Yardım Mi9T TWRP'de Güncelleme Dosyası Gözükmüyor

Jude2World

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Kağan
Cihazım
Xiaomi Mi9T
Konular
7
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
xiaomi.eu 9.11.7 Beta
Telefon Modeli
Mi9T
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba, eu.beta rom kullanıyorum. OTA ile güncellemeleri indirmede genelde sorun yaşadığım için direkt güncelleme dosyasını .zip olarak indiriyor ve twrp üzerinden güncellemeyi yapıyordum fakat 2 haftadır twrp ile güncelleme yapamıyorum çünkü güncelleme dosyası o alanda gözükmüyor. Çok bilgili olmadığımdan sorunu anlayamadım yardımcı olabilir misiniz ?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

furkanavshar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Wk Dk
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Mühendis
Konular
3
Hocam telefon kilidini kaldırıp dener misiniz?

Oyla:

LaCRiMaL

Since MI 4...
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat YÜKSEL
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Sağlık Mem. / 112
Konular
24
Twrp de telefon hafızası sdcard bölümündedir. Eğer tarayıcı olarak Google Chrome kullanıyorsan twrp'de sdcard/download klasörü yolunu izlemelisin, büyük ihtimalle oradadır. Eğer güncelleme paketini miui sistemi üzerinden indiriyorsan da yine twrp den sdcard/downloaded_rom klasörü yolunu izlemelisin...

Oyla:

Jude2World

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Kağan
Cihazım
Xiaomi Mi9T
Konular
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Twrp de telefon hafızası sdcard bölümündedir. Eğer tarayıcı olarak Google Chrome kullanıyorsan twrp'de sdcard/download klasörü yolunu izlemelisin, büyük ihtimalle oradadır. Eğer güncelleme paketini miui sistemi üzerinden indiriyorsan da yine twrp den sdcard/downloaded_rom klasörü yolunu izlemelisin...
Şöyle açıklayayım güncelleme dosyasını rar olarak indirip direkt telefon hafızasına atıyorum ve twrp'ye girdiğimde gözüküyordu normalde. Şu anda ise gözükmüyor ve mesela "sdcard" klasörünün içerisinde 10-15 adet anlamsız isimleri olan klasörler var ve içleri boş örneğin bir klasörün adı "zK3,qnyV7NvSLdaEOOgAiA" Sanki daha önce twrp'ye girdiğimde klasörler bu şekilde değildi gibi hissediyorum.

Oyla:

LaCRiMaL

Since MI 4...
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat YÜKSEL
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Sağlık Mem. / 112
Konular
24
Şöyle açıklayayım güncelleme dosyasını rar olarak indirip direkt telefon hafızasına atıyorum ve twrp'ye girdiğimde gözüküyordu normalde. Şu anda ise gözükmüyor ve mesela "sdcard" klasörünün içerisinde 10-15 adet anlamsız isimleri olan klasörler var ve içleri boş örneğin bir klasörün adı "zK3,qnyV7NvSLdaEOOgAiA" Sanki daha önce twrp'ye girdiğimde klasörler bu şekilde değildi gibi hissediyorum.

Anladım, Twrp dosya sistemini şifrelemiş. Bunun için yapacağın tek şey Format data/yes yapıp sil baştan temiz kurulum yapman. bu sıkıntı başka türlü düzelmiyor. Defalarca başıma gelen birşey. Birde Mi 9T için Orangefox Revovery çıktı artık, tavsiyem OFRP kullanman olur, Ben 1 haftadır kullanıyorum bir sıkıntıya rastlamadım. Haa birde şunu söylemek istiyorum, telefonunu sıfırlamadan önce twrpyi orangefox recovery ile değiştirip bir dene önce olur mu?? OFRP indirmek istersen konu burada: OrangeFox Recvoery Project Mi9T/ Redmi K20

Oyla:

Jude2World

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Kağan
Cihazım
Xiaomi Mi9T
Konular
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anladım, Twrp dosya sistemini şifrelemiş. Bunun için yapacağın tek şey Format data/yes yapıp sil baştan temiz kurulum yapman. bu sıkıntı başka türlü düzelmiyor. Defalarca başıma gelen birşey. Birde Mi 9T için Orangefox Revovery çıktı artık, tavsiyem OFRP kullanman olur, Ben 1 haftadır kullanıyorum bir sıkıntıya rastlamadım. Haa birde şunu söylemek istiyorum, telefonunu sıfırlamadan önce twrpyi orangefox recovery ile değiştirip bir dene önce olur mu?? OFRP indirmek istersen konu burada: OrangeFox Recvoery Project Mi9T/ Redmi K20
Çok teşekkür ederim, deniyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam format data yaptım ve twrp hala aynı şekilde şifrelenmiş durumda. Twrp şifrelenmiş durumda olduğundan önce Orangefox yükleyemedim çünkü rar dosyası olarak o da gözükmüyordu twrp'de ben de önce format data yapayım sonrasında Orangefox'a geçerim dedim fakat durum aynı olduğundan ona da geçemiyorum.

Son düzenleme:
Oyla:

LaCRiMaL

Since MI 4...
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat YÜKSEL
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Sağlık Mem. / 112
Konular
24
Format data / yes yaptıktan sonra reboot sseçeneklerinden recovery seçip tekrar recoveryde başlayınca düzelmesi gerekir. Ve şunu özellikle belirtmek isterim, "rar" uzantılı dosayaları göremezsiniz.. "zip" uzantılı olması gerekir.

Oyla:

Jude2World

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Kağan
Cihazım
Xiaomi Mi9T
Konular
7
Format data / yes yaptıktan sonra reboot sseçeneklerinden recovery seçip tekrar recoveryde başlayınca düzelmesi gerekir. Ve şunu özellikle belirtmek isterim, "rar" uzantılı dosayaları göremezsiniz.. "zip" uzantılı olması gerekir.
Recovery seçimini format data'dan hemen sonra yapmadım direkt yeniden başlattım. Şimdi yaptığımda da değişen bir şey olmadı. Tekrar format data mı yapmalıyım acaba ? Ve rar derken kastettiğim .zip uzantılı dosya zaten yanlış bir tanım kullanmışım.

Oyla:
Üst Alt