Yardım Mia 9t de 4.5g var fakat volte açılmıyor

• Konbuyu başlatan T.p
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 9
  • Görüntüleme 639

T.p

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Tayfun
Cihazım
Mia 9t
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 11.0.5
Telefon Modeli
Mia 9t
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Volte açılmıyor

osalmanMAX

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
osalman
Cihazım
Mi 9 Lite
Konular
3
Volte açılmıyor
Bildiğim kadarıyla *#*#86583#*#* kodunu girdiğinizde volte ayarları ortaya çıkıyor. ( Carrier check disabled yazısı çıkacaktır) Ayarlar Sim kart & mobil ağlar Sim kart ayarları altında volteyi etkinleştirebileceğiniz bir ayar oluyor. Vodafone hattımda bu kadar işlem yeterli olmuştu. Ancak Türk Telekom veya Turkcell için ek işlemler gerekebilir.

Oyla:

SertaGE

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sertaç
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
Sistem Mühendisi
Konular
20
Bildiğim kadarıyla *#*#86583#*#* kodunu girdiğinizde volte ayarları ortaya çıkıyor. ( Carrier check disabled yazısı çıkacaktır) Ayarlar Sim kart & mobil ağlar Sim kart ayarları altında volteyi etkinleştirebileceğiniz bir ayar oluyor. Vodafone hattımda bu kadar işlem yeterli olmuştu. Ancak Türk Telekom veya Turkcell için ek işlemler gerekebilir.
Turktelekom da aynı yolla açılıyor. Ancak bende ilgili kodu girip volte açınca 3 haneli numaraları arayamıyorum ve yaptığım 10 aramanın 7'sinde karşı taraf sesimi duymuyor. Enteresan sorunlar, herkeste böyle olmuyor.

Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Türk telekom için büyük harflerle VOLTE yazıp 5555'e sms atın eğer volte destekli bir cihazın imeisi yok ise (garantisiz cihazlar için diyorum) onay mesajı gelmiyor bu durumda volte destekli bir telefona sim kartı takıp tekrar sms gönderin aktif olur.

Oyla:

E.D

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kamera
Cihazım
Mi 9
Konular
94
Türk telekom için büyük harflerle VOLTE yazıp 5555'e sms atın eğer volte destekli bir cihazın imeisi yok ise (garantisiz cihazlar için diyorum) onay mesajı gelmiyor bu durumda volte destekli bir telefona sim kartı takıp tekrar sms gönderin aktif olur.
Hocam lg g6 türk telekom desteklenen cihazlar listesinde var. Hattımı ona takıp volte açma isteği gönderdim fakat cihaz desteklenmiyor dedi anlamadım bu telekomdan birşey. Mi 9 kullanıyorum tuşlu cihaz imesi var 4.5 çalışıyor ama volte yok. Trabzonlu hocam turkcell de cihaz ayrımı kalkmış yazmış.Sizce turkcelle geçsem çalışırmı volte. Teşekkürler

Oyla:

serdocan

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serdar
Cihazım
RN 12 Pro
Meslek
Reklam Op. Uzmanı
Konular
35
Hocam Türktelekom için bu işlemleri volte destekleyen başka bir cihazda tamamlayıp sonra hattınızı kendi cihazınıza takın düzelecektir. Ben de Mi9 SE için Samsung Galaxy S7 Edge üzerinden aktif etmiştim. :)

Oyla:

E.D

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kamera
Cihazım
Mi 9
Konular
94
Hocam şimdi
Hocam Türktelekom için bu işlemleri volte destekleyen başka bir cihazda tamamlayıp sonra hattınızı kendi cihazınıza takın düzelecektir. Ben de Mi9 SE için Samsung Galaxy S7 Edge üzerinden aktif etmiştim. :)
Hocam şimdi imei atılmış samsung s8 de denedim vodafone da volte çalışıyor hattımı taktım sorun aynı cihaz desteklenmiyor mesajı aldım:) bırakıyorum peşini bu işin. Teşekkürler

Oyla:

osalmanMAX

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
osalman
Cihazım
Mi 9 Lite
Konular
3
Turktelekom da aynı yolla açılıyor. Ancak bende ilgili kodu girip volte açınca 3 haneli numaraları arayamıyorum ve yaptığım 10 aramanın 7'sinde karşı taraf sesimi duymuyor. Enteresan sorunlar, herkeste böyle olmuyor.
tel ne hocam?genellikle bölgeyi hindistan yaparsan öyle oluyor diye biliyorum

Oyla:

E.D

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kamera
Cihazım
Mi 9
Konular
94
Sonunda sim kartı s6 edge takıp yaptım volteyi. Wofi de destekleyen cihaz bulduğumda artık:)
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:
Üst Alt