Yardım Mi9t twrp ve custom rom kurma problemi

mstuyr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mstuyr
Cihazım
mi5
Konular
5
Merhaba mi9t kullanıcı olarak 10.3.9 son güncelleme sonrası custom rom kurmaya karar verdim. Yaşadığım problem şu... Tek tuşla twrp kurulumu sonrası
1. format data/yes/
2. Wipe kısmında data system cash dalvik ve dahili hafıza kısımlarını yani usb otg hariç hepsini seçip Wipe yaptığımda PC üzerinde cihazın içine yüklemek istediğim zipi atamıyorum... Twrp üzerinden reboot recovery yaptığımda recovery açılmıyor ve fastboot ekranı geliyor her şekilde... Tekrara fastboot rom kuruyorum twrp kuruyorum. Dahili hafıza hariç Wipe yaptığımda zipi atıp yukleyebiliyorum bu sefer de twrp hiçbir şekilde ne açılıyor ne de kurulabiliyor... Bir çok cihazda dahili hafıza da dahil Wipe yaptığımda twrp tekrar reboot etmeden zipi atmama ve yüklememe izin verirdi...kısaca twrp si çalışan custom rom kurmak istiyorum...nerede hata yapıyorum...tesekkurler

mstuyr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mstuyr
Cihazım
mi5
Konular
5
Açılmıyor redmi yazısında öylece bekliyor güç tuşuna basılı tutarak restart yapıyorum cihaz açılıyor

Oyla:

cloude33

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
Mi11T
Konular
6
Son Yayınlanan Xiaomi.eu v9.7.25 Beta Redmi K20-Mi 9T Twrp 3.3.1-0607 ile uyumlu değil. Bu sebepten TWRP açılmamakta Bulduğum bir başka TWRP ( ) ise Rom Flashlayamadığından cihaz hiç bir şeklide açılmıyor. Yeni Uyumlu TWRP yayınlanıncaya kadar yapılacak bir şey yok gibi. ama çözüm aramaya devam

Oyla:

FuXiN

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi 9T
Konular
19
Son Yayınlanan Xiaomi.eu v9.7.25 Beta Redmi K20-Mi 9T Twrp 3.3.1-0607 ile uyumlu değil. Bu sebepten TWRP açılmamakta Bulduğum bir başka TWRP ( ) ise Rom Flashlayamadığından cihaz hiç bir şeklide açılmıyor. Yeni Uyumlu TWRP yayınlanıncaya kadar yapılacak bir şey yok gibi. ama çözüm aramaya devam
Hocam benim boot kilidi vakti gelmedi için bakamıyorum ama xda da şöyle bir yazı gördüm bir deneyin belki sorun çözülür

"Clean flashed 9.7.18 with TWRP Tho from 4PDA forum, then dirty flashed 9.7.25. All working fine here TWRP boot fine, ROM boot fine, Magisk 19.3 work fine.

Just a little issue with auto brightness staying at max level even if i put it down with the brightness slider on notification panel. It's only happening when unlocking with fingerprint when being outdoor with direct sunlight.. (so unlock the phone with direct sunlight, go indoor, the brightness stay at max level, to fix this i have to lock the phone and unlock it again) But i assume that's a Rom issue itself."

Deneyip bilgi Verirseniz sevinirim. İyi forumlar

Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Mesko

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mesut
Cihazım
Redmi note 6 pr
Konular
1
bennim cihazda mi yazısında kaldı hiç şekilde acılmıyor mi flaşla yazılım atamıyorum

Oyla:

cloude33

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
Mi11T
Konular
6
bennim cihazda mi yazısında kaldı hiç şekilde acılmıyor mi flaşla yazılım atamıyorum
Öncelikle geçmiş olsun. Rom - Redmi K20 - Mi 9T Global Kararlı Miui V10.3.7.0 Fastboot İndirme Bağlantısı bu konudaki fasboot yazılımını indirip zip ten çıkarın daha sonra miflash 2016 64Bit olan yazılımla yeni mi flash olmasın yanlışlıkla boot kilidini aktif edip cihazı daha kötü hale getirmemeniz için mi flash telefonu görmezse refresh yapın görecektir. sonrasında yazılım yükleyebilirsiniz. dün en az 7 defa böyle yükleme yaptım. :))

Oyla:

cloude33

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
Mi11T
Konular
6
Sonunda Başardım Xiaomi.Eu rom kurmayı. Nasıl?
1) v10.3.9.0 Kararlı Rom Kuruluyken Redmi K20 / Mi 9T- Twrp 3.3.1-0607 Kurdum. Daha sonra TWRP açıp cihazın hafızasına Xiaomi.eu v9.7.25 Beta Attım. TWRP'den bu romu flashladım. bitince reboot dedim Cihaz açıldı. Cihazın yazılımından sıfırlama yaptım haliyle cihaz mi yazısında kaldı.bu sefer yukarıda 3 mesaj önce verdiğim TWRP 'yi ( ) yükledim cihaza cihaz TWRP'den açıldı birde buradan format data dedim ve cihaz açıldı temiz bir kurulum ve artık Xiaoami.eu beta kurulu ve çalışıyor.

Oyla:

mstuyr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mstuyr
Cihazım
mi5
Konular
5
Peki eu romda twrp de çalışıyor mu ben de uzun uğraşlar sonucu twrp si çalışan bir eu Roma sahip olamadım..

Oyla:

cloude33

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
Mi11T
Konular
6
Peki eu romda twrp de çalışıyor mu ben de uzun uğraşlar sonucu twrp si çalışan bir eu Roma sahip olamadım..
Evet kontrol ettim twrp çalışıyor

Redmi K20 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

mstuyr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mstuyr
Cihazım
mi5
Konular
5
V10 kararlı romdan eu Roma geçerken twrp üzerinde wipe format vs hangiişlemleri yaptınız sırasıyla anlatabilir misiniz

Oyla:
Üst Alt