- Adım
- Ali Tarık
- Cihazım
- Mi 9T
- Konular
- 12
Bak ben o detayı kaçırmışım geçerim o zaman kesinlikle. Bendeki android 12.Tabiki de değer bu Android 13.
Bak ben o detayı kaçırmışım geçerim o zaman kesinlikle. Bendeki android 12.Tabiki de değer bu Android 13.
Fix geldi, konuya bakın hocam.Romlar için teşekkürler üstad. Konudaki romun fotoğraf çekimi sonrası kapanma hatası için bir fix module var mıdır?
Teşekkürler. Bu kamerada bir de şöyle bir problem var videoda eis çalışmıyor. 4k30fps de normalde çalışması lazım ama çalışmıyor. Şuan güncel olan için demiyorum inşallah onda bu problem yoktur.Kamera sorununa da Fix geldi. Gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz tamamen.
Deneyin bir bakın hocam.Teşekkürler. Bu kamerada bir de şöyle bir problem var videoda eis çalışmıyor. 4k30fps de normalde çalışması lazım ama çalışmıyor. Şuan güncel olan için demiyorum inşallah onda bu problem yoktur.
magisk kurup karnel atınca kurulduNe hatası alıyorsunuz? MIUI için olanı kuruyorsunuz değil mi? Konuda hem AOSP var hem MIUI var.
sıfırdan kurulumda başta onu kurayım dedim hata verdi geri magiskle çözüldüOlabilir hocam, magisk şart muhtemelen kernel için.
direk kur diyip kurdum. Önceden bahsettiğim eis problemi düzelmişsıfırdan kurulumda başta onu kurayım dedim hata verdi geri magiskle çözüldü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kamerayı nasıl güncelleyeceğim peki mt managerle