Bildiğim kadarıyla *#*#86583#*#* kodunu girdiğinizde volte ayarları ortaya çıkıyor. ( Carrier check disabled yazısı çıkacaktır) Ayarlar Sim kart & mobil ağlar Sim kart ayarları altında volteyi etkinleştirebileceğiniz bir ayar oluyor. Vodafone hattımda bu kadar işlem yeterli olmuştu. Ancak Türk Telekom veya Turkcell için ek işlemler gerekebilir.Volte açılmıyor
Turktelekom da aynı yolla açılıyor. Ancak bende ilgili kodu girip volte açınca 3 haneli numaraları arayamıyorum ve yaptığım 10 aramanın 7'sinde karşı taraf sesimi duymuyor. Enteresan sorunlar, herkeste böyle olmuyor.Bildiğim kadarıyla *#*#86583#*#* kodunu girdiğinizde volte ayarları ortaya çıkıyor. ( Carrier check disabled yazısı çıkacaktır) Ayarlar Sim kart & mobil ağlar Sim kart ayarları altında volteyi etkinleştirebileceğiniz bir ayar oluyor. Vodafone hattımda bu kadar işlem yeterli olmuştu. Ancak Türk Telekom veya Turkcell için ek işlemler gerekebilir.
Hocam lg g6 türk telekom desteklenen cihazlar listesinde var. Hattımı ona takıp volte açma isteği gönderdim fakat cihaz desteklenmiyor dedi anlamadım bu telekomdan birşey. Mi 9 kullanıyorum tuşlu cihaz imesi var 4.5 çalışıyor ama volte yok. Trabzonlu hocam turkcell de cihaz ayrımı kalkmış yazmış.Sizce turkcelle geçsem çalışırmı volte. TeşekkürlerTürk telekom için büyük harflerle VOLTE yazıp 5555'e sms atın eğer volte destekli bir cihazın imeisi yok ise (garantisiz cihazlar için diyorum) onay mesajı gelmiyor bu durumda volte destekli bir telefona sim kartı takıp tekrar sms gönderin aktif olur.
Hocam şimdi imei atılmış samsung s8 de denedim vodafone da volte çalışıyor hattımı taktım sorun aynı cihaz desteklenmiyor mesajı aldımHocam Türktelekom için bu işlemleri volte destekleyen başka bir cihazda tamamlayıp sonra hattınızı kendi cihazınıza takın düzelecektir. Ben de Mi9 SE için Samsung Galaxy S7 Edge üzerinden aktif etmiştim.![]()
tel ne hocam?genellikle bölgeyi hindistan yaparsan öyle oluyor diye biliyorumTurktelekom da aynı yolla açılıyor. Ancak bende ilgili kodu girip volte açınca 3 haneli numaraları arayamıyorum ve yaptığım 10 aramanın 7'sinde karşı taraf sesimi duymuyor. Enteresan sorunlar, herkeste böyle olmuyor.
Cihazım mi 9t. Eu beta rom var ve bölge Türkiye seçili.tel ne hocam?genellikle bölgeyi hindistan yaparsan öyle oluyor diye biliyorum