Yardım Mi9T TWRP'de Güncelleme Dosyası Gözükmüyor

Jude2World

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Kağan
Cihazım
Xiaomi Mi9T
Konular
7
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
xiaomi.eu 9.11.7 Beta
Telefon Modeli
Mi9T
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba, eu.beta rom kullanıyorum. OTA ile güncellemeleri indirmede genelde sorun yaşadığım için direkt güncelleme dosyasını .zip olarak indiriyor ve twrp üzerinden güncellemeyi yapıyordum fakat 2 haftadır twrp ile güncelleme yapamıyorum çünkü güncelleme dosyası o alanda gözükmüyor. Çok bilgili olmadığımdan sorunu anlayamadım yardımcı olabilir misiniz ?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

LaCRiMaL

Since MI 4...
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat YÜKSEL
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Sağlık Mem. / 112
Konular
24
Recovery seçimini format data'dan hemen sonra yapmadım direkt yeniden başlattım. Şimdi yaptığımda da değişen bir şey olmadı. Tekrar format data mı yapmalıyım acaba ? Ve rar derken kastettiğim .zip uzantılı dosya zaten yanlış bir tanım kullanmışım.

Dedim ya format data / yes yapıp yeniden recovery'de başlatınca şifrelenmiş dosya işleminin çözülmüş olması gerekirdi. Tekrardan format data / yes yapıp recoveryde başlatın lütfen. Zaten format data / yes işlemini yaptığınızda sdcard bölümünün boş olması gerekir. eğer type-c otg'niz varsa rom dosyasını usbnize kopyalayıp öyle deneyin.

Oyla:

rukA

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Xiaomi Mi 9T
Meslek
Ziraat Mühendisi
Konular
19
TWRP'nin dosyaları şifreleme olayı bende de oldu. Format data yapmadan bu dosyaları görünür yapamıyor muyuz? Her hafta güncellemeyi uygulamak için telefonu sıfırlamak zorunda mıyız?

Siz haftalık güncellemeleri telefonu sürekli format data yaparak mı alıyorsunuz?

Oyla:

Jude2World

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Kağan
Cihazım
Xiaomi Mi9T
Konular
7
Dedim ya format data / yes yapıp yeniden recovery'de başlatınca şifrelenmiş dosya işleminin çözülmüş olması gerekirdi. Tekrardan format data / yes yapıp recoveryde başlatın lütfen. Zaten format data / yes işlemini yaptığınızda sdcard bölümünün boş olması gerekir. eğer type-c otg'niz varsa rom dosyasını usbnize kopyalayıp öyle deneyin.
Teşekkür ediyorum hocam format data/yes yaptıktan sonra recovery'de başlatmadığım için sıkıntı yaşamışım. Şimdi doğru şekilde yapıp Orangefox kurulumunu yaptım ve güncel rom'u yükledim. Umarım bu dosya şifreleme olayını bir daha yaşamam yoksa sıkıntı olacak.

Oyla:

zekirdek

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zeki
Cihazım
Mi 9T
Konular
14
Son çıkan eu betaları ne zaman yüklersem twrp den garip garip isimler ile karşılaşıyordum. Muhtemelen bahsettiğiniz şifreleme olayıdır, neden böyle bir ley oluyor anlamış değilim. Miroom betaları yükledikten sonra bir sıkıntı çıkmıyor.

Oyla:

LaCRiMaL

Since MI 4...
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat YÜKSEL
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Sağlık Mem. / 112
Konular
24
Son çıkan eu betaları ne zaman yüklersem twrp den garip garip isimler ile karşılaşıyordum. Muhtemelen bahsettiğiniz şifreleme olayıdır, neden böyle bir ley oluyor anlamış değilim. Miroom betaları yükledikten sonra bir sıkıntı çıkmıyor.
Sorun twrp sürümünden kaynaklanıyor. Twrp nin 3.3.1.1109, 3.3.1,8 sürümlerini yada orangefox recovery kullanmanızı öneririm.

Oyla:

rukA

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Xiaomi Mi 9T
Meslek
Ziraat Mühendisi
Konular
19
Sorun twrp sürümünden kaynaklanıyor. Twrp nin 3.3.1.1109, 3.3.1,8 sürümlerini yada orangefox recovery kullanmanızı öneririm.

TWRP sürümüm 3.3.1-0916. Bunu son sürüme nasıl güncellerim? Cihazım mi 9T

Cihazıma uygun güncelleme dosyasını nereden bulabilirim?

Oyla:

zekirdek

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zeki
Cihazım
Mi 9T
Konular
14
Orange flashladım ama mi yazısında kalıyor açılmıyor telefon, teli tekrar restart yapınca anca açılıyor . Bir de orange yüklenmediği gibi twrp de kalkıyor. Dediğiniz sürümleri denerim. Bende de 3.3.1.2 vardı. Bu sürümleri halen anlamış değilim,

Oyla:
Üst Alt