MIUI 14 [Mi9T] XTBUI Enhanced 14.1.2.0 | Android 13

Astronot

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi 9T
Konular
14
Rom güzel birkaç sorunum var:
Ekran parlaklığı düşük
Volte var ama vowifi yok. Daha önce forumdan bulduğum evs yöntemi ile gerekli dosyalar yüklenmiyor.
Nfc ödemeyi işcep ve vakıfbankta aktifleştiremedim (magiskte gereken ayarlar yapıldı)

Emrespect

Güç seninle olsun!
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Öğrenci
Konular
61
Rom güzel birkaç sorunum var:
Ekran parlaklığı düşük
Volte var ama vowifi yok. Daha önce forumdan bulduğum evs yöntemi ile gerekli dosyalar yüklenmiyor.
Nfc ödemeyi işcep ve vakıfbankta aktifleştiremedim (magiskte gereken ayarlar yapıldı)

Vowifi için telefon uygulamasında *#*#869434#*#* tuşlayın. vowifi seçeneği sim kart ayarlarına gelecektir.

NFC ödemeyi etkinleştirememenizin sebebi ne, nasıl bir hata alıyorsunuz?

Astronot

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi 9T
Konular
14
Vowifi için telefon uygulamasında *#*#869434#*#* tuşlayın. vowifi seçeneği sim kart ayarlarına gelecektir.

NFC ödemeyi etkinleştirememenizin sebebi ne, nasıl bir hata alıyorsunuz?
O kodları girdim, vowifi seçili. TT kullandığımdan beri aynı problem. EVS dosyaları yüklenmeden vowifi gelmiyor. Cihaz diag moduna giriyor ama komutlar dosyaları efs klasörüne yazamıyor. Efs klasörüne erişebilmem gerekli.
NFC ödemeyi aktif etmek için kart ayarlarına giriyorum. Vakıfbank işleminizi gerçekleştiremiyoruz diyor, işcep ise işlemi yapamıyor, işaretçi dönüp duruyor. Cihaz k20 olarak görünüyor, 9T veya 9S olarak nasıl değiştirebilirim?

Son düzenleme:

Emrespect

Güç seninle olsun!
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Öğrenci
Konular
61
O kodları girdim, vowifi seçili. TT kullandığımdan beri aynı problem. EVS dosyaları yüklenmeden vowifi gelmiyor. Cihaz diag moduna giriyor ama komutlar dosyaları efs klasörüne yazamıyor. Efs klasörüne erişebilmem gerekli.
NFC ödemeyi aktif etmek için kart ayarlarına giriyorum. Vakıfbank işleminizi gerçekleştiremiyoruz diyor, işcep ise işlemi yapamıyor, işaretçi dönüp duruyor. Cihaz k20 olarak görünüyor, 9T veya 9S olarak nasıl değiştirebilirim?
Dediğiniz durumların hiçbirini yaşamadım vowifi ileöilgili, kendiliğinden çalışıyor zaten bende. Öte yandan romdan ziyade uygulamalar ile ilgili bir durum bahsettiğiniz şey. Safetynet fix yaptınız mı?

ilker..@ıou

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
atakan
Cihazım
Not6 pro
Konular
0
Maalesef benim ve kardeşimin telefonlara yükleme yaptım donma ve ekranda yeşillenme oldu. Yani ghost hayalet ekran gibi. Ekran yanıyor gibi renklendirme aldı. Tekrar ghost roma geçtik sorun yok.

Emrespect

Güç seninle olsun!
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Öğrenci
Konular
61
Maalesef benim ve kardeşimin telefonlara yükleme yaptım donma ve ekranda yeşillenme oldu. Yani ghost hayalet ekran gibi. Ekran yanıyor gibi renklendirme aldı. Tekrar ghost roma geçtik sorun yok.
Tuhaf bir durum ilk kez böyle bir şey duydum, romu yükleyen en az bir 10 kişi var tanıdığım hiç böyle bir şey duymamıştım. İlla vardır bir sebebi, neyse.

ilker..@ıou

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
atakan
Cihazım
Not6 pro
Konular
0
Tuhaf bir durum ilk kez böyle bir şey duydum, romu yükleyen en az bir 10 kişi var tanıdığım hiç böyle bir şey duymamıştım. İlla vardır bir sebebi, neyse.
Evet yapacak bişey yok emeğine sağlık
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Wipe işleminde 4 wipede hem system var hem system (erofs) ben sadece system olanı işaretliyorum

Son düzenleme:

Emrespect

Güç seninle olsun!
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi K60
Meslek
Öğrenci
Konular
61
Evet yapacak bişey yok emeğine sağlık
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Wipe işleminde 4 wipede hem system var hem system (erofs) ben sadece system olanı işaretliyorum
PM'nize cevap verdim sanırım 4 Wipe'i System, Cache, Dalvik ve Vendor olarak yapıyorsunuz ancak Vendor değil Data yapmanız gerek.

Üst Alt