaz güncelleme var dedi ve güncelleme sonrası dil seçeneklerine girdim ve Türkçe yaptım. Böyle bir sorunla karşılaşmadım.

Oyla:

kerimcelik1717

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
16
Redmi Note 8 Pro kullanıyorum. Oğluma Mi band 5 aldım. Bataryayı doldurdum. MiFit'i telefona kurdum. Bağlar bağlamaz güncelleme var dedi ve güncelleme sonrası dil seçeneklerine girdim ve Türkçe yaptım. Böyle bir sorunla karşılaşmadım.
Normali o zaten de bize de öyle oldu işte. Kızımın iPhone olmasa belki çakma diye geri gönderecektim.

Oyla:

mrt3

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
xiaomi
Konular
0
Aşağıda verdiğim uygulama ile türkçe karakter yada güncelleme sorununu çözülebiliyor. Iphone'u olmayanlar yada iphone ile uğraşmak istemeyenler için diyeyim :P

Google PlayStore'da " " uygulamamız. Xiaomi'nin vaad ettiğinden çook daha fazla özelliği var aslında saatin.

Günün her saati uyku takibi, aramayı cevaplama, yaklaşık 35 adet spor desteği, anlık gps takibi ve kaydı, ev içinde gezdiğinizdeki adımı spora başlarken sıfırlayabilme, saat ekranını istediğiniz gibi özelleştirebilme... Güç tasarruf modu bile koymuşlar. Saat aydan aya şarj edilebiliyor.

Gün içindeki uyku takibini yapamamasının sebebi de tamamen resmi telefon uygulamasıyla ilgili.

Şahsen resmi Mi Fit uygulamasını sildim, kullanmıyorum. Ayrıca mi band'ınıza yama yapabiliyor, hem de açık kaynak geliştiriciler tarafından olduğu için MiFit'ten çok daha sık güncelleme alıyor bu sayede.

Mesela çok uç bir özellik vermek gerekirse, telefon ekranını saat ekranı üzerinden görüntüleyebiliyorsunuz bile.

Çok başarılı buldum uygulamayı, bu yüzden paylaşıyorum. Pro'su 25TL idi sanırım. : )

İlk başta kullanımı oldukça zor gibi görünüyor ama zamanla alışıyorsunuz. Yardımcı olurum sorularınız olursa.

Oyla:
Üst Alt