Rehber MIA3 MIUI Fastboot Flasher [ Android 10 Downgrade 9 ]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ezeralp

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alp
Cihazım
Xiaomi mi a3
Konular
0
Hocam ellerinize sağlık ne zamandır böyle birşey arıyorum yarama merhem oldunuz

uludasdemir

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mİ A3
Konular
1
Merhaba deluciaa bluetooth kapattığım zaman yada pil tasarrufunda otomatik olarak kapandığı zaman telefonu yeniden başlatmadan tekrar aktif olmuyor.Çözümü konusunda bir fikriniz var mı?

deluciaa

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Samet
Cihazım
XİAOMİ Mİ A3
Konular
13
Merhaba deluciaa bluetooth kapattığım zaman yada pil tasarrufunda otomatik olarak kapandığı zaman telefonu yeniden başlatmadan tekrar aktif olmuyor.Çözümü konusunda bir fikriniz var mı?
Ben böyle bir sorunla karşılaşmadım

uludasdemir

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mİ A3
Konular
1
bir sorum daha olacak forumda android 10 ile ilgili bir sürüm yayınlamışsınız konu başlığı altındaki sürümü geçen hafta yüklemiştim ve çok da memnunum yüklememiz gerekli mi bu sürümden farklı bir rom mu acaba.Mevcutta kullandığımız roma bir güncelleme geliyor mu ?

Mr.Crowley

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Birol
Cihazım
Mi9T
Konular
1
Bu sorunu ben de yaşıyorum. Bluetooth u pek kapatmadığım için önemsemiyorum ancak belki son sürümde düzelmiştir. Bende talimattaki sürüm yüklü.

deluciaa

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Samet
Cihazım
XİAOMİ Mİ A3
Konular
13
bir sorum daha olacak forumda android 10 ile ilgili bir sürüm yayınlamışsınız konu başlığı altındaki sürümü geçen hafta yüklemiştim ve çok da memnunum yüklememiz gerekli mi bu sürümden farklı bir rom mu acaba.Mevcutta kullandığımız roma bir güncelleme geliyor mu ?

Bir sürüm değil hocam orada 3 sürüm var en son sürüm 11.0.14 eğer Android 10 fastboot rom konusundan bahsediyorsanız

Bu sorunu ben de yaşıyorum. Bluetooth u pek kapatmadığım için önemsemiyorum ancak belki son sürümde düzelmiştir. Bende talimattaki sürüm yüklü.

Hocam hiç başıma gelmedi inanın hiç bir bilgim yok

Denizkoldas

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Deniz
Cihazım
G2
Konular
0
Bu rom MİUİ' nin son sürümü mü? Daha önce sorulmuş ama pek anlamadım. Mi a3 için miui geliştiren kişiler ayrı ayrı mı? Yani başka geliştiricilerde var mı yoksa tek elden mi stabilleştirilmeye çalışılıyor? Ayrıca miui ile gelen telefonlar gibi mi a3 te de guncelle butonuna basinca normal bir şekilde güncelleme yapiliyor mu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu rom MİUİ' nin son sürümü mü? Daha önce sorulmuş ama pek anlamadım. Mi a3 için miui geliştiren kişiler ayrı ayrı mı? Yani başka geliştiricilerde var mı yoksa tek elden mi stabilleştirilmeye çalışılıyor? Ayrıca miui ile gelen telefonlar gibi mi a3 te de guncelle butonuna basinca normal bir şekilde güncelleme yapiliyor mu?

Bir de miui 12 ileride bu telefon için gelirse devamı niteliğinde ota guncellemesi gelir mi yoksa bu işlemi baştan mı alacağız 12 için?

deluciaa

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Samet
Cihazım
XİAOMİ Mİ A3
Konular
13
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir de miui 12 ileride bu telefon için gelirse devamı niteliğinde ota guncellemesi gelir mi yoksa bu işlemi baştan mı alacağız 12 için?

MIUI sürümü son sürüm Google drive linkinden takip edebilirsiniz oraya yüklüyorum son son sürümler.i Miui son sürüm 20.3.26 bundan başka sürüm gelmeyecek miui 12 portalanacak o gelecek artık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt