Soru Mıa Max 2 Hakkında

• Konbuyu başlatan KARAER
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 33
  • Görüntüleme 3K

KARAER

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ertaç
Cihazım
Iphone 7 +
Meslek
PTT
Konular
14
Bende bu cihazı almak istiyorum fakat çevremdeki insanlarında aklımda çeşitli sorular oluşuyor.Ben şuanda ıphone 7 plus kullanıyorum ancak oyunlarda vs bana yetmiyor.Ben oyunların daha büyük ekranda keyif vereceğini düşünenlerdenim.Ancak sadece oyun içinde telefon almak istemiyorum.Birkaç sorumu cevaplarsanız sevinirim.Lütfen objektif bir şekilde yorum yapın.

1) Telefonda batarya ömrü konusunda çeşitli sıkıntılar olduu söyleniyor.Bunlar nedir batarya şişmesi,hızlı şarj bitimi vs doğruluk payı nedir ?

2) Bu rom olayı nedir ? Ben telefonu aldığımda rom vs yüklemek zorundamıyım ?

3) Telefon büyük olduğu için oyunlarda gamepad sorunu varmış galiba bunuda açıklarmısınız ?

4) Telefonda şebeke sorunu,hat düşmesi,ses gitmemesi vs sorunlar mevcutmu ?

5) Telefonu pantalonun cebinde taşıyabiliyormuyuz ? Taşınmıyorsa bile sorun değil fantastik bir soru bu.

6) Genelde çinden alınan telefonlar için hurda benzetmesi yapılıyor.Açıkçası daha önce hiç çin marka telefon almadım bende biraz tereddüt ediyorum.

7) Telefonun nette hiçbir köü yorumu yok bu biraz garip geldi bana.Bu kadar iyi bir telefon neden en iyi telefonlar arasında değil ?

8) Telefonu ben bir mağazadan alacağım ve orda ithalatçı garantili diyor bu ne demek oluyor ?

9) Telefon bozulunca vs nereye götürmem gerekiyor ?

10) Telefonun eksi yönü varsa yazabilirmisiniz ? Bu telefonu kullanan biri olarak değil yeni telefon alacak biri olarak düşünün.

gozdemir

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökay
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
9
Skorpi hocam vaktin var ise zorlu bir soru cevap seni bekliyor Kolay Gelsin 8=)haha--
Ek olarak KARAER hocam konu başlığındaki ünlem işaretini açıklar mısın, sebebi nedir?

Son düzenleme:
Oyla:

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
OnePlus 6T 128
Konular
115
Oyun sebebi ile değiştiriyorsan 7 Plus'tan sonra tatmin etmeyebilir. Gereksiz aksiyona bence gerek yok durumun varsa tablet alıp onda oyun oynayabilirsin hocam.

Oyla:

KARAER

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ertaç
Cihazım
Iphone 7 +
Meslek
PTT
Konular
14
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Skorpi hocam vaktin var ise zorlu bir soru cevap seni bekliyor Kolay Gelsin 8=)haha--
Ek olarak KARAER hocam konu başlığındaki ünlem işaretini açıklar mısın, sebebi nedir?

Evet o ünlem işareti biraz gereksiz olmuş.Düzelttim.

Oyun sebebi ile değiştiriyorsan 7 Plus'tan sonra tatmin etmeyebilir. Gereksiz aksiyona bence gerek yok durumun varsa tablet alıp onda oyun oynayabilirsin hocam.

Sonuç olarak oyunlar büyük ekranda daha iyi oynanılıyor.Ben tabletide düşündüm ancak sürekli onu yanımda taşıyamam bu telefon olduğu için mecbur taşıyacağım.

Oyla:

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
OnePlus 6T 128
Konular
115
Evet o ünlem işareti biraz gereksiz olmuş.Düzelttim.

Sonuç olarak oyunlar büyük ekranda daha iyi oynanılıyor.Ben tabletide düşündüm ancak sürekli onu yanımda taşıyamam bu telefon olduğu için mecbur taşıyacağım.

Sorun ekranın boyutu değil hocam. Oynayacağınız oyunlara bağlı olarak gpu ve işlemci yeterliliği. 7 Plus'ta her şeyi çok akıcı ve yüksek grafikte oynayabilirsiniz fakat Max 2 yetersiz kalabilir bu konuda. Kastım buydu. Yinede ufak çaplı oyunlar oynuyorsanız tabii ki büyük ekran daha iyi olabilir.

Oyla:

KARAER

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ertaç
Cihazım
Iphone 7 +
Meslek
PTT
Konular
14
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
7 plus varken mi Max 2 almayın aynı performansı vermez

Zaten aynı performansı vermeyeceğini biliyorum.Anneme bir telefon almayı düşünüyordum ıphonu ona verip kendime max 2 alabilirim diye düşündüm.Tabi oyunlarda çok zorluk çıkartıyorsa almaya gerek yok.

Oyla:

by_colakoglu

Vatan toprağı kutsaldır, kaderine terkedilemez.
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Habil
Cihazım
Redmi note 4
Meslek
Elektronik tekn.
Konular
15
1)aksine telefonun en kült ve popüler özelliği batarya performansı...
2) kesinlikle rom mom gerekmiyor...tabi çakma biyerden almadıysanız...
3)gameped nedir bilmiyorum ama böyle bir kronigi olsaydı duyardık muhakkak...
4)daha 2 gün önce CEPPORT tan arkadaşıma aldım hat, şebeke, ses problemi ile karşılaşmadık...
5) arkadaşım taşıyabiliyor ama ucu ucuna :)
6)2017 de dünyanın en çok Telefon satan 3. 4. ve 5. Markası Çinli ayrıca 1. Samsung hatırı sayılır bir adedini ve ikinci Apple tamamını Çin'de yaptırıyor...
7) telefon yeni bir telefon ve Kendi segmentinde rekor sayılabilecek satışları var...
8) ithalatçı garantili demek distribütör tarafından getirilmemiş cihaz demek.bir başka değişle paralel ithalat...
9)tel bozulunca tabiki garanti servisine götüreceksiniz... Paralel ithalat olduğu için büyük ihtimalle ya DELTA yada EVO garantilidir...
10)eksi yönü kamerasının düşük ışık performansı çok iyi degil....

11) cevaplarken yoruldum yawww:)

Oyla:

Mneron44

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi max 2
Konular
4
Tek tek cevap vermiycem usta kusura bakma bilmen gerekenleri söyleyelim yeter bir ve en önemlisi batarya sana kim demisse sıkıntılı doğrudur şarj cihazını nereye koyduğunu unutursun arada. Anasını aglatiyorum telin film oyun sosyal medya iki günü zorluyor.Cepte taşıma olayı birazda giyim tarzına göre değişir dar pantolonlarda hafif zorlanirsin şu ana kadar oynarken donan kasan oyuna denk gelmedim Asphalt mortal kombat vs.Tele hurda diyen halt etmiş cevap bile vermiyorum.Bence çok önemli değil ama gece düşük ışıkta çekim kalitesi tek eksi yönü ondada manuel ayarlarla biraz ugrasirsan güzel sonuç alırsın.Bence düşünmen gereken tek şey max 2 mi alayım biraz bekleyip max 3 mü alayım

Oyla:

KARAER

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ertaç
Cihazım
Iphone 7 +
Meslek
PTT
Konular
14
Tek tek cevap vermiycem usta kusura bakma bilmen gerekenleri söyleyelim yeter bir ve en önemlisi batarya sana kim demisse sıkıntılı doğrudur şarj cihazını nereye koyduğunu unutursun arada. Anasını aglatiyorum telin film oyun sosyal medya iki günü zorluyor.Cepte taşıma olayı birazda giyim tarzına göre değişir dar pantolonlarda hafif zorlanirsin şu ana kadar oynarken donan kasan oyuna denk gelmedim Asphalt mortal kombat vs.Tele hurda diyen halt etmiş cevap bile vermiyorum.Bence çok önemli değil ama gece düşük ışıkta çekim kalitesi tek eksi yönü ondada manuel ayarlarla biraz ugrasirsan güzel sonuç alırsın.Bence düşünmen gereken tek şey max 2 mi alayım biraz bekleyip max 3 mü alayım

Ben zaten telefonu beğendim ancak bizim insanımızda çin malı hurda maldır anlayışı var.Telefonun tasarımından ve bataryasından okadar etkilendim ki ıphone 7 plusu bırakıyorum.Max 3 de tasarımda değişikliğe gidilirse beğenmeyebilirim ama çıkmasına az zaman varsa bekleyebilirim.Kamera benim için çok önemli değil.Nerdeyse hiç foto çekmiyorum.
[doublepost=1515264329,1515264193][/doublepost]
1)aksine telefonun en kült ve popüler özelliği batarya performansı...
2) kesinlikle rom mom gerekmiyor...tabi çakma biyerden almadıysanız...
3)gameped nedir bilmiyorum ama böyle bir kronigi olsaydı duyardık muhakkak...
4)daha 2 gün önce CEPPORT tan arkadaşıma aldım hat, şebeke, ses problemi ile karşılaşmadık...
5) arkadaşım taşıyabiliyor ama ucu ucuna :)
6)2017 de dünyanın en çok Telefon satan 3. 4. ve 5. Markası Çinli ayrıca 1. Samsung hatırı sayılır bir adedini ve ikinci Apple tamamını Çin'de yaptırıyor...
7) telefon yeni bir telefon ve Kendi segmentinde rekor sayılabilecek satışları var...
8) ithalatçı garantili demek distribütör tarafından getirilmemiş cihaz demek.bir başka değişle paralel ithalat...
9)tel bozulunca tabiki garanti servisine götüreceksiniz... Paralel ithalat olduğu için büyük ihtimalle ya DELTA yada EVO garantilidir...
10)eksi yönü kamerasının düşük ışık performansı çok iyi degil....

11) cevaplarken yoruldum yawww:)

Birçok aklımdaki soru yanıt buldu sadece bir soru hariç oda ithalatçı garantili denmesi.Birde çevremde delta ve evo teknik servisi yok.Nasıl çalışıyorlar onun hakkındada hiçbi bilgim yok.

Oyla:
Üst Alt