Rehber MIA3 MIUI Fastboot Flasher [ Android 10 Downgrade 9 ]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xbatubgc

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Öğrenci
Konular
12
Buradaki gibi işlemi yapınca slot 1 slot b sormadı . Direk kurdu . Stoc 10 kuracagım zaman bunu soracak mı yoksa ben manuel seçmem mi lazım ? Bir sorum daha olacak .

Sistem güncellemesi otomatik mi yülüyor Miui 11'de yoksa bizim devamlı güncelleme için bişey yapmamız lazım mı ?
Mıuı 11 de şuanki sürüm zaten en güncel sürüm ve bir daha güncelleme gelmiyecek direk mıuı12 olarak gelecek onuda manuel kuracağız, diğer sorun ise slotu manuel a ya alıp öyle stock 10a geçebilirsin geçmiş yorumlarda mevcut oda

Anhedonic

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Bahadır
Cihazım
Xiaomi Mi a3
Konular
0
Merhabalar, android 10'dan direkt miui kuracağım ancak bootloader kilidini açmakla ilgili bir bilgi yok kurulum rehberinde açacak mıyız açmayacak mıyız nasıl açacağız ? Teşekkürler.

xbatubgc

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Öğrenci
Konular
12
Merhabalar, android 10'dan direkt miui kuracağım ancak bootloader kilidini açmakla ilgili bir bilgi yok kurulum rehberinde açacak mıyız açmayacak mıyız nasıl açacağız ? Teşekkürler.
açacağız, forumda a3 bölümünde konusu mevcut.

xbatubgc

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Öğrenci
Konular
12
Peki hocam teşekkürler, kurulum sonrası tekrar kilitlemeli miyim ? nasıl kilitlerim o da mevcut mudur ?
hayır kilitleme hocam, geri stock roma dönünce kilitle yani kilitlememenin bi zararı yok

Anhedonic

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Bahadır
Cihazım
Xiaomi Mi a3
Konular
0
hayır kilitleme hocam, geri stock roma dönünce kilitle yani kilitlememenin bi zararı yok
Hocam konusu değil ama yardımcı olduğunuz için soruyorum
* İlk aşamada "fastboot flashing unlock" komutunu vererek bootloader kilidini açıyoruz.

* İkinci aşamada "fastboot flashing unlock_critical" komutunu vererek işlemi tamamlıyoruz.

* Şimdi telefonunuz ekranında Unlock Bootloader Warning sayfası açılacak ve burada ses tuşlarını kullanarak yes seçeneğini seçeceksiniz.

İlk aşamayı yaptıktan sonra kilit açıldı dedi ve telefon sıfırlanmış olarak başladı diğer komutları giremiyorum haliyle ne yapmalıyım acaba ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

* İlk aşamada "fastboot flashing unlock" komutunu vererek bootloader kilidini açıyoruz.

* İkinci aşamada "fastboot flashing unlock_critical" komutunu vererek işlemi tamamlıyoruz.

* Şimdi telefonunuz ekranında Unlock Bootloader Warning sayfası açılacak ve burada ses tuşlarını kullanarak yes seçeneğini seçeceksiniz.

İlk aşamayı yaptıktan sonra kilit açıldı dedi ve telefon sıfırlanmış olarak başladı diğer komutları giremiyorum haliyle ne yapmalıyım acaba ?
tekrar usb hata ayıklama moduna alıp fastboot ekranına geldim ve öyle yazdım komutu

Son düzenleme:

xbatubgc

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Öğrenci
Konular
12

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tekrar usb hata ayıklama moduna alıp fastboot ekranına geldim ve öyle yazdım komutu
hocam çok geç gördüm kusura bakma, ilk komuttan sonra cihazı tekrar kapatıp fastboot moda alıp ikinci komutu gireceksin hocam

xbatubgc

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Öğrenci
Konular
12
Mıuı 12 Geliyor, en geç 1 haftaya yayınlanır sanırım

xemreata

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Gm5+ miui 10 ro
Konular
0
mi a3 için en stabil miui rom hangisidir birde bu yöntemle yüklerken otomatik a slotunu mu seçiyor sorun olur mu

ceylas

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haluk
Cihazım
Mi A3
Konular
22
mi a3 için en stabil miui rom hangisidir birde bu yöntemle yüklerken otomatik a slotunu mu seçiyor sorun olur mu
Konum başında sunulan MIUI romu en stabil olanı.
Sorun olmaz

Mi A3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt