Bu sorunu ben de yaşıyorum. Bluetooth u pek kapatmadığım için önemsemiyorum ancak belki son sürümde düzelmiştir. Bende talimattaki sürüm yüklü.Merhaba deluciaa bluetooth kapattığım zaman yada pil tasarrufunda otomatik olarak kapandığı zaman telefonu yeniden başlatmadan tekrar aktif olmuyor.Çözümü konusunda bir fikriniz var mı?
bir sorum daha olacak forumda android 10 ile ilgili bir sürüm yayınlamışsınız konu başlığı altındaki sürümü geçen hafta yüklemiştim ve çok da memnunum yüklememiz gerekli mi bu sürümden farklı bir rom mu acaba.Mevcutta kullandığımız roma bir güncelleme geliyor mu ?
Bu sorunu ben de yaşıyorum. Bluetooth u pek kapatmadığım için önemsemiyorum ancak belki son sürümde düzelmiştir. Bende talimattaki sürüm yüklü.
Bluetooth ile ilgili hata raporu şu şekildeBen böyle bir sorunla karşılaşmadım
Bu rom MİUİ' nin son sürümü mü? Daha önce sorulmuş ama pek anlamadım. Mi a3 için miui geliştiren kişiler ayrı ayrı mı? Yani başka geliştiricilerde var mı yoksa tek elden mi stabilleştirilmeye çalışılıyor? Ayrıca miui ile gelen telefonlar gibi mi a3 te de guncelle butonuna basinca normal bir şekilde güncelleme yapiliyor mu?
Bu rom MİUİ' nin son sürümü mü? Daha önce sorulmuş ama pek anlamadım. Mi a3 için miui geliştiren kişiler ayrı ayrı mı? Yani başka geliştiricilerde var mı yoksa tek elden mi stabilleştirilmeye çalışılıyor? Ayrıca miui ile gelen telefonlar gibi mi a3 te de guncelle butonuna basinca normal bir şekilde güncelleme yapiliyor mu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bir de miui 12 ileride bu telefon için gelirse devamı niteliğinde ota guncellemesi gelir mi yoksa bu işlemi baştan mı alacağız 12 için?