Soru Mıa Max 2 Hakkında

• Konbuyu başlatan KARAER
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 33
  • Görüntüleme 3K

KARAER

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ertaç
Cihazım
Iphone 7 +
Meslek
PTT
Konular
14
Bende bu cihazı almak istiyorum fakat çevremdeki insanlarında aklımda çeşitli sorular oluşuyor.Ben şuanda ıphone 7 plus kullanıyorum ancak oyunlarda vs bana yetmiyor.Ben oyunların daha büyük ekranda keyif vereceğini düşünenlerdenim.Ancak sadece oyun içinde telefon almak istemiyorum.Birkaç sorumu cevaplarsanız sevinirim.Lütfen objektif bir şekilde yorum yapın.

1) Telefonda batarya ömrü konusunda çeşitli sıkıntılar olduu söyleniyor.Bunlar nedir batarya şişmesi,hızlı şarj bitimi vs doğruluk payı nedir ?

2) Bu rom olayı nedir ? Ben telefonu aldığımda rom vs yüklemek zorundamıyım ?

3) Telefon büyük olduğu için oyunlarda gamepad sorunu varmış galiba bunuda açıklarmısınız ?

4) Telefonda şebeke sorunu,hat düşmesi,ses gitmemesi vs sorunlar mevcutmu ?

5) Telefonu pantalonun cebinde taşıyabiliyormuyuz ? Taşınmıyorsa bile sorun değil fantastik bir soru bu.

6) Genelde çinden alınan telefonlar için hurda benzetmesi yapılıyor.Açıkçası daha önce hiç çin marka telefon almadım bende biraz tereddüt ediyorum.

7) Telefonun nette hiçbir köü yorumu yok bu biraz garip geldi bana.Bu kadar iyi bir telefon neden en iyi telefonlar arasında değil ?

8) Telefonu ben bir mağazadan alacağım ve orda ithalatçı garantili diyor bu ne demek oluyor ?

9) Telefon bozulunca vs nereye götürmem gerekiyor ?

10) Telefonun eksi yönü varsa yazabilirmisiniz ? Bu telefonu kullanan biri olarak değil yeni telefon alacak biri olarak düşünün.

KARAER

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ertaç
Cihazım
Iphone 7 +
Meslek
PTT
Konular
14
İthalatçı garantisi o kadarda dert edilecek bir konu değil bence onay olayını da hallederiz üstat kırmaz bizi angel~~angel~~angel~~( onay esprisinin bu kadar ciddiye alincagini hiç düşünmemiştim şahsen)

Kardeş valla ben ilk defa çin malı tel alıyom burayada ilk defa giriyom ciddi söyledin ama :D

Oyla:

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
İthalatçı garantisi o kadarda dert edilecek bir konu değil bence onay olayını da hallederiz üstat kırmaz bizi angel~~angel~~angel~~( onay esprisinin bu kadar ciddiye alincagini hiç düşünmemiştim şahsen)
Demiştim size, yanlış anlaşılmalar olur diye, neyse....herkese iyi forumlar dileyelim

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk

Oyla:

Mneron44

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi max 2
Konular
4
Kısaca açıklayalım yanlış anlaşılma olmasın diye burda mi max 2 deyince skorpi üstat akla gelir benimkide ona bir göndermeydi tadinizi kacirmadim umarım herkese iyi forumlar

Oyla:
Üst Alt