Yardım Mi9t twrp ve custom rom kurma problemi

mstuyr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mstuyr
Cihazım
mi5
Konular
5
Merhaba mi9t kullanıcı olarak 10.3.9 son güncelleme sonrası custom rom kurmaya karar verdim. Yaşadığım problem şu... Tek tuşla twrp kurulumu sonrası
1. format data/yes/
2. Wipe kısmında data system cash dalvik ve dahili hafıza kısımlarını yani usb otg hariç hepsini seçip Wipe yaptığımda PC üzerinde cihazın içine yüklemek istediğim zipi atamıyorum... Twrp üzerinden reboot recovery yaptığımda recovery açılmıyor ve fastboot ekranı geliyor her şekilde... Tekrara fastboot rom kuruyorum twrp kuruyorum. Dahili hafıza hariç Wipe yaptığımda zipi atıp yukleyebiliyorum bu sefer de twrp hiçbir şekilde ne açılıyor ne de kurulabiliyor... Bir çok cihazda dahili hafıza da dahil Wipe yaptığımda twrp tekrar reboot etmeden zipi atmama ve yüklememe izin verirdi...kısaca twrp si çalışan custom rom kurmak istiyorum...nerede hata yapıyorum...tesekkurler

ClassiCTR

▂▃▅▆▇██▇▆▅▃▂
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Mi 9T [Davinci]
Konular
181
Kalıcı TWRP için şu yöntemi deneyin.
  • TWRP kurun
  • İndirdiğiniz Rom'u Dahili hafızaya kopyalayın
  • Tercihen silin (Dalvik ve Cache ). Verileriniz kaybolmayacak.
  • Install/Yükle menüsünden indirdiğiniiz yazılımı seçin ve aşağıdan kaydırın
  • Resmi yazılımı güncelledikten sonra TWRP nin kalıcı olması için "magisk" veya ekteki Yamalardan herhangi birini kurabilirsiniz
Disable_Encrypt.zip
no-verity-opt-encrypt-6.0.zip

Ayrıca bu TWRP yi de deneyebilirsiniz

Son düzenleme:
Oyla:

cloude33

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
Mi11T
Konular
6
V10 kararlı romdan eu Roma geçerken twrp üzerinde wipe format vs hangiişlemleri yaptınız sırasıyla anlatabilir misiniz
Kararlı Romdan Eu Roma geçerken Herhangi bir silme işlemi yapmadım direk kurulum yapıp reboot yaptım ve cihaz redmi logosuyla açıldı. cihaz açılınca ayarlardan cihazı sıfırlama işlemi yaptım. tabi twrp uyumsuz olunca açılmadı . bu sefer 2. verdiğim rengi kırmızı olan twrp'yi flashladım yeni twrp içinden format data Yapıp temiz bir kurulum yaptım ve cihaz normal şekilde açıldı şu anda sorunsuz kullanıyorum. yazılımın bazı eksiklikleri var onlarda ilerleyen zamanda düzeltilir.

Oyla:

mstuyr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mstuyr
Cihazım
mi5
Konular
5
Sayenizde twrp ile çalışan ve eu roma sahip bir cihazım oldu. Ekte bulunan twrp sürümü Eu rom ile uyumlu... Twrp kurulumu sonrasında format data yes ten sonra VIP kısmından dahili hafızada dahil temizledikten sonra güncel rom ve root dosyalarını twrp açıkken hafızaya atarak flashladım kurulum sonrası magisk güncelleme si yaparak kullanmaya başladım şu an twrp dahil mükemmel çalışıyor... Bu işlemlerden önce dosyalarınızı yedekleme izi tavsiye ederim. Google yedek üzereinden APK ve ayarlarınız kurulum aşamasında yükleniyor zaten...classictr ve cloude33 arkadaşlara teşekkür ederim

Oyla:

tcusta

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ibrahim
Cihazım
redmi note 4
Konular
0
Sonunda Başardım Xiaomi.Eu rom kurmayı. Nasıl?
1) v10.3.9.0 Kararlı Rom Kuruluyken Redmi K20 / Mi 9T- Twrp 3.3.1-0607 Kurdum. Daha sonra TWRP açıp cihazın hafızasına Xiaomi.eu v9.7.25 Beta Attım. TWRP'den bu romu flashladım. bitince reboot dedim Cihaz açıldı. Cihazın yazılımından sıfırlama yaptım haliyle cihaz mi yazısında kaldı.bu sefer yukarıda 3 mesaj önce verdiğim TWRP 'yi ( ) yükledim cihaza cihaz TWRP'den açıldı birde buradan format data dedim ve cihaz açıldı temiz bir kurulum ve artık Xiaoami.eu beta kurulu ve çalışıyor.
link boş hocam

Oyla:

Refik KURT

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Refik
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
2
Mi 9t kullanıyorum şuan 10.3.11.0 romu yüklü ama miui.eu da 10.11.3.15 var ama yükeyemiyorum.yardımcı olacak var mı?

Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

korfez4152

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Onur
Cihazım
Mi8se
Konular
1
Su an cihazda 10.3.6.0 mevcut 10.11.3.15 guncellemesi var ama twrp giremedigim icin yukleyemiyorum.TWRP'YE girdigim zaman 3 tane secenek geliyor menu yok haliyle magiskte flashlayamiyorum biri yardimci olsun hic bir yerde konu yok.Tekrar twrp kurunca cihaz fastboota dusuyor

Oyla:
Üst Alt