Soru Mıa Max 2 Hakkında

• Konbuyu başlatan KARAER
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 33
  • Görüntüleme 3K

KARAER

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ertaç
Cihazım
Iphone 7 +
Meslek
PTT
Konular
14
Bende bu cihazı almak istiyorum fakat çevremdeki insanlarında aklımda çeşitli sorular oluşuyor.Ben şuanda ıphone 7 plus kullanıyorum ancak oyunlarda vs bana yetmiyor.Ben oyunların daha büyük ekranda keyif vereceğini düşünenlerdenim.Ancak sadece oyun içinde telefon almak istemiyorum.Birkaç sorumu cevaplarsanız sevinirim.Lütfen objektif bir şekilde yorum yapın.

1) Telefonda batarya ömrü konusunda çeşitli sıkıntılar olduu söyleniyor.Bunlar nedir batarya şişmesi,hızlı şarj bitimi vs doğruluk payı nedir ?

2) Bu rom olayı nedir ? Ben telefonu aldığımda rom vs yüklemek zorundamıyım ?

3) Telefon büyük olduğu için oyunlarda gamepad sorunu varmış galiba bunuda açıklarmısınız ?

4) Telefonda şebeke sorunu,hat düşmesi,ses gitmemesi vs sorunlar mevcutmu ?

5) Telefonu pantalonun cebinde taşıyabiliyormuyuz ? Taşınmıyorsa bile sorun değil fantastik bir soru bu.

6) Genelde çinden alınan telefonlar için hurda benzetmesi yapılıyor.Açıkçası daha önce hiç çin marka telefon almadım bende biraz tereddüt ediyorum.

7) Telefonun nette hiçbir köü yorumu yok bu biraz garip geldi bana.Bu kadar iyi bir telefon neden en iyi telefonlar arasında değil ?

8) Telefonu ben bir mağazadan alacağım ve orda ithalatçı garantili diyor bu ne demek oluyor ?

9) Telefon bozulunca vs nereye götürmem gerekiyor ?

10) Telefonun eksi yönü varsa yazabilirmisiniz ? Bu telefonu kullanan biri olarak değil yeni telefon alacak biri olarak düşünün.

by_colakoglu

Vatan toprağı kutsaldır, kaderine terkedilemez.
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Habil
Cihazım
Redmi note 4
Meslek
Elektronik tekn.
Konular
15
Ben zaten telefonu beğendim ancak bizim insanımızda çin malı hurda maldır anlayışı var.Telefonun tasarımından ve bataryasından okadar etkilendim ki ıphone 7 plusu bırakıyorum.Max 3 de tasarımda değişikliğe gidilirse beğenmeyebilirim ama çıkmasına az zaman varsa bekleyebilirim.Kamera benim için çok önemli değil.Nerdeyse hiç foto çekmiyorum.
[doublepost=1515264329,1515264193][/doublepost]

Birçok aklımdaki soru yanıt buldu sadece bir soru hariç oda ithalatçı garantili denmesi.Birde çevremde delta ve evo teknik servisi yok.Nasıl çalışıyorlar onun hakkındada hiçbi bilgim yok.
Distribütör garantili de ürünü yetkili firma getirir ve getiren firma bir nevi üreticinin ta kendisidir. Yani muhatabınız ureticidir. İthalatcı garantili ise herhangi bir firma ürünü ithal eder ve garanti için bir firma ile anlaşır bu durumda muhatabınız üretici değil satıcı firma olmuş olur...

Oyla:

KARAER

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ertaç
Cihazım
Iphone 7 +
Meslek
PTT
Konular
14
Distribütör garantili de ürünü yetkili firma getirir ve getiren firma bir nevi üreticinin ta kendisidir. Yani muhatabınız ureticidir. İthalatcı garantili ise herhangi bir firma ürünü ithal eder ve garanti için bir firma ile anlaşır bu durumda muhatabınız üretici değil satıcı firma olmuş olur...

Nette küçük bir araştırma yaparak ulaştığım sonuç ithalatçı garantisinden uzak durulması yönündeydi.İlk defa bir telefonda bu iyazıyı gördüm.
[doublepost=1515265004,1515264886][/doublepost]
Tek tek cevap vermiycem usta kusura bakma bilmen gerekenleri söyleyelim yeter bir ve en önemlisi batarya sana kim demisse sıkıntılı doğrudur şarj cihazını nereye koyduğunu unutursun arada. Anasını aglatiyorum telin film oyun sosyal medya iki günü zorluyor.Cepte taşıma olayı birazda giyim tarzına göre değişir dar pantolonlarda hafif zorlanirsin şu ana kadar oynarken donan kasan oyuna denk gelmedim Asphalt mortal kombat vs.Tele hurda diyen halt etmiş cevap bile vermiyorum.Bence çok önemli değil ama gece düşük ışıkta çekim kalitesi tek eksi yönü ondada manuel ayarlarla biraz ugrasirsan güzel sonuç alırsın.Bence düşünmen gereken tek şey max 2 mi alayım biraz bekleyip max 3 mü alayım

Max 3 7 inç olacak deniliyor benim için çok büyük ekran o.Max2 gerçekten tasarımı çok iyi.

Oyla:

by_colakoglu

Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Habil
Cihazım
Redmi note 4
Meslek
Elektronik tekn.
Konular
15
Nette küçük bir araştırma yaparak ulaştığım sonuç ithalatçı garantisinden uzak durulması yönündeydi.İlk defa bir telefonda bu iyazıyı gördüm.
[doublepost=1515265004,1515264886][/doublepost]

Max 3 7 inç olacak deniliyor benim için çok büyük ekran o.Max2 gerçekten tasarımı çok iyi.
Aslında cihazlar aynı cihaz. Aynı fabrikadan çıkıyor. Sadece yurda sokan farklı... Uzun durun muhabbeti garantiden kaynaklanıyor... Çünkü zaman zaman ithalatçı garanti servisleri, distribütör kadar hassas olamayabiliyor algısı var.... Velev ki ithalat ci garantili aldınız ve servise hiç ihtiyacınız olmadı ozaman da siz 300_500 tl aralığında daha az fiyat odediginiz için distribütör alıp sizden daha fazla fiyat ödeyene göre avantajlı olmuş oluyorsunuz....

Oyla:

KARAER

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ertaç
Cihazım
Iphone 7 +
Meslek
PTT
Konular
14
Aslında cihazlar aynı cihaz. Aynı fabrikadan çıkıyor. Sadece yurda sokan farklı... Uzun durun muhabbeti garantiden kaynaklanıyor... Çünkü zaman zaman ithalatçı garanti servisleri, distribütör kadar hassas olamayabiliyor algısı var.... Velev ki ithalat ci garantili aldınız ve servise hiç ihtiyacınız olmadı ozaman da siz 300_500 tl aralığında daha az fiyat odediginiz için distribütör alıp sizden daha fazla fiyat ödeyene göre avantajlı olmuş oluyorsunuz....

İlk defa çin malı bir telefon kullanacağım,aslında birazda tereddütüm ondan ama bir risk alarak gidip alcam.Sonuc olarak bu teknoloji şans işi.1500 tl fiyatı var teknosada.

Oyla:

by_colakoglu

Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Habil
Cihazım
Redmi note 4
Meslek
Elektronik tekn.
Konular
15
GG CEPPORT ta aynı cihaz 1195 tl

Oyla:

Mneron44

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi max 2
Konular
4
Söylenenler doğruysa max 3 7 inç ama aynı kasa boyutunda gelicek tabiki tahminen note 8 gibi dar uzun olucak şahsen ben beğenmedim o şeklini note 8 in ithalatçı olayına gelirsek ben çokta farkedecegini düşünmüyorum o konunun malum herşeyi kullanıcı hatası olarak gören bir servis anlayışı var Türkiye'de
[doublepost=1515265955,1515265817][/doublepost]Bu arada Max 2 personel alım işine skorpi üstat bakıyor ondanda onay almanız gerekebilir tabiki

Oyla:

KARAER

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ertaç
Cihazım
Iphone 7 +
Meslek
PTT
Konular
14
Söylenenler doğruysa max 3 7 inç ama aynı kasa boyutunda gelicek tabiki tahminen note 8 gibi dar uzun olucak şahsen ben beğenmedim o şeklini note 8 in ithalatçı olayına gelirsek ben çokta farkedecegini düşünmüyorum o konunun malum herşeyi kullanıcı hatası olarak gören bir servis anlayışı var Türkiye'de

Bende sevmiyorum uzun ince telefonları.General mobile telefonum vardı birşey oldu telefon kilitlendi servise götürdüm yapamıyoruz diye geri gönderdiler.Bu durumu bundada yaşamaktan çekiniyorum

Oyla:

Mneron44

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi max 2
Konular
4
Aynen gördüm onu ancak kredi kartım olmadığından malesef alamıyorum.Ben 1500 vermeye razıyım,beni memnun edecekse.
İstanbuldaysan cepporttan elden al kredi kartın yoksa yerleri sirkecide ben öyle yaptım internet fiyatına alırsın ordanda

Oyla:

KARAER

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ertaç
Cihazım
Iphone 7 +
Meslek
PTT
Konular
14
İstanbuldaysan cepporttan elden al kredi kartın yoksa yerleri sirkecide ben öyle yaptım internet fiyatına alırsın ordanda

Vaktim olursa öyle yaparım ama olmazsa mecbur teknosadan alırım.

Oyla:
Üst Alt